רק בגלל שאני עייף...
פרטים רגילים 1. שם: שי 2. גיל: 21 3. מזל: דלי חיית מחמד: כלב (מישל
) מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: אין סגנון ספציפי. אני שומע הכל. 5. זמר מועדף:
6. זמרת מועדפת: מעניין מי?
7. להקה מועדפת: כללי מדי, יש הרבה. 8. שיר מועדף: אוף, יש יותר מדי. 9. מתנגן כרגע ברקע: כלום. 10. עברי או לועזי? גם וגם. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? כן, לא וכן. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי?
13. כוכב נולד-כן או לא? לא אכפת לי
14. מנגן? על מה?
לימודים - היו ותמו
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? בדר"כ כן. 25. בגדים רחבים או צמודים? לרוב די צמודים. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? לא, קוטף אותם מעץ הבגדים בגינה
27. בעד נודיסטים? לא אכפת לי. איש איש באמונתו יחיה, אם זה מה שעושה להם טוב, סבבה להם. 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לא ממש, תלוי מי ומה. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא.
30. אוהב לקנות בגדים? כן. 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: גנבים שודדים
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גבוהים, אבל לא יותר מדי
33. משקפיים\עדשות:
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? כלום. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? דיסקים מלפני 50 שנה של תוכנות ומשחקים
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: גינה. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? הכל פעמיים
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא שלי. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? אף פעם לא טרחתי לבדוק, באמת מעניין
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אין קופסאות בבית
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק ונכבה האור. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן
43. תן חיוך, הכל לטובה. זה או זה 44. בריכה או ים? ים. 45. שחור או לבן? שחור. 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל. 47. נעליים או כפכפים? נעליים. 48. חתולים או כלבים? כלבים
. 49. משקפיים או עדשות? עדשות. 50. חורף או קיץ? קיץ. 51. סתיו או אביב? אביב. 52. משינה או שייגעצ? לא מכיר מספיק את שייגעצ, אז אני לא אבחר
. 52. vh1 או MTV ?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? תמונות. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. 57. ספר או סרט? סרט. 58. פינק פלויד או קווין? אוף, זה קשה
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר. 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה, למרות שרובם קומדיות
. מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? שעתיים. 62. מדבר עם אנשים? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא ממש. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: יש לי הכל, חוץ ממסך דק
. 65. מוריד דברים? מה? כרגע לא, סיימתי להוריד אתמול.
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא
. 68. בכמה פורומים אתה? יותר מדי. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לפעמים קונה, לא מוכר. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? ממש לא. ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? כלום
73. טיפוס ספורטיבי? לא הכי
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אין לי
75. שעורי ספורט זה..: שיעור חופשי, אצלי לפחות היה
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? מלא שומן
77. איך שרירי הבטן שלך? האמת, נראים טוב עכשיו, אחרי שהתאמנתי קצת באיזשהו מכשיר שזרוק פה בבית
78. ושרירי השכל? מצב מצוין. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
80. אוהב ספורט? ברמה מסוימת. שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה?! 82. קורא פאנפיקים? שו? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים?
84. איזה סרט זכה באוסקר? לא זוכר. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: נראים חמודים
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? שיהיה
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה, כמדומני. 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא . 89. נכון אני משעממת? את האמת?
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל טוב, מה איתך? 91. מה השעה עכשיו? 23:44 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לא יודע, אני עייף מדי בשביל לישון
93. מה הצבע האהוב עליך? שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ואולי לא
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא. 96. אוהב לשחק תופסת? לפני 15 שנים אהבתי. 97. אתה גבוה? אם 1.75 נחשב גבוה
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ממש לא
99. אתה במצב רוח טוב? בשמיים. 100. איך היה? מדהים.