okep

New member
../images/Emo40.gif הוו לא , כמעט שכחתי מהספריי S:

סתם נסתובב , ונצפה בזיקוקים מתוך ההמון הזועם של תל אביב D:D:

NoAmItA ChAn

New member
אה, ואבא שלי העלה הצעה נהדרת!

בזמן שכל המבוגרים ישבו בגג ויעשו כלום, אנחנו נזיז את השולחן מהסלון, נחבר את הגיטר הירו ונעשה מרתונים מטורפים %<23;1<?$<@!

okep

New member
../images/Emo40.gif הווו ! מגניב !! , יש שם שיר של ~

מיי כמיקל לא ? O:O: נראה לי דד . (דד ^^) או משהו ~

Because Of May

New member
כן, אבל רק בגירסא לאקסבוקס נראה לי. ../images/Emo109.gif

אבל היי, יש שם את נייטס אוף סידוניה של מיוז (ברביעי נראה לי) ואת אסאסין שלהם (בחמישי אאל"ט...). גם ככה יש שם שירים מעולים
.

NoAmItA ChAn

New member
נייטס אוף סידוניה זה בשלישי XP

וזה השיר השני הכי פריקינג קשה שם!! זה הורס לי את האצבעות! בהתחלה זה עוד נחמד, עד שמגיע הקטע של ה-"No one's gonna take me alive", ואז אני באמת מייחלת לפגוש את הבורא בהקדם.

Because Of May

New member
חחח כ"כ! אף פעם לא הצלחתי לסיים אותו../images/Emo6.gif.

+
. רק על איזי, ועל איזי זה לא נחשב XD.

Because Of May

New member
קוווווווווווווווווווווווווווול! ../images/Emo98.gif. ../images/Emo109.gif

גיטר הירו
. כמה זמן לא שיחקתי חח... אני בטוחה שתהני
.

NoAmItA ChAn

New member
אל תשתו ותנהגו.

הסרטון הבא לא מומלץ לבעלי לב חלש. http://www.youtube.com/watch?v=Y5-bz3GVNtc&feature=related תקציר: מישהי שנפגעה ע"י נהג שיכור, שמספר שזו הפעם הראשונה שהוא נהג שיכור. עכשיו היא נראית מזעזע, ומספרת שהוא הרס לה את החיים. אני כל כך כל כך מרחמת עליה. אז בבקשה - אל תשתו ותנהגו.

okep

New member
../images/Emo40.gif אני לא שותה עדין , וגם ~

היוטיוב לא פועל לי . אני ממש נגד הדברים האלה , זה ממש חיים ומוות .

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifזה כל כך דפוק...

אני מעדיפה לא לראות את הסרטון... X: אבל לפי מה שאת מספרת, זה באמת מזעזע>< הגישה שאני דוגלת בה זה ככה- לשתות: בסדר. לשתות ולנהוג: הדבר הכי מטומטם עלי אדמות. כאילו, מה הבעיה לחזור במונית/להשיג נהג תורן/ ווטאבר? [למרות שאני לא דוגמה אני משתכרת רק בבית/בבית של אנשים~ לא צריכה שכל העולם יראה אותי כשאני שיכורה חח] [אה וגם בקצב הזה בחיים לא יהיה לי רשיון אז זה לא כזה משנהLOL]

Because Of May

New member
כ"כ תומכת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif. ../images/Emo109.gif

תמיד יש לנו נהג תורן, ואם במקרה גם הוא משתכר אז עושים נגלות, ככה שיוצא למישהו להסיע גם את זה ששתה וגם את האנשים האחרים... בחיים, אף אחד אצלינו לא נהג שיכור, ואני גם לא אתן שזה יקרה. נראה לי בעצמאות הזה אני לא שותה בכלל (
) בגלל המחלה הזו P:.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאומייגאד פאק בא לי למות. |:

הכונן החיצוני שלי, שהיה עליו פאקינג הכל נפל, ועכשיו הוא לא עובד. |: צריך לקחת אותו לתיקון, אח שלי אומר שיכול להיות שהם יוכלו לשחזר את זה אבל אין לי מושג... את הדברים החשובים [מוזיקה ותמונות] יש לי על המחשב אבל כל השאר כבר הורדתי ישר לשם [סדרות וכאלה >>;] ו... בו אני יודעת שאסור לדבר על זה בתפוז אבל פאק איט. התחלתי להוריד את העונות הישנות של דוקטור הו [*שיעול*26 עונות*שיעול*] וכמובן שהורדתי את זה ישירות לכונן כי במחשב שלי ממש אין מקום >>; אז עכשיו לא רק שההורדה יכוליות הלכה זה גם לא ימשיך להוריד עד שהכונן לא יחזור מתיקון ובטח רק ניקח אותו מחר>>; וזה היה *ככה* קרוב לסיים להוריד את הפרק הראשון של דוקטור הו EVER גאד וכלכך חיכיתי לזה פאק באמת שאני בעצבים><

Hadar way

New member
אוי פאק איזה באסה

אני מקווה שזה יסתדר. דכ"א יש מצב שאת שולחת לי במסר מאיפה הורדת את העונה הראשונה?

Because Of May

New member
מקווה שתצליחי לשחזר!../images/Emo24.gif. ../images/Emo109.gif

לפחות תמונות ומוזיקה יש לך על המחשב, את זה הרבה יותר קשה לשחזר... סדרות את עוד יכולה להוריד כל פעם (נכון שזה מעצבן והכל אבל לפחות יש לך אופציה לשחזר את זה איכשהו חח....) יהי טוב עטרי!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכע אם המוזיקה שלי הייתה נמחקת הייתי מתה

... >>; אין לי גיבוי של כל הקוריאנים שלי על דיסקים, זה הכל רק על המחשב הזה, על המחשב השני [כשזה התקלקל והייתי על המחשב ההוא העברתי אליו את כל המוזיקה חחח] ועל הכונן החיצוני... יהיה בסדר אני מקווה. ;; אוי שיט אני באמת צריכה לגבות את קאטטון לקח לי כלכך הרבה זמן להשיג את הדיסקוגרפיה שלהם [שבועLOL] עכשיו כשיש לי אותה אני ממש חייבת לדאוג לה שלא תלך לאיבוד

NoAmItA ChAn

New member
אוף, חזרתי עכשיו מהטקס בביה"ס

ובמעלית גיליתי שנפלה לי השרשרת של ההארטגראם. אוף. טוב, אני אנסה לבקש מדוד שלי שיביא לי אחת. העניין הוא שהוא ודודה שלי כנראה הולכים להתגרש (באסה מאוד), אז אני מקווה שזה יתאפשר..

למעלה