../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo32.gif ../images/Emo223.gif

די נורא חסר פה אחד כזה.
אזזזזזז... מה שלומכם? איך החיים? מה עם הבעל/האישה והילדים?
מה התכנונים שלכם ליום העצמאות? ספרו, שתפו, ובעיקר חפרו. שבת שלום!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלא משהו...

יש לי מגן בפסיכולוגיה ביום ראשון ואני ממש לא מוכנה
אני לא מצליחה להתרכז בשום דבר שאני קוראת... ולמרות שלכאורה אני יודעת את החומר, עובדה שבמבחן האחרון קיבלתי ציון ממש אבל ממש גרוע >< אוף נו. ובקשר ליום העצמאות- אני נוסעת לחיפה עם עוד חברה, לפגוש חברה שלנו. :) יהיה גיי אני מניחה LOL

Because Of May

New member
חח אני רואה שלכולם יש מגן בראשון... ../images/Emo109.gif

גם לפסיכולוגיה אצלינו יש מגן. ולי יש בכלכלה... בהצלחה עטרוש, יהיה בסדר!
. אני אפילו לא התחלתי ללמוד ><.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחח בהצלחה גם לך~

בוו הבעיה שלי היא שבגלל שזה *פסיכולוגיה* כל פעם שאני מנסה לקרוא את החומר אני חושבת על דברים אחרים [אקא, אם נניח החומר שאני לומדת זה לחץ, אז אני חושבת על הלחץ שאני נמצאת בו בגלל המבחן או בגלל דברים אחרים כמו זה שאני מחכה לתשובה ממודיעין עדיין ואני לא יודעת מה יקרה עם זה... דברים כאלה נניח] ולא מצליחה להתרכז בכלום
ולכי ללמוד!
מגן זה חשוב, את צריכה לחזור על החומר לפחות קצת חח גם אם את יודעת אותו כמו שצריך~ בהצלחה. ^^

Because Of May

New member
חח קבלי ביטול: ../images/Emo109.gif

עם המזל הרע (?) שלי נהייתי חולה, מה שכולל חום והקאות וכל הבלאגן הזה, ככה שאין מצב שאני ניגשת... אבל עדיין, שיהיה לך המון בהצלחה
. ותודה לכל מי שאמר לי בהצלחה...

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאויש, תרגישי טוב!../images/Emo24.gif

חח הלוואי עלי להיות חולה עכשיו, אני ממש לא רוצה את המבחן הזה T_T ובכל מקרה, בהצלחה למתי שתעשי אותו כשתרגישי יותר טוב~~

Because Of May

New member
חח תודה../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif. ../images/Emo109.gif

למרות שהייתי מעדיפה לעשות עכשיו את המתכונת הזו במקום להיות חולה ככה, תאמיני לי
.

Because Of May

New member
קרה לכם פעם שחברים אכזבו אתכם כ"כ? ../images/Emo109.gif

שלוש חברות טובות שלי, שעוד איתי מהיסודי, סוג של "בגדו" בי. ואחת מהן- החשבתי לאחות. א. התברר לי ששתי החברות ה..."פחות טובות", יצאו לטריפל דייט עם חברים שלהם, ונחשו מי הזוג השלישי? נכון, האקס והחברה הפרחה שלו. כאילו מה, לא הבהרתי לכן מספיק שאני שונאת אותה, שאני והוא ביחסים נוראיים ושאנחנו לא מדברים אפילו כי היא אוסרת עליו? אתן יוצאות איתם לטריפל דייט? איפה טיפת הכבוד האחרונה בשבילי!? ב. נכנסתי לפרופיל שלו בפייסבוק, מתוך סקרנות, וראיתי שהוא פרסם את "יסמין" של הפיל הכחול על הוול שלה. ומי לדעתכם הגיבה ב"הוו איזה חמוד!"? נכון, ה"אחות". והיא במיוחד מבינה מה עבר עליי איתו. אז חסמתי את הפרופילים של האקס ושל הפרחה, (הם כבר לא רק מחוקים עכשיו) לא רוצה שום קשר איתם, לא רוצה לשמוע שלחברות שלי יש קשר איתם, פשוט לא. נמאס לי. תחשבו שלא התגברתי- זה פשוט לא נכון. כשבנאדם פוגע בכם כ"כ, לא משנה כמה זמן עבר והפצע יגליד; הצלקת תישאר לעולם. ובגלל זה תזכרו אותו, גם אחרי שהתגברתם. אני מצטערת שאני פורקת פה הכל. אני מקווה שרק הוא והפרחה שלו לא יראו את זה. אחרי כל זה, אני לא מתחשבת ב"אחות" יותר. אני הולכת אחרי הלב.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאוה... ../images/Emo201.gif

אני באמת לא יודעת מה להגיד כי אף פעם לא באמת הייתי במצב הזה, אבל אני יכולה להבין אותך... אני מבינה את זה שחסמת אותו ואת הפרחה, שזה בסדר גמור והכל. אבל בקשר לחברות שלך- לדעתי כדאי לך לדבר איתן, להסביר להן שהן ממש ממש ממש פגעו בך... אני יודעת שזה יישמע בולשיט אם אני אגיד ש"אולי הן לא חשבו שזה יפגע בך כל כך" או משהו כי ברור שהן צריכות להבין, בעיקר אם הייתן כל כך קרובות... אבל תמיד עדיף ללבן את העניינים ולדבר על זה, אל תחזיקי הכל בבטן.

Because Of May

New member
אני לא יודעת אם זה שווה את הטרחה כבר...../images/Emo109.gif

ותודה על הכל... 3>.

../images/Emo201.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo223.gif

וכן, קרה לי מלא פעמים. אני לא אכתוב על זה, כי גם בנות מכאן איכזבו אותי. ואולי אני סתם מצפה ליותר מדי. אבל לא נורא. אני מבינה אותך, ואני לא יודעת ממש מה להגיד כי אני לא בדיוק אעזור במשהו.. אבל מקווה שתרגישי יותר טוב ויהיה בסדר.

Wrath Within

New member
המשפט השלישי בהודעה שלך=המשפט הכי חכם../images/Emo11.gif

שנאמר בהקשר להודעה למעלה. עם איקס על ה"אולי".

Because Of May

New member
תודה רבה עדידוש... ../images/Emo23.gif. ../images/Emo109.gif

ואליס- אם היית מכירה את הקשר שלנו לא היית אומרת את זה. אני הכי לא מצפה ליותר מידי, לא ממנה לפחות. הייתי שם בשבילה תמיד כשהייתה צריכה, אני חושבת שמגיע לי את אותו יחס. באמת שחשבתי שאנחנו אחיות. אולי להגיד כרגע, אחרי מה שקרה שלא כדאי לי לצפות ממנה ליותר מידי- יהיה נכון...

למעלה