CitizenErased

New member
חח סבבה.. אני לא זוכרת באיזה..

שעות אני עובדת ברביעי, אני אבדוק מחר ואודיע לך. אני חושבת שרק מ12 עד 16.. בלע את צריכה לראות איזה הספקה מטורפת הגיעה היום של אוריג'ן!! היו לנו יותר מ20 עותקים ומכרתי את כולם בפחות מ3 חודשים אז עכשיו הביאו עוד מלא חח המבצע הזה מטורף. מיוז להקת הרוק המודרנית ההכי מוכרת אצלנו בחנות!

orw93

New member
גמני. דהXD../images/Emo205.gif

אבל הם לא באים. אין להם בכלל הופעות בזמן הקרוב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכבר היה משהו שכתבו

בלאסט.אפאמ שהם באים.. אבל זה לא היה נכון.

די הם הכותרות האלו זה מבהיל../images/Emo223.gif

כמו שאמרו באמת רשמו את זה פעם בלאסט.אפ.אם אבל אמ.. זה לא קרה ממש =/ הלוואי שהם יגיעו

sha na na revol

New member
לך תמצוץ לי...

גל אוחובסקי. i just can't get you out of my head boy your love is all i think about- http://www.mp3music.co.il/lyrics/3325.html אתה אמרת שהחיים, רק הולכים ומסתבכים, כשחיפשת את הקיצור, אז נפלת, זה הסיפור. הסיפור הוא על חבר שלא ידע להסתדר הוא מכר סיפורים לא רואים אותו ממטר "החברים" אמסטרדם, על ציר ברזיל, מחלקה ראשונה, כסף נזיל, דה ז'נירו, בחצר. את בוגנים עוד מעט הוא גם מוכר ותזהר שלא ליפול כי הזין והראש כחול והדלת כל הזמן פתוחה ובבית - איתן שלך... 5 שקל בחצר הוא קונה עוד מעט הוא מוחר כן, הם תפסו אותו, בפריז כשהחליפו מטוס. אזיקים, כלבים שוטרים, ציפורניים לכסוס, כבר שנתיים, עד המשפט המר, הוא יושב, פתאום נזכר אתם יודעים על מי נכתב "יוסי וג'אגר" תנחשו לפי שמות השחקנים.

למעלה