ועוד פעם../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif
יחי העתק הדבק
1. שם: דנה 2. גיל: 12.3 3. מזל: אריה חיית מחמד:
מוסיקה- 4. סגנון מוסיקה מועדף: רגאיי, בלוז, ג'אז, רוק 5. זמר מועדף: כל מיני 6. זמרת מועדפת: אבריל, ק"ק, ליאן ריימס.. 7. להקה מועדפת: קולדפליי, אבאגברת, פאנקייק, רד הוט, סימפל פלאן, קצת מקפליי 8. שיר מועדף: IN my place- coldplay 9. מתנגן כרגע ברקע:
סיינפלד
10. עברי או לועזי? גם וגם. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן, מערכת. 12. איך קוראים לסולן של משינה?
13. כוכב נולד-כן או לא? כן ולא 14. מנגן? על מה? פסנתר
לימודים- 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? medium well
16. איך הציונים? מגוונים
17. והמורים? אוהבים אותי ממש
18. עושה שעורי בית? לפעמים 19. כיתה: ז' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוסים 21. אוהב ללמוד? מנסה להתחבר לזה 22. חוגים:
צופים פסנתר מחול
23. מבריזן? לא
בגדים וזה- 24. משקיע בלבוש? כשמתחשק לי 25. בגדים רחבים או צמודים? תלוי במה. 26. קונה בגדים? לא
אם לא, מאיפה יש לך? משגרים אליי את הבגדים ממאדים, עם החייזרים המוזרים האלה שיש להם מוח שמורכב ממשו שנראה כמו מלא תולעים קטנות. [מושפעת קשות מהסרט "הפלישה למאדים"
] 27. בעד נודיסטים? שיעשו מה שבא להם
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?
30. אוהב לקנות בגדים? אממ כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: נמנמנ..
משו טוב? 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? לא נמוכים מדי.. לא גבוהים מדי.. 33. משקפיים\עדשות: רק לראיה מרחוק ולחלק הפעיל..- 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?
ספה 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? ניירות, דיסקטים, חוטים לא ברורים, קופסאות ריקות של דיסקים, דפים קטנים בצבע כתום שנדבקים לאנשו והוראות. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: כסא למעלה בשולחן אוכל. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? עוד
ספה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמא
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שאלה.. לא טובה כ"כ 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לוידעת.. לכו תבדקו
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור
נדלק ואז [בצורה משונה ביותר]
נכבה. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? כן, ואפילו נתן לי נשיקה
43. תן חיוך, הכל לטובה: **מחייכת** זה או זה- 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל 47. נעליים או כפכפים? תלוי איזה 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? לא משנה 50. חורף או קיץ? חורף
51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שיגעצ?
52. vh1 או אמ.טי.וי? both
53. מסנג'ר או אייסיקיו? שניהם לא משו 54. תמונות או ציורים? גם וגם 55. מחשב או טלויזיה?
56. יסודי או חטיבה? חטיבה
57. ספר או סרט? ספר ואז סרט. 58. פינק פלויד או קווין? שניהם
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה
מחשב ואינטרנט- 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? מה אתם רוצים?
62. מדבר עם אנשים?
63. פוגש אנשים מהאינטרנט?
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט
, סורק
, מדפסת
, מכונת צילום
, מירקופון
, צורב
, מסך דק
, פקס
: ? 65. מוריד דברים? כבר לא ממש
מה? מה ששמעת!
66. לומד דברים מהאינרנט? לא
מה?
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא פוגשת אנשים מהאינטרנט.. אני לא ילדה סתומה
68. בכמה פורומים אתה? מה אתם רוצים, מספר?
69. קונה דברים באינטרנט? כן
מוכר? אני סוחרת של המאפיה הרוסית
70. עובד על אנשים בצ'אטים?
יש לי מה לעשות בחיים ספורט- 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? לא משוגעת על ספורט, אבל אם כבר- רכיבה על אופניים, שחיה 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?
73. טיפוס ספורטיבי?
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא רק משחק של בנים. 75. שעורי ספורט זה..: מגניב לגמרי 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? נמנמ.. אנטי-ספורטיבי? 77. איך שרירי הבטן שלך?
78. ושרירי השכל? טוב תודה
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:
חושבים את עצמם
80. אוהב ספורט?
אוהבת זו מילה קצת גדולה.. אפשר לומר שאני
חושבת-שזה-משהו-טוב. אבל באמת- זה אחלה. יש דברים שאני מתחברת אליהם יותר, ויש פחות. שונות- 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? עברית, בבקשה
82. קורא פאנפיקים? איפה אתם רוצים שאני אקרא אותם?
83. מיהו הסופר של סלמון הספק? המתבדוד ההוא שראיתי ביער 84. משתמש באייקונים? פה ושם 84. איזה סרט זכה באוסקר?
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: מגני-בים
86. נכון המומינים שולט
ים, בעיקר סנופקין? מאי הקטנה שולטת
87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה 88. רואה אנימות\קורא מנגות?
89. נכון אני משעממת? את דווקא מצחיקה
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? קורה. 91. מה השעה עכשיו? 00:22 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? שאלה מצויינת
93. מה הצבע האהוב עליך? בעיקרון כחול וגווניו. אבל זה תלוי במה 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": "רוח גדולה, אולי אל תחזירי הכל להתחלה?" תודה
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? נכון 96. אוהב לשחק תופסת? לא אם תופסים אותי
97. אתה גבוה? אני
ממוצעת 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא, ולא אכפת לי
99. אתה במצב רוח טוב? משו כזה 100. איך היה? משעשע