איזה מאמי!!!
M Mrs James New member 28/5/03 #15 מושלמים../images/Emo99.gif ולד שלייייייייייייייייי תראו...איזה חתיךךךךך
D DileMMaGi®L New member 28/5/03 #4 היי אני [URL='target=_blank'][URL='target=_blank'][/URL]סשה[/URL] בת 15 מפ"ת
D dj nirvana New member 28/5/03 #6 שלום../images/Emo24.gif ממ.. שם:בר גיל:14 אין לי כוח לכתוב יותר, אוהבת רוק והרבה,טאטו, מנגנת על גיטרה, לומדת בבית ספר לאמנויות והולכת להופעה. אייסיקיו:173820737
שלום../images/Emo24.gif ממ.. שם:בר גיל:14 אין לי כוח לכתוב יותר, אוהבת רוק והרבה,טאטו, מנגנת על גיטרה, לומדת בבית ספר לאמנויות והולכת להופעה. אייסיקיו:173820737
א אילונוש New member 28/5/03 #11 היי ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני אילונה מאשדוד אני גם מאוד אוהבת את טאטו וסמאש, תוכלי לשים פה עוד תמונות שלהם? בייחוד של השחרחר איזה חמוד הוא אני חושבת שהוא ממש מתאים ליוליה אגב . אה ואם תוכלי תביאי אתר מאיפה אפשר להוריד את השירים של סמאש
היי ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif אני אילונה מאשדוד אני גם מאוד אוהבת את טאטו וסמאש, תוכלי לשים פה עוד תמונות שלהם? בייחוד של השחרחר איזה חמוד הוא אני חושבת שהוא ממש מתאים ליוליה אגב . אה ואם תוכלי תביאי אתר מאיפה אפשר להוריד את השירים של סמאש
M Mrs James New member 28/5/03 #12 יוליה וסרגיי(השחרחר) בני דודים! אמממ...אני לא חושבת שזה רעיון טוב לשים פה תמונות שלהם....תביאי את האייסי ואני ישלח לך
יוליה וסרגיי(השחרחר) בני דודים! אמממ...אני לא חושבת שזה רעיון טוב לשים פה תמונות שלהם....תביאי את האייסי ואני ישלח לך
M Mrs James New member 29/5/03 #46 אין לי ונראה לך שמישיש יתחיל לנעתיק אותה לפה...? למרות שתנסי...יש חלק מהכתבה באחד השרשורים למטה
D DileMMaGi®L New member 29/5/03 #47 אסיה בימינו יש סורק../images/Emo13.gif ול[URL='target=_blank']דניאלית[/URL] יש סורק ויש את הכתבה או שאני טועה
אסיה בימינו יש סורק../images/Emo13.gif ול[URL='target=_blank']דניאלית[/URL] יש סורק ויש את הכתבה או שאני טועה
D DileMMaGi®L New member 29/5/03 #59 נראה לך שהיא תשים../images/Emo35.gif יש ל[URL='target=_blank']דניאלית[/URL] היום יום הולדת יש לה דברים אחרים לעשות אולי מחר היא תסרוק
נראה לך שהיא תשים../images/Emo35.gif יש ל[URL='target=_blank']דניאלית[/URL] היום יום הולדת יש לה דברים אחרים לעשות אולי מחר היא תסרוק