lestatgirl

New member
וואו מעניין מה עשינו בגילגול הקודם

ששלחו אותנו לפה.. נראה לי אני הייתי היטלר או משהו עם כזה גורל...

COBRAsnake

New member
לול

בזמנים כאלה מתנחמים באזרחות הבריטית ובמחשבה שבעוד כמה שנים אני אגור שם

Chemical Venom

New member
אני בהלם מהיום הזה! *חפירה*

אני חייב ללספר על זה! היום נסעתי עם שני חברים שלי במושב הדפוק שלנו..ואז ניסנו לעשות פרסה באיזה מקום אחד והתחפרנו בבוץ ושקענו ושקענו וניסו כל דרך להוציא את האוטו עם בולי עץ ניסנו להרים את האוטו עם ג'ק כזה לא הצליח כלום באה משטרה עם ג'יפ ניסו לעזור לא הצליחו אז המניאקים השאירו אותנו שם! והתחיל מלא גשם הרגשנו בסרט אימה ישבנו באוטו עם איזה אור קטן בחושך מוחלט במושב הדפוק שלנו!. ואז חבר שלי לחץ על הגז ברברס והגלגל האחורי התפנצ'ר ואז אחרי איזה שעתיים וחצי שכבר נשבר לנו אבא של חבר שלי שהוא עובד במשמר האזחרי בא עם ג'יפ והוציא לנו את האוטו! כל האוטו היה מלא בוץ גלגל מפונצ'ר ורטוב כולו מהגשם הלכנו מהר לאיזה מפעל של חבר שלי עשינו טיפול 1000 לאוטו ניקינו אותו החלפנו גלגל ייבשנו הכל האוטו היה כמו חדש! אפילו הפסיק הגשם בחוץ! ואז החזרנו את חבר שלי הביתה ואני והחבר שנשאר איתי הלכנו לקופי סטופ כזה לאכול משו ולהירגע אחרי כל העצבים בגלל מה שקרה..ובדרך ביציאה מהמושב הדפוק שלנו השער שהיה סגור אמרנו לשומר לפתוח אותו ואיך שיצאנו מהמושב היה שם תעלה קטנה כזאת והתחפרנו שם שוב!!! אנחנו היינו ועדיין בהלם מזה! יצאנו מהאוטו ולא ניסנו בכלל להוציא אותו פשוט נעמדנו בגשם בהלם!! השומר אני וחבר שלי ניסנו להוציא את האוטו ולא הצלחנו ולמדנו לקח לא לנסות יותר מידי כי זה רק גורם לאוטו לשקוע יותר..אחרי שניקנו את האוטו לגמריי אנחנו רואים אותו שוב מלא מלא בוץ!! החלטנו להתקשר לזה שעזר לנו מקודם להוציא את האוטו אבל הוא הלך לישון! היינו יותר בהלם! אז החלטנו להשאיר את האוטו שם וללכת לאכול ..אנחנו הולכים ברגל לכיוון הקופי סטופ ואנחנו רואים איזה 5 חברים שלי מהבצפר הישן שלי..מחכים לטרמפים אמרנו להם שיעזרו לנו להוציא את האוטו וניתן להם טרמפ לאן שהם צריכים...בסוף אחרי איזה מאה מאמצים שכולנו סחוטים האוטו יצא לקחנו אותם לאן שהם רצו הלכנו לאכול את הארוחה שלנו וחזרנו לשטוף את האוטו שוב! אני שונא חורף זה המסקנה!! וזה חוויה ! במושב הדפוק שלנו שהכל חשוך אשכרה אתה חושב שאתה בסרט אימה! זה מגניב! סליחה על החפירה אבל היה לי משעמם והייתי חייב לספר למישהו את זה חחחח לילה טוב =]

MCbusted

New member
מסכן..

קראתי כל מילה שכתבת! איזה חראם מקווה שלא יקרה לכם אותו דבר שוב תיזהרו!! 3>

Rose131

New member
XDD

אוקי, סליחה, זה בכלל לא מצחיק. אבל כזה, בפעם הראשונה הייתי כולי זועמת על המשטרה, אבל בפעם השנייה כבר התחלתי לצחוקXD נו טוב, העיקר שהכל הסתדר בסוף ושלא עשיתם תאונה רצינית כי היו המון אתמול בגלל הגשםS:

Chemical Venom

New member
שחושבים על זה עכשיו ..

זה כן קצת מצחיק! צריך להיות ממש מוכשר כדי שזה יקרה לנו פעמיים!

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifאמ. והו../images/Emo12.gif

אוקיי אני חייבת להודות שהיו קטעים שגיחחתי. אוקיי לא, אם להיות כנה, ממש נקרעתי XD יו איזה מניאקים השוטרים |: אבל, הי! נחמד שהיה לכם תיאבון אח"כ XDD

Rose131

New member
חה הגר, חה!!!111

באמאשלך אנשים צודקים- אם אין לך משהו שחשוב לך שיראו להגיד, אין סיבה לפתוח אוף חדש.. כשיש למישהו משהו שחשוב שיראו, הוא מוזמן לפתוח אוף חדש אם עברו 3 ימים\100 תגובות.

GaIi4697

New member
../images/Emo32.gif יומולדת~!!!!11../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לוילה פאקינג ואלו הקדושD: סורי נועה, זה כן נושא חשוב!!!1 [ואם את רוצה אני יכולה בקלות לגרום לזה שיהיה פה 100 הודעותD:]

M a a y a n K

New member
עוד שבת...

ועוד שבועיים עוד אחת...ושבועיים אחריה עוד אחת... בקיצור אני הולכת לסגור הרבה שבתות...

למעלה