קרה לכם פעם שחברים אכזבו אתכם כ"כ? ../images/Emo109.gif
שלוש חברות טובות שלי, שעוד איתי מהיסודי, סוג של "בגדו" בי. ואחת מהן- החשבתי לאחות. א. התברר לי ששתי החברות ה..."פחות טובות", יצאו לטריפל דייט עם חברים שלהם, ונחשו מי הזוג השלישי? נכון, האקס והחברה הפרחה שלו. כאילו מה, לא הבהרתי לכן מספיק שאני שונאת אותה, שאני והוא ביחסים נוראיים ושאנחנו לא מדברים אפילו כי היא אוסרת עליו? אתן יוצאות איתם לטריפל דייט? איפה טיפת הכבוד האחרונה בשבילי!? ב. נכנסתי לפרופיל שלו בפייסבוק, מתוך סקרנות, וראיתי שהוא פרסם את "יסמין" של הפיל הכחול על הוול שלה. ומי לדעתכם הגיבה ב"הוו איזה חמוד!"? נכון, ה"אחות". והיא במיוחד מבינה מה עבר עליי איתו. אז חסמתי את הפרופילים של האקס ושל הפרחה, (הם כבר לא רק מחוקים עכשיו) לא רוצה שום קשר איתם, לא רוצה לשמוע שלחברות שלי יש קשר איתם, פשוט לא. נמאס לי. תחשבו שלא התגברתי- זה פשוט לא נכון. כשבנאדם פוגע בכם כ"כ, לא משנה כמה זמן עבר והפצע יגליד; הצלקת תישאר לעולם. ובגלל זה תזכרו אותו, גם אחרי שהתגברתם. אני מצטערת שאני פורקת פה הכל. אני מקווה שרק הוא והפרחה שלו לא יראו את זה. אחרי כל זה, אני לא מתחשבת ב"אחות" יותר. אני הולכת אחרי הלב.