okep

New member
../images/Emo40.gif דאממ !

רציתי לכתוב גם כאן ! אוף , רק לי לא הייתה שרשרת כזאת ? ;;

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDD את לא היחידה!

ואת האמת, אפילו אמא שלי אהבה אותה XP כל הזמן אומרת לי לשים אותה :)

okep

New member
../images/Emo40.gif אני באמת צריכה להשיג אחת במהרה ,

ואמא ממש חמודה <:

okep

New member
../images/Emo40.gif גאדמאט , אמא שלך . ../images/Emo6.gif

טיפשות .~.

Because Of May

New member
אוייש... ../images/Emo24.gif. ../images/Emo109.gif

ממ אבל יש בתומר, לא? 60 ש"ח לתליון- והוא שלך! (אאל"ט...
). אני גם רוצה שרשרת הארטגראם ;; יואו, אני חייבת לעבוד.
.

NoAmItA ChAn

New member
כן, יש בתומר, אבל אם דוד שלי נותן לי אחד

אז אין צורך D: והארטגראם 3> אני ממש אוהבת את השרשרת הזו, וזה ממש ביאס אותי >:

NoAmItA ChAn

New member
אני בבעיה

אני לא יודעת מה לעשות. ככה: יש לי ידיד שלא דיברתי איתו כמה זמן. עכשיו הוא דיבר איתי במסנג'ר וסיפר לי על מישהי שהוא הכיר והם נהנו יחד וזה והיא דחתה אותו. ייעצתי לו מה לעשות ואמרתי לו שלדעתי, כדאי לו להיפגש איתה ולדבר איתה פנים מול פנים, כי חבל להשליך את כל הימים הטובים שהיו להם יחד (קרא להם "הימים הכי טובים של החיים שלי") רק בגלל מה שאחרים אומרים עליו. אני חושבת שהוא אולי נפגע או התעצבן, למרות שאין לי מושג ממה כי זה לא שהעלבתי אותו, רק ייעצתי לו. כשסיימתי, הוא רק כתב: "אני אחשוב על זה. אני חייב ללכת." ואחרי כמה שניות התנתק. לפי איך שאני מכירה אותו, הוא חסם אותי במסנג'ר. עכשיו, השאלה מה אני עושה עם זה? נפגעת ואומרת לו שילך לחפש את החברים שלו? אומרת לו שאיך הוא העז לחסום אותי בגלל שייעצתי לו ושרציתי רק לטובתו? לוותר ולהחליק ולהעביר הלאה? וכמובן, כשאני אשאל אותו אם הוא חסם אותי - איך אני אדע אם הוא משקר לי או לא.. בכל אופן, למישהו יש רעיון מה עושים?

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif דברי איתו, אין לך מה להפסיד :)

אבל כאילו, למה הוא חסם ואיך הגעת למסקנה הזו?

Because Of May

New member
תפוזבל../images/Emo69.gif. ../images/Emo109.gif

תקשיבי, א. איך באמת הגעת למסקנה הזו...? ב. לא שופטים אדם שכועס, מעוצבן או פגוע. הוא כנראה צריך קצת את הזמן שלו, קצת את הלבד שלו, לפני שיוכל להמשיך ולתקשר עם שאר העולם. דחייה זה לא דבר קל, וכל בנאדם סופג את זה ברמה כזאת או אחרת... בכל אופן, הרוב נפגעים, כי הם מרגישים שהאגו שלהם והביטחון העצמי גם כן- ברצפה. יכול להיות שהוא התעצבן לא בגללך, אלא בגלל שהוא חשב שוב על הדחייה... הוא נמצא במצב מבולבל מאוד כרגע. אי אפשר לשפוט אותו. ג. אחרי שהוא ירגע (תני לו יום-יומיים...) את יכולה לחזור ולדבר איתו, לנסות לעזור לו שוב... ואם הוא שוב נפגע, להגיד לו משהו בסגנון של "לא משנה, תדבר על הנושא הזה כשאתה תהיה מוכן...". ד. באמת שאין לך ממה להיפגע, אני בטוחה שהוא לא כועס עלייך, את פשוט דיברת איתו בזמן הלא נכון... יהיה בסדר
.

NoAmItA ChAn

New member
תודה רבה לשתיכן 3>

לשאלתכן - אני מכירה אותו. הוא סיפר לי הרבה פעמים על בעיות שהיו לו, ושמעתי אותו לא פעם מספר שאחרי שהוא התעצבן הוא ישר חסם מישהו. אני לא שופטת אותו. אני פשוט חשבתי שזה.. לא יודעת, לא נחמד. אבל בסדר. ואחרי שהוא התחבר אחרי כמה דקות הוא כתב לי שהוא לא יכול היה להיות באינטרנט ותודה. כששאלתי אותו אם הוא חסם אותי, הוא אמר שלא. טוב, אני מאמינה לו. כנראה שלא הייתי צריכה לחשוב ככה עליו. אם הוא חסם מליארד פעם את החברה הכי טובה שלי (כי הוא היה מאוהב בה מלאאא זמן) פעם ביומיים, אז חשבתי שהוא בקלות יכול גם לחסום אותי. אבל הוא אמר שהוא לא יחסום אותי, אז אני מאמינה לו :) בקיצור, תודה לכן 333333333333333333333>

למעלה