לא, איזה, אני אנצח בלהיות מנהלת בפורום הזה
ה הזויה13 New member 5/12/07 #89 לא, איזה,../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif אני אנצח בלהיות מנהלת בפורום הזה
F FullyAlive New member 5/12/07 #103 ../images/Emo29.gifXDDDDD זה בדיוק מה שאני רציתי להגיד. אבל לא, יש לי סיפור עוד יותר הזוי. שקשור לסקס.. ולחתולים XD. כמובן יקירה~ [email protected]
../images/Emo29.gifXDDDDD זה בדיוק מה שאני רציתי להגיד. אבל לא, יש לי סיפור עוד יותר הזוי. שקשור לסקס.. ולחתולים XD. כמובן יקירה~ [email protected]
B BeautifulGarbage New member 5/12/07 #105 ../images/Emo122.gif סקס...וחתולים? והשעה אפילו לא מאוחרת! D:
ש שיקי פריקי New member 4/12/07 #50 אומייגאד../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif אתה המנהל! איך זה קרה?
B BeautifulGarbage New member 4/12/07 #59 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב ששמת לב
F FallOutGirl New member 3/12/07 #34 ../images/Emo80.gifחפלה תמנית! הדרבוקה כזאת מיותרת http://www.youtube.com/watch?v=2BH-L7LKeiU
S shiraz cohen New member 3/12/07 #35 באמת מיותרת. ../images/Emo69.gif בקושי שומעים ת'גיטרות בגלל זה. שחררררר,שימי סטטיסטיקות! #@$%#%@$!$^%@% [אני אחרפן אותך עד שתשימי. ]
באמת מיותרת. ../images/Emo69.gif בקושי שומעים ת'גיטרות בגלל זה. שחררררר,שימי סטטיסטיקות! #@$%#%@$!$^%@% [אני אחרפן אותך עד שתשימי. ]
F FallOutGirl New member 3/12/07 #38 ../images/Emo80.gifאני יודעת נו ../images/Emo122.gif התחלתי להכין את הסיכום חודש ביום שבת ואז אחרי שהכנתי את כל הקישורים זה פתאום נתקע לי ואתמול לא הייתי בבית והיום לא היה לי זמן. אני מקווה להספיק היום בלילה או מחר בבוקר.
../images/Emo80.gifאני יודעת נו ../images/Emo122.gif התחלתי להכין את הסיכום חודש ביום שבת ואז אחרי שהכנתי את כל הקישורים זה פתאום נתקע לי ואתמול לא הייתי בבית והיום לא היה לי זמן. אני מקווה להספיק היום בלילה או מחר בבוקר.
S shiraz cohen New member 3/12/07 #41 אוקיי. ../images/Emo9.gif את יכולה לשים רק את הסטטיסטיקות אבל,אם זה לא עובד לך.
B BeautifulGarbage New member 3/12/07 #43 ../images/Emo45.gif שירז ושירי התערבו על משהו, והן כבר מתות לדעת מה התוצאה
ש שיקי פריקי New member 4/12/07 #49 מה את סובלת?../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif זה ברור שאת לוקחת
S shiraz cohen New member 4/12/07 #52 ../images/Emo6.gif זה לא כזה ברור. לי לא לפחות. בסוף את תנצחי כי אמרת את זה. חוק מרפי!