,
אנד אווי!
|מיוחדת|

שלום חבר'ה!!

אני סוניה ואני חדשה פה כפי שאתם רואים אני בת 17.8 ואני מחיפה ואני אוהבת את טאטו אני מתה על השירים שלהן ואני אשמח מאוד לכתוב בפורום שלהן ולהכיר אותכם(אני מקווה שאני לא מפריע) מאוד התאכזבתי שטאטו לא זכו באורוויזיון כי לפי דעתי המופע שלהן היה ממש נחמד:( ואני מזה שונאת את הדוסים המגעילים האלה אין להם חיים אז הם ממנסים למנוע מאיתנו להנות למה לעזאזל זה מפריע להם שטאטו יבוא לארץ????????????????? רואים אותם גם ככה בטלויזיה אז מה איכפת להם מי באה לפה ומי לא?? לא רוצים שלא יבואו נקודה! גם במופע של המורדים הם עשו סצנות אוףףףףף איתם!!!! קראתי פה הודעות וגילתי שיש פה בנות שמעריצות את להקת "סמאש"הרוסית ואני גם מתה עליהם סרגיי וולד ממש מתוקים!!!! יש לי גם תמונות שלהם אז אם אתן רוצות אני ישים פה:) אני גם גם אוהבת את המורדים:) אתם יכולים לספר קצת על עצמכם ??שאני יכיר אותכם קצת יש לי אי סי קיו שמספר 124390121 אז אם אתם רוצים לדבר איתי על טאטו או על סמאש או על מורדים או על כל נושא אחר אז בשימחה תכתבו לי לאי סי קיו:) אז בקיצור אני מקווה שיהיה לי נחמד פה:)

TATUGIRL

New member
סלחתי../images/Emo140.gif

אבל בכל זאת לדעתי.. ת'עצבים שלך את לא אמורה להוציא עליי.. בסה"כ לא עשיתי לך כלום.. ואת גם לא מכירה אותי... בכלל.. אז למה סתם לאמר דברים... לא נורא טועים.. סלחתי.. שולם:)
ואגב.. לכולם.. יש לי מלא תמונות של טאטו.. בהזדמנות אני אשים פה.. וגם אני אוהבת את סמאש הם כאלו חמודים:) וחוץ מזה.. גם אני הולכת להופעה.. שורה 2...:) אז מי שבאה.. אשמח לפגוש אותה שם..

תפוז Live: למען התלמידים

היום ב-19:30 נארח בפורום אחרי הצלצול את טובה בן ארי, האחראית על זכויות התלמידים במשרד החינוך. הורים ותלמידים כאחד מוזמנים להפנות אליה כבר עכשיו שאלות ולהתייעץ איתה לגבי נושאים הקשורים בבית הספר, ובזכויות התלמידים בו. כולם מוזמנים!

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

איך בונים את זה? פורום עשה זאת במו ידיך
הזמנה להיות מדליקים, בפורום חשמל ותאורה
לקראת שבועות ובכלל, פורום אוכל חלבי
מקום מפגש לתושבי ראש העין באשכול תפוז מקומי
פורום מעריצים לזמרת נטלי אימברוליה גלישה נעימה!

Mrs James

New member
הייייייייייי../images/Emo24.gif

אני לא מכירה אותך ואני כבר אוהבת אותך
יש לנו אותו טעם...טאטו המורדים וסמאש המושלמים!!!!!!!!!!!!!!! אז הנה קצת פרטים עליי..אני אסיה בת 15 וחצי מאשדוד! אמממ....תהני!!!! ושלחתי לך כבר הודעה לאייסי:)

DileMMaGi®L

New member
למה את כול הזמן פותחת הודעה חדשה../images/Emo35.gif

את לא יודעת לשרשר או מה
אווווווווווף תלמדתי לשרשר כול הזמן פותחת הודעה חדשה

DileMMaGi®L

New member
../images/Emo32.gifשרשור אוף../images/Emo32.gif

שרשרו פה את כול השטויות שלכם לפה במקום לפתוח הודעה חדשה

Mrs James

New member
../images/Emo32.gif עזרה:)

למישהו יש את השיר From Souvenirs To Souvenirs בביצוע של סמאש????

Mrs James

New member
או...

שמישהו יודע איך קוראים לתוכנה שמעבירה קובץ של סרטון ל-MP3? כי יש לי הופעה עם השיר הזה...ונאי יעביר כבר....

Mrs James

New member
../images/Emo32.gifלאוהבי סמאש!

יש לי את השיר SUVENIR של סמאש וגם הופעה עם השיר הזה! מי שרוצה..אייסי: 147633386

DileMMaGi®L

New member
אנשים,נראה לי שהפורום

הולך ונהפך לפורום של הרוסים כי רק רוסים יש פה
בעעע.........

Mrs James

New member
חחחחחחחחח

רציתי לשאול אותך מזמן...עוד מאז שהייתי מבקרת בפורום אטומיק... מה זה GLITTER?

למעלה