purple rain2

New member
../images/Emo113.gifעוד נצל"ש ../images/Emo3.gif

ראיתי היום פרסומת בערוץ 10 שהוא ישדר שבוע הבא [
] את טקס פרסי המוזיקה האמריקאית... קלי הופיעה שם
אם כן אז עם איזה שיר

purple rain2

New member
או איזשהו טקס,לא סגורה על השם../images/Emo122.gif

בטח תדעו, איזשהו טקס מוזיקה שמתקיים בארה"ב שבוע הבא

purple rain2

New member
אני יודעת שהוא עוד לא היה

הוא מועבר בשידור חי בלילה שבין שני לשלישי, ואז בשידור ערוך בשישי [הבא]. אממ לא זוכרת איזה טקס זה, אני אסתכל בפעם הבאה שאני אראה את הפרסומת

Sinner Girl

New member
../images/Emo24.gif

שאלונים זה טוב
פרטים רגילים 1. שם: דר
2. גיל: 16 שעבר את החצי והשלושת רבעי 3. מזל: גדי חיית מחמד: קוצ'י מיי ביץ' מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: היפ הופ, אבל אני אוהבת הכל
5. זמר מועדף: מריו, שון פול ונלי 6. זמרת מועדפת: שאקירה, קלי ובריטני 7. להקה מועדפת:
8. שיר מועדף:All She Wants To Do Is Dance
9. מתנגן כרגע ברקע:הרעש ששלחו לי הודעה במסן.עד לפני כמה דקות נהנתי מהשקט;[ 10. עברי או לועזי?לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?
12. איך קוראים לסולן של משינה?אביתר בנאי
? סתם ניחוש פרוע
13. כוכב נולד-כן או לא?למה לא 14. מנגן? על מה?על העצבים.אבל בקרוב אני אלמד לנגן על שליש
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?משהו בין נורמלי למזניח
אני צריכה ללמוד
16. איך הציונים?חלק טובים חלק רעים;[ 17. והמורים?כפרעליהם
18. עושה שעורי בית?
19. כיתה:י"א 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אוטובוס
21. אוהב ללמוד?תלוי מה 22. חוגים:מכון כושר
23. מבריזן?כן
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש?לפעמים
25. בגדים רחבים או צמודים?צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?ברור שקונה,למה מאיפה כבר אפשר שיהיה?
27. בעד נודיסטים?שיעשו מה שבא להם
28. מסתכל על הלבוש של אחרים?
29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא,אני בעד תמיד גופיה+מחשוף
30. אהב לקנות בגדים?
31. דעתך על מותגים בשתי מילים:למה לא 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:אבל אני לא צריכה
,אבל למי שיש משקפיים, שישים עדשות. ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?מבולגן פה מדי,עדיף שאני לא אקום אם אני לא רוצה ליפול
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?שטויות של אחותי 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:שולחן של אחותי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?אני תשושה ועייפה אין לי כח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?ברגע זה?אחותי הכי קרובה לפה.קרוב נפשית?קופמן שלי. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?שטיח?מעלית?
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?בטח האור ייכבה
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?אבל אחותי ישנה. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :בכיף זה או זה 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל?גם וגם
47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?לא זה ולא זה 50. חורף או קיץ? קיץ;[ 51. סתיו או אביב?לא זה ולא זה 52. משינה או שייגעצ?לא זה ולא זה 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסן 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? תיכון 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? 60. סרטי אימה או קומדיה? גם וגם!!111 מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?תלוי יש ימים שאני בקושי חצי שעה ויש ימים שאני יכולה להיות כמעט יום שלם;[ 62. מדבר עם אנשים?
63. פוגש אנשים מהאינטרנט?
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:הכל חוץ משלושת האחרונים 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?
68. בכמה פורומים אתה? טו מאצ' 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?
70. עובד על אנשים בצ'אטים?
ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?ספינינג,ריצה לאוטובוסים,ריקוד!! 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא? 73. טיפוס ספורטיבי? לפעמים עד מאוד
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: כן כן 75. שעורי ספורט זה..: אחלה אני גם רוצה
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא היה עולם 77. איך שרירי הבטן שלך? אני בת;[ 78. ושרירי השכל? שלומם מצוין,אני חושבת 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
80. אוהב ספורט?
שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? הא? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים?
84. איזה סרט זכה באוסקר? אולי זה היה מיליון דולר בייבי?;[ 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:למה לא 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?
הגרוק
87. מהי היבשת הכי גדולה? אין לי כח;[ 88. רואה אנימות\קורא מנגות?
89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 23:23 בטח מישהו חושב עליי
92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני אוהבת שאלונים 93. מה הצבע האהוב עליך?אדום בורדו כתום סגול בהיר 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?לא אכפת לי גם,פעם הבאה תעשו 61 פעמיים 96. אוהב לשחק תופסת?
97. אתה גבוה?ממוצעת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?יש הפתעות בחיים 99. אתה במצב רוח טוב?עייף ותשוש 100. איך היה?מעייף

Shai B

New member
רק בגלל שאני עייף...

פרטים רגילים 1. שם: שי 2. גיל: 21 3. מזל: דלי חיית מחמד: כלב (מישל
) מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: אין סגנון ספציפי. אני שומע הכל. 5. זמר מועדף:
6. זמרת מועדפת: מעניין מי?
7. להקה מועדפת: כללי מדי, יש הרבה. 8. שיר מועדף: אוף, יש יותר מדי. 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום. 10. עברי או לועזי? גם וגם. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן, לא וכן. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי?
13. כוכב נולד-כן או לא? לא אכפת לי
14. מנגן? על מה?
לימודים - היו ותמו
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? בדר"כ כן. 25. בגדים רחבים או צמודים? לרוב די צמודים. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? לא, קוטף אותם מעץ הבגדים בגינה
27. בעד נודיסטים? לא אכפת לי. איש איש באמונתו יחיה, אם זה מה שעושה להם טוב, סבבה להם. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש, תלוי מי ומה. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא.
30. אוהב לקנות בגדים? כן. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: גנבים שודדים
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גבוהים, אבל לא יותר מדי
33. משקפיים\עדשות:
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? כלום. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים מלפני 50 שנה של תוכנות ומשחקים
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: גינה. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? הכל פעמיים
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא שלי. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? אף פעם לא טרחתי לבדוק, באמת מעניין
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אין קופסאות בבית
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק ונכבה האור. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן
43. תן חיוך, הכל לטובה. זה או זה 44. בריכה או ים? ים. 45. שחור או לבן? שחור. 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? כלבים
. 49. משקפיים או עדשות? עדשות. 50. חורף או קיץ? קיץ. 51. סתיו או אביב? אביב. 52. משינה או שייגעצ? לא מכיר מספיק את שייגעצ, אז אני לא אבחר
. 52. vh1 או MTV ?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? תמונות. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. 57. ספר או סרט? סרט. 58. פינק פלויד או קווין? אוף, זה קשה
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר. 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה, למרות שרובם קומדיות
. מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים. 62. מדבר עם אנשים? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא ממש. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: יש לי הכל, חוץ ממסך דק
. 65. מוריד דברים? מה? כרגע לא, סיימתי להוריד אתמול.
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
. 68. בכמה פורומים אתה? יותר מדי. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לפעמים קונה, לא מוכר. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? ממש לא. ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? כלום
73. טיפוס ספורטיבי? לא הכי
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אין לי
75. שעורי ספורט זה..: שיעור חופשי, אצלי לפחות היה
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מלא שומן
77. איך שרירי הבטן שלך? האמת, נראים טוב עכשיו, אחרי שהתאמנתי קצת באיזשהו מכשיר שזרוק פה בבית
78. ושרירי השכל? מצב מצוין. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
80. אוהב ספורט? ברמה מסוימת. שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה?! 82. קורא פאנפיקים? שו? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים?
84. איזה סרט זכה באוסקר? לא זוכר. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: נראים חמודים
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? שיהיה
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה, כמדומני. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא . 89. נכון אני משעממת? את האמת?
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב, מה איתך? 91. מה השעה עכשיו? 23:44 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לא יודע, אני עייף מדי בשביל לישון
93. מה הצבע האהוב עליך? שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ואולי לא
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא. 96. אוהב לשחק תופסת? לפני 15 שנים אהבתי. 97. אתה גבוה? אם 1.75 נחשב גבוה
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ממש לא
99. אתה במצב רוח טוב? בשמיים. 100. איך היה? מדהים.

Shai B

New member
הדר, כפרעלייך../images/Emo99.gif

ואני מכיר רק 3 שירים של שייגעצ
אבוי לבושה!

../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

באמת תתבייש! שבעלי לא יכיר את יובל מנדלסון לעומק?
אני מצפה שתתחיל לתקן את הנזק

SweetOrSexy

New member
עונה על חלק 1 :

פרטים רגילים : 1. שם: מוריה. 2. גיל: 17 3. מזל: עקרב.
חיית מחמד: דולפין..

patito ƒeo

New member
נייס [= ../images/Emo107.gif

פרטים רגילים 1. שם: רותם 2. גיל: 15 3. מזל: אריה חיית מחמד: אין :< מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: רוק, פופ.. 5. זמר מועדף: לא כל כך אוהבת זמרים.. סולנים זה נחשב?
אם כן, אז ג'רארד מMCR כ-מ-ו-ב-ן-! 6. זמרת מועדפת: קלי[[:: 7. להקה מועדפת: MY CHEMICAL ROMANCE! 8. שיר מועדף: בלתי אפשרי 9. מתנגן כרגע ברקע: שומדבר 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? אמפי 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי? <*בורחת*> 13. כוכב נולד-כן או לא? כן, אבל לא כל שנה 14. מנגן? על מה? לא לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלית 16. איך הציונים? פ'סדר.. 17. והמורים? חרא 18. עושה שעורי בית? שמשעמם לי 19. כיתה: י'4! 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובס 21. אוהב ללמוד? ממש לא 22. חוגים: אירובי? D: 23. מבריזן? לא :< בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? לפעמים.. 25. בגדים רחבים או צמודים? רחבים 26. קונה בגדים? ברור אם לא, מאיפה יש לך? 27. בעד נודיסטים? O: 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? חחח סתם לראות אם אני אוהבת.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא 30. אהב לקנות בגדים? מאוד!!! 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בסדר שיהיה 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? לא משנה לי 33. משקפיים\עדשות: אין ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? אין לי כוח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דברים של אמא שלי 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: ספה, ראש1 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? בלה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? .. 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : זה או זה 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? לודעת 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? 53. MTV מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? טלוויזיה 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? 58סרט . פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה מחשב ואינטרנט - נדלג על זה
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 62. מדבר עם אנשים? 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? 68. בכמה פורומים אתה? 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? 70. עובד על אנשים בצ'אטים? ספורט - הקטע שאני אוהבת D: 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל, כדורסל, טניס 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה ועושה 73. טיפוס ספורטיבי? כה 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אהבת חיי! 75. שעורי ספורט זה..: איכס 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? בסדר..
77. איך שרירי הבטן שלך? עובדים על זה 78. ושרירי השכל? חחח כנ"ל 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא משו 80. אוהב ספורט? מאוד.. אה נמאס לי
תמיד זה קורה! שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? 82. קורא פאנפיקים? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? 84. משתמש באייקונים? 84. איזה סרט זכה באוסקר? 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? 87. מהי היבשת הכי גדולה? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? 89. נכון אני משעממת? 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? 91. מה השעה עכשיו? 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? 93. מה הצבע האהוב עליך? 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? 96. אוהב לשחק תופסת? 97. אתה גבוה? 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? 99. אתה במצב רוח טוב? 100. איך היה?

mean girl 16

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

פרטים רגילים 1. שם: ציפי 2. גיל: 16 3. מזל: עקרב חיית מחמד: 2 כלבים מהממים מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ-רוק. קיצר קלי וכל מה שדומה. 5. זמר מועדף: 6. זמרת מועדפת: קלי קלארקסון 7. להקה מועדפת: גוד שרלוט 8. שיר מועדף: כל דבר של קלי 9. מתנגן כרגע ברקע: האלבום החדש של אשלי סימפסון(מומלץ) 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? נראה לי הייתי הראשונה בארץ עם איי פוד חח.. לאחרונה קניתי איי פוד נאנו 12. איך קוראים לסולן של משינה? הא? אין לי מושג.. 13. כוכב נולד-כן או לא? לא 14. מנגן? על מה? לא, כאילו כן טיפה על פסנתר..רוצה להתחיל גיטרה. לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? סבבה 17. והמורים? לא. חח 18. עושה שעורי בית? השנה בדרך כלל. 19. כיתה: י"א 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? מגיעה או עם אבא באוטו או ברגל. חוזרת ברגל או באוטובוס 21. אוהב ללמוד? לפעמים חחח 22. חוגים: לא 23. מבריזן? לא.. השנה לא:p בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? כההה 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן:S 27. בעד נודיסטים? לא 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כה 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לפעמים בשיא החום עם סוודר אבל זה לא אשמתי שכל החיים יש בכיתה מזגן בדיוק עליי=) 30. אהב לקנות בגדים? מאוד 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אוהבת אוהבת חיחי 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: עדשות ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? סנדל ורוד וכמה עיתונים ראש 1 ומעריב לנוער חח 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מסטיקים.. חח המלאי שלי, אין אני מכורההה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על הרצפה יש טונה עיתוני נוער 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? נתקעתי במיטה חחח ולמה לקפוץ ולא ללכת? 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? קרוב פיזית כאילו לאיפה שאני נמצאת עכשיו? אם כן אז אח שלי בחדר לידי ישן חח 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? עציצים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? :S 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? המאוורר נדלק ונכבה..פחח 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? למה אתם מוזרים? 43. תן חיוך, הכל לטובה. : סבבה זה או זה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים חח 48. חתולים או כלבים? כלביםםם 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אף אחד מהם=) 52. vh1 או MTV? אמ טי וי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? הממ זה קשה לי 56. יסודי או חטיבה? יסודי.. חחחחחחח 57. ספר או סרט? תלוי=) 58. פינק פלויד או קווין? פינק פלויד 59. על כן דבר או על לא דבר? על וואטאבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 4 62. מדבר עם אנשים? כה 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: סורק, מדפסת, מכונת צילום, פקס(זה ארבעתם ביחד) מסך דק וצורב. 65. מוריד דברים? מה? שירים וסרטים 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא ממש. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? שלוש 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ריקוד 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא? 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: יאק ובעע 75. שעורי ספורט זה..: נחמד לפעמים. מבאס לפעמים. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא רע בכלל 77. איך שרירי הבטן שלך? סבבה 78. ושרירי השכל? עוד יותר סבבה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: הא? 80. אוהב ספורט? פסדר. שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? לא 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? כה 84. איזה סרט זכה באוסקר? האחרון? מליון דולר בייבי 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: פחח 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? לא 87. מהי היבשת הכי גדולה? המממממ.... אסיה???? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? מאוד 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל בסאטלה 91. מה השעה עכשיו? 12 וחצי בלילה 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני משועממת ככל הנראה 93. מה הצבע האהוב עליך? ורוד 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": אם את אומרת 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא 96. אוהב לשחק תופסת? לא 97. אתה גבוה? לא משו 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ממש לא 99. אתה במצב רוח טוב? כה 100. איך היה? מעאפן.. חח מזה השאלום המוזר הזה?

למעלה