okep

New member
../images/Emo40.gif קרה , ואני בטוחה שעוד יקרה .

פשוט תתעלמי מהם , פשוט תוציאי אותם מחייך , הם הפסידו . אני יודעת שבטח נפגעת , אבל אם הם פגעו בך ככה , הם לא שווים את זה . שימי עליהם פס ותמשיכי . D:D:

Fully Alive

New member
../images/Emo85.gif אוי ../images/Emo201.gif

אני יודעת כמה זה כואב להתאכזב מהחברים הכי קרובים. לדעתי, את צריכה פחות להתחשב בה עכשיו ובאמת ללכת אחרי הלב כמו שאמרת... אבל אל תשכחי להסביר לה על מה את כועסת ולמה את מאוכזבת, כדי שהיא תבין להבא ושאולי תהיה לה הזדמנות להתנצל.

Because Of May

New member
אני בטוחה שאני אסביר לה מתישהו... ../images/Emo109.gif

אחרי שאני אבריא ובאמת שיהיה לי חשק, כי אני לא רוצה לנהל שיחת נפש כזאת בלי להיות מרוכזת בה ב-100%... תודה יובלי
.

../images/Emo216.gifמבינה אותך לגמרי../images/Emo4.gif

תלכי אחרי הלב שלך למרות שזה כואב ולמרות שאת עוד תזכרי במקרים האלה ותחשבי איפה את טעית..איפה הן טעו. אם זה מה שהחלטת תצדדי בזה. אני רושמת את זה כי מכיתה ז' הייתי עם 3 חברות טובות ועברנו ביחד הכל..איפשהו בכיתה י"א-י"ב הדברים קצת לא הסתדרו..כי באמת כל אחת מצאה לעצמה את ה"אני" שלה, ולא ממש יצאנו תמיד יחד אם בילינו יחד...אבל ההרגשה של ה"חברות הכי טובות" נשארה. עד שקרה הלא יאמן ושלושתן יחד עשו מספר דברים שפגעו בי ברמות הכי אישיות שאני מכירה בשביל סטטוס חברתי שאני אפילו לא הבנתי מה זה היה עד עכשיו. בכלל לא ידעתי שאפשר לפגוע בי ככה. אבל מסתבר שנפגעים הכי חזק ממי שהכי קרוב אלייך. אז כן, מחקתי אותן מהפייסבוק, לא רואה אותן יותר(אחרי הכל הצבא דיי הפריד בינינו..). הבנתי שהארס הזה שהרס את החברות שלנו גם עשה קרע ביניהן. באמת שאני לא יודעת אם לשמוח לאיד..אבל שיהיה. תיהי שלמה עם ההחלטות שלך כי אני יודעת שאני שלמה במאה אחוז עם שלי

Because Of May

New member
זה בהחלט מזכיר את המקרה שלי... ../images/Emo109.gif

כלומר, בקטע של להתאכזב מחברות טובות... את צודקת שמחקת אותן מהפייסבוק ושאתן לא מדברות, הרי את צריכה להישאר בקשר רק עם אנשים שעושים לך טוב על הלב ושמשמחים אותך... בגלל זה גם אני מחקתי מהפייסבוק. ואני בטוחה שכשהצבא יגיע, יהיה לי קל עוד יותר... תודה מיכלי
.

NoAmItA ChAn

New member
הממממ.. לא, לא הייתי במצבים כאלה

אבל אני יודעת שאת מאוד פגועה. הממ.. אני לא יודעת מה אני הייתי עושה במצב הזה, אבל הייתי לוקחת בחשבון שאלה החיים שלהן. הן יכולות לבחור חברות של מי שהן רוצות, ואני לא חושבת שזה צריך להיות בהכרח קשור למערכת היחסים שלך איתן. בעצם, אולי אני מצליחה לחשוב על משהו, סוגשל דומה: הייתה לי חברה שהייתה לי באמת כמו אחות. היו לנו נושאי שיחה משותפים בכמויות, היא באמת הבינה אותי ועזרה לי והייתה איתי כשהייתי צריכה אותה, ותמיד הצחיקה אותי וטרחה להיפגש איתי למרות שהיא גרה במודיעין, והיו לנו שיחות שכל כך החכמתי מהן, ובאמת - היא הייתה אחת החברות הכי קרובות שהיו לי אי פעם. וכעבור שנתיים-שלוש שהכרתי אותה, התחלנו לריב בכמויות, ועל דברים שטותיים. שאלתי מלא אנשים, והרוב הסכימו איתי שבהמון מקרים אני לא הייתי אשמה. כלומר, איך אני אמורה להגיב לזה שמישהי אומרת שהדעות שלי הן כלום והן לא נכונות? אז הפסקתי להיות חברה שלה, עד כמה שהיה לי קשה, והיה לי קשה. ועדיין, יש לנו ידיד משותף ממש טוב, והוא החבר הכי טוב שלה וזה לא מפריע לקשר בינינו. הוא לא מזכיר אותה, אני לא מזכירה אותה והכל סבבה. מה שאני מנסה להגיד כאן זה שיש פשרה - ואולי שווה לנסות להגיע אליה לפני שאת מנתקת גם את החברות האלה מהחיים שלך. ותחשבי על זה :) ובהצלחה!

Because Of May

New member
תראי... ../images/Emo109.gif

יש לי חברה ממש טובה בשם עדי, שהייתה ידידה טובה מאוד של האקס בזמן שעוד היינו ביחד. וכשנפרדנו, היה לי קשה לקבל את זה שהיא עדיין בקשר איתו, כי שוב, הרגשתי סוג של "נבגדת"... אבל לאט לאט למדתי להבין שהוא ידיד טוב שלה, ושאין לי זכות להיכנס ביניהם כי כיף להם ביחד, ודבר כמו פרידה של שנינו לא אמורה להפריע לקשר שלהם. אז כן לא דיברתי איתה במשך חודש, אבל זה רק כי הייתי צריכה את הלבד שלי, ואת הזמן שלי להגיע למסקנות האלו לבד. והיום? אנחנו בדיוק כמו פעם- נפגשות כמעט כל יום, מדברות, עוזרות, תומכות. אני אוהבת אותה המון... עם ה"אחות", קצת יותר קשה לי לקבל את זה. כי תכלס שהם לא היו ידידים טובים בכלל, וכמעט ולא דיברו ביום יום... ופתאום לראות את התגובה הזו שלה; זה עשה לי צביטה בלב. בכל אופן, תודה רבה על הכל
.

NoAmItA ChAn

New member
אה, אוקיי

טוב, זו באמת תגובה מובנת. ובקשר לחברה הזו בשם עדי - אני שמחה שלא ויתרת, ותראי איזה חברות טובות נשארתן. אז השאלה אם לא כדאי לנסות לדבר עם החברה "האחות", ואולי לא לוותר על מערכת היחסים שהייתה ביניכן. בהצלחה, ובכיף 33333333333333333333>!

PUMPKIN juice

New member
את אפילו לא יודעת כמה אני מבינה אותך.

זה דיי עצוב, אבל כן. זה קרה לי כ"כ הרבה פעמים, אבל אולי זה כי ככה אני.. לא נוטרת טינה וסולחת בקלות. פעם הסו קולד חברה הכי טובה שלי הלכה לישון אצל חברה במקום לחגוג לי יומולדת והרבה פעמים הן סתם היו מגעילות בעוד שאני נתתי מעצמי את כל כולי בשבילן. אבל למדתי להתחסן, קצת. אני לא אשקר ואגיד שעדיין מדי פעם אני נפגעת ואני בוכה ועניינים אבל מזה למדתי מי הם באמת החברים שלי ואולי מה שקרה בעתיד יהיה לטובה. צריך תמיד להיות אופטימים! ואני בטוחה שיש עוד חברים בעולם הזה שיתמכו בך ויהיו נהדים!

Because Of May

New member
חח איזה חמודה../images/Emo8.gif. ../images/Emo109.gif

למזלי ולשמחתי הרבה, יש לי "אחות" נוספת, שאני מתה עליה ושלמרות שהקשר שלנו עבר עליות ומורדות- עדיין נשארנו חברות. ויש לי את החבר הכי טוב ביקום כולו, בנוסף אליה, ככה שאני לומדת "לאסוף" מסביבי אנשים שעושים לי טוב... ולגבייך... אני חושבת שבכל זאת עדיף שתדברי עם ה"חברה" הזו, כי זה ממש לא בסדר שהיא פוגעת בך ככה. בתוך אחת ששתקה על הרבה דברים בחיים שלה, אני יכולה להגיד לך שבשלב מסוים זה מתפרץ. את לא צריכה לתת לאף אחד לדרוך עלייך, לאף אחד בעולם...! (אני חייבת להקשיב לעצות של עצמי חח ><). תודה על הכל

PUMPKIN juice

New member
כן, גם אני אוספת מסביבי את הטובים ביותר..

כאילו אחרי הכל קיבצתי את האלה שאני הכי סומכת עליהם :) ממ, הכל הסתדר איתה.. אני דיברתי איתה מאז והיא אמרה סליחה וכ'ו.. ובאמת מאז לא קרה כלום ואנחנו מאוד קרובות. אני באמת שותקת לרוב וזה פוגע בי ממש, איבדתי הרבה אנשים ככה.. אבל יהיה טוב, יחי האופטימיות! בבקשה חומד, תמיד כאן :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אוי ../images/Emo4.gif

תראי, אומנם אלו 3 חברות מאוד טובות שלך אבל בתכלס את לא יכולה להחליט על החיים שלהן. את צודקת בזה שאת צריכה ללכת אחרי הלב שלך ולעשות מה שנכון בעינייך, אבל תסבירי להן את המצב ומה את מרגישה.
ומה עובר על הילד? מזו הילדותיות הזו?

Because Of May

New member
את צודקת... ../images/Emo109.gif

כנראה בגלל ששלושתן אכזבו אותי יום אחרי יום זה הרגיש לי כאילו כל העולם נגדי... אני יודעת שאני לא יכולה להתערב בחיים שלהן, אני גם לא רוצה... אבל לפחות שלא יהיו צבועות כלפיי. (אחת מהן, למשל, אמרה לי שהיא מתגעגעת אליי ולמה אנחנו כבר לא נפגשות וכו' וכו'... וכל זה טוב ויפה, אבל זה קרה יומיים אחרי שהיא נפרדה מחבר שלה. ועוד הקטע הזה שהיא עשתה, בכלל גרם לי להבין איזה בנאדם מגעיל היא...). תודה קאריני
.

STEMINEM

New member
טוב לפחות תצאי על האחות הזאת..

תראי מה היא אומרת להגנתה

Because Of May

New member
שוב, כשיהיה לי כוח וחשק, ../images/Emo109.gif

כי אני לא רוצה לנהל איתה שיחה כשאני לא שם בכל רמ"ח איברי, מה שנקרא...

okep

New member
../images/Emo40.gif טיול שנתי 2010 - הנגב .

יוואו . זה היה מייאש .
מעל 15 קילומטר של הליכה בחום איימים ,
טיפוס על הרים והכל עם הכיתה הדפוקה שלי . היה נחמד ביותר . נפלתי פעם אחת , וגם דפקתי את הראש בטעות בקיר . טיפשות
. ישנו באכסניה , ושם היה דווקא סבבה . האוכל היה סביר בערב , ולמחרת אחרי התעוררות ברבע לשש נאלצנו לאכול מרק ביצים דוחה . עוד 7 קילומטר , ובסוף חולות צבעוניים . חוץ מהלילה , שהיה מאוד מצחיק אגב , והצטוטים שיצאו מהטיול , היה בכלל לא כיף .
אבל , שרדתי וחזרתי הבייתה בבטחה . אע , גם לא נשרפתי , מה שמפתיע .
כבוד ~ תמונה שצילמתי D:D:D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחחח ממש יציאת מצריים../images/Emo6.gif

רק חסרים המצרים שירדפו אחריכם, ואיזה פסיכי שהחליט שהוא שומע את ה' ובזכות זה הוא הצליח לחצות את ים סוף לשניים.
[BTW סורי אם יצאתי צינית שלא מכבדת את היהדות, רק רציתי להדגיש שזה ממש לא ככה~ כלומר, זה סתם נאמר בצחוק~ אז אל תקחו אותי ברצינות על זה.]

למעלה