,
אנד אווי!
|מיוחדת|

TATUGIRL

New member
פששש נחמד......./images/Emo45.gif

רק חבל.. שאת קטנה מידי בשבילי...חחחחח סתם הכל בצחוק.. לאב יו אול:)

Sapir00sh

New member
חחחחחחחח

חח בלי קשר אליך, האמת שיש לי חברה...אבל היא גרה רחוק...זה מעצבן, כמעט אי אפשר להיפגש...

TATUGIRL

New member
../images/Emo6.gifספירוש

מה רע בשתי חברות???? אני לא מספיק טובה...? חחחחח סתם.. מאמי... אני אשאר רווקה לנצח

Sapir00sh

New member
למה?

כל אחד בסוף מוצא את שלו..את תראי..אפילו אם זה יגיע מאוחר.

buffgirl

New member
../images/Emo41.gif הודעה חשובה! ../images/Emo41.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ואני וחברה שלי דנה הולכות להופעה של ט.א.ט.ו, ב-19 ליוני, שער 10, מקומות 62,63 שורה.. ראשונה!!!! יי לנו ו-יי לנו! לה לה לה לה לה לה! ואנחנו גם הולכות ב-17 ליאיר לפיד, כי הן מופיעות שם! איי לאב דנה! יאללה, ביי!

DileMMaGi®L

New member
גם את מצתרפת יאללה

*יושבת ומקנאה עם טאטו גיורל*(איך קוראים לך דרך אגב
)

TATUGIRL

New member
אוו ועוד איך מקנאאא

קוראים לי שרון... כאילו שלא... ידעת.. אבל לא רוצה לקנא איתך.... לא.. יכולה.. קשה להתחבר עם אנשים שפוגעים בי ללא סיבה
אז אני מקנא.. מצידי לבד אפילו.. כי אני חולה על טאטו.. לא נורא שורה 2 זה גם טוב...

TATUGIRL

New member
עם כל הכבוד אלייך

נתת לי על עצמך רושם ראשוני לא משהו.. אני מקווה שהוא ישתנה.. בעתיד... כי אני באמת שלא.. אוהבת לריב.. ועובדה שאני מסתדרת פה עם כולם... ואוהבת פה את כולם... מקווה שהכל יסתדר.. ושיסתבר לי שאת בן אדם נחמד... טוב נדבייר כבר.. זזתי לחשש בהביי

Mrs James

New member
מושלמים שלי../images/Emo99.gif

זה התמונה של ולד שאני הכי אוהבת

Mrs James

New member
smash!!

אבל בקאזה יש רק שיר אחד שלהם... אם בא לך אני יביא לך אתר שממנו תוכל להוריד

Mrs James

New member
בר...

צירפתי למטה את הכתובת...בצד שמאל למעלה את צריכה להרשם...ולאי מייל שולחים לך את הסיסמה ואז את יכולה להוריד חופשי מהאתר בלי תשלום! תכנסי לאות S חפשי SMASH!! וזהו!

למעלה