אני לא רוסיה.... למרות שמזה לא אכפת לי להיות...חחחח... ורוסים זה אחלה :)
T TATUGIRL New member 29/5/03 #30 לא ידעתי שזה אמור להפריע לך מה זה מפריע לך בכלל סעמק!!! כל דבר מפריע לך.. תני לי לחיות בשקט... לא מספיק את מתגרה בי.. את גם מציקה.. בא לי לפתוח הודעה חדשה!!!! אז אני אפתח
לא ידעתי שזה אמור להפריע לך מה זה מפריע לך בכלל סעמק!!! כל דבר מפריע לך.. תני לי לחיות בשקט... לא מספיק את מתגרה בי.. את גם מציקה.. בא לי לפתוח הודעה חדשה!!!! אז אני אפתח
T TATUGIRL New member 28/5/03 #25 כיין ב-19 כיין אני אהייה בהופעה ב-19 יש לי כבר כרטיסים שער 3 שורה 2 מקומות 24-27 אחלושי המתוק יושב ליידי
כיין ב-19 כיין אני אהייה בהופעה ב-19 יש לי כבר כרטיסים שער 3 שורה 2 מקומות 24-27 אחלושי המתוק יושב ליידי
M Mrs James New member 28/5/03 #26 אהה הבנתי אני עוד לא בטוח כי אין לי עם מי ללכת...אבל אני כבר ימצא ותגידי יש משהו בינך לבין אחלושי?
B buffgirl New member 28/5/03 #27 אני ודנה הולכות! ../images/Emo80.gif|מיוחדת| דנה חברה שלי... אבל בכל אופן, אני ודנה הולכות! ויכול להיות, יכול להיות, יכול להיות - אנחנו גם הולכות לעוד הופעה שלהן שאני לא יודעת אם אני יכולה לדבר עליה אז בבקשה אל תשאלו. רק תקנאו..
אני ודנה הולכות! ../images/Emo80.gif|מיוחדת| דנה חברה שלי... אבל בכל אופן, אני ודנה הולכות! ויכול להיות, יכול להיות, יכול להיות - אנחנו גם הולכות לעוד הופעה שלהן שאני לא יודעת אם אני יכולה לדבר עליה אז בבקשה אל תשאלו. רק תקנאו..
T TATUGIRL New member 29/5/03 #29 ../images/Emo6.gifחחחחחחח אני ואחלושיייי חחחח מצחיק.... אחלושי הוא קרוב משפחה שלי.. הוא הומו... ואני, אני גם לא ממש בכיוון של בנים
../images/Emo6.gifחחחחחחח אני ואחלושיייי חחחח מצחיק.... אחלושי הוא קרוב משפחה שלי.. הוא הומו... ואני, אני גם לא ממש בכיוון של בנים
M Mrs James New member 29/5/03 #31 אההה אוקי..הבנתי... כי ראיתי שאת רושמת כל הזמן אחלושי החמוד וכאלה...אז חשבתי
T TATUGIRL New member 29/5/03 #32 כיין אני פשוט חולה עליו הוא כזה בן אדם מתוק .. את צריכה להכיר אותו כדי להבין.. הוא גם קרוב משפחה שלי.. ואנחנו בעצם גם החברים הכי טובים בעולם... נאמנים אחד לשני באש ובמים
כיין אני פשוט חולה עליו הוא כזה בן אדם מתוק .. את צריכה להכיר אותו כדי להבין.. הוא גם קרוב משפחה שלי.. ואנחנו בעצם גם החברים הכי טובים בעולם... נאמנים אחד לשני באש ובמים
S Sapir00sh New member 29/5/03 #36 חטפתי הצטננות רצינית... אני מרגישה חרא, כמעט לא ישנתי בלילה, האף שלי סתום וכואב לי הגרון והראש.. ולמה את לא הלכת לבצפר?
חטפתי הצטננות רצינית... אני מרגישה חרא, כמעט לא ישנתי בלילה, האף שלי סתום וכואב לי הגרון והראש.. ולמה את לא הלכת לבצפר?