שטוטי שכזה..

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

אני צריך הסבר על החתימה שלך..לא הבנתי מה נסגר שם עם ת', א' והשאר.. על אף שהדו שיח מאוד מעניין שם..

../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

העברתי את "תפוחי" ו"אנוכי" לאותיות ראשיות כי אני עצלנית (
).

FuNcKy GiRl

New member
ושאלה אחרונה אחרונה--

למי שיש את הדיסק של סימפל-פלאן, אז נכון כשמכניסים אותו למחשב עולה הדבר הזה עם הקליפים, וזה עולה ממש ממש ממש בצד ואין אפשרות של גרירה או משהו כזה... מישהו יודע איך אני יכולה להזיז את זה??

OrdinaryDay

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אנשים! האם שמעת את החדשות המסעירות?! ריקי לייק התגרשה! האין זה מחריד, מזעזע, בלתי יאומן?! כן...גם אנוכי הייתי בשוק
פשוט...בלתי יאומן...
וואי הו וואי?

OrdinaryDay

New member
דבר ראשון, אדם!

זה הוא שירשור אוף. מה שנכתב כאן לא אמור לעניין אף אחד...כך שהתמונה לא מתאימה לכאן....<או שמא שמת אותה בכלליות, לכולם, ואז זה כן מתאים> דבר שני, אני דורשת תשלום! ככה אתה משתמש ביצירות שלי?! חוצפה! ודבר שלישי, התמונה בצד, מוקדשת במיוחד בשבילך

DreamS_HunteR

New member
ממש...מתוק מצידך ../images/Emo9.gif

חחח ובקשר לתמונה..זה היה בכללי לכולם, ולך
חחח אני אשים את האנימציה הזאת כרקע במסך
חחח זה עוד מצחיק אותי.

DreamS_HunteR

New member
הו! יש לי דה ז'ה וו !!

אמא שלי גם לא סובלת את ארצות הברית. בעעעע איך אפשר?

שוב אדם ושרה../images/Emo23.gif

הפורום מלא שירשורים בינכם הוו....כמה נוגע ללב אבל כמו ששרה אמרה-מה היא כבר תעשה עם ילד ברמה של אדם? כאלו-הלווו?!?!?

OrdinaryDay

New member
../images/Emo4.gif

חבל שזה לא מצחיק... אולי במקום לרמוז לנו ב"עדינות" כה רבה שיהיה בנינו משהו, תגידי לנו מה את חושבת שיש בנינו...כך זה יהיה הרבה יותר קל להכחיש את הדברים האלה.

למעלה