אוי זה בא לי טובב

חזרתי מבריתה של אחיינית של חברה..ופיף,אנלא עייפה
פרטים רגילים
1. שם: הדר 2. גיל: 15 3. מזל: אין. סתם סתם,השנינות שלי בלילה....מאזניים[: חיית מחמד: כלב. באפי
מוסיקה
4. סגנון מוסיקה מועדף: רוקפופ 5. זמר מועדף: יובל מנדלסון 6. זמרת מועדפת: קלי קלרקסון,ענבל פרלמוטר 7. להקה מועדפת: ווידין טמפטיישן,גרין דיי,המכשפות,כנסיית השכל,שייגעצ ועוד מלא...
8. שיר מועדף: יש לי יותר מדיי. אבל כרגע יום שחור-המכשפות. 9. מתנגן כרגע ברקע: אנחנו לדרכים-כנסיית השכל. 10. עברי או לועזי? וואי זה קשה |: לאדעת. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן ומערכת. 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל משו,לא? 13. כוכב נולד-כן או לא? כוכב נולד הראשון עם נינה,האחרים לא. 14. מנגן? על מה? כן. גיטרה.
לימודים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? מזניחה,לצערי
16. איך הציונים? לא משו 17. והמורים? לא משו 18. עושה שעורי בית? מזה? 19. כיתה: י1 [מב"רניקית גאה] 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל? 21. אוהב ללמוד? לא. 22. חוגים: יש לי מטווח וגיטרה...זה חוגים? O.0 23. מבריזן? כן
בגדים וזה
24. משקיע בלבוש? כשיש לי מצברוח 25. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם. תלוי במה 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אני גונבת אותם O.0 27. בעד נודיסטים? שז...? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? תמיד 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? כ"כ
30. אהב לקנות בגדים? מאוד. זה משפר לי את המצברוח פלאים,ולא בטון פאקצי. זה גורם לי להרגיש יותר טוב נו[: 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: לא מעניין. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? לא גבוהים,אבל גם לא כאלה שהולכים איתם ורואים לך את כל התחת. 33. משקפיים\עדשות: אין.
ולחלק הפעיל..
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? זין. תזיזי אותי. 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? אני מניחה שדפדפות של בצפר. 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: זרוק על השידה ליד המיטה,ראש 1. 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? לא O.0 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? החברה הכי טובה שלי. נראלי S: 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? גינה? 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? wtf 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? לא קרה. 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני לא בנאדם של חיבוקים....והוא גם ככה לא פה...סו|: 43. תן חיוך, הכל לטובה. : לורוצה. מה תעשי לי?
זה או זה
44. בריכה או ים? ים. 45. שחור או לבן? שניהם. 46. כדורגל או כדורסל? אפחד. 47. נעליים או כפכפים? שניהם. 48. חתולים או כלבים? כלבים. דפנטלי
49. משקפיים או עדשות? לא איכפת לי. 50. חורף או קיץ? קיץץץץץץץץץ 51. סתיו או אביב? לא מבדילה. 52. משינה או שייגעצ? שייגעצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
יובל תעשה לי ילד
52. vh1 או MTV? VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר. 54. תמונות או ציורים? שניהם. 55. מחשב או טלויזיה? מחשב. 56. יסודי או חטיבה? חטיבה. 57. ספר או סרט? ספר. 58. פינק פלויד או קווין? ווי,זה קשה. 59. על כן דבר או על לא דבר? wtf 60. סרטי אימה או קומדיה? שניהם.
מחשב ואינטרנט
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 3 62. מדבר עם אנשים? כן. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לפעמים. 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט,מדפסת,מיקרופון,צורב,מסך דק. 65. מוריד דברים? מה? לא. אני נגד הורדות
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא שידוע ליP: 68. בכמה פורומים אתה? כותבת ממש ב3. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא.
ספורט
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? ההליכה בדרך חזרה מבצפר. 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? wtf 73. טיפוס ספורטיבי? לא כ"כ. 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: לא מעניין. 75. שעורי ספורט זה..: לא בשבילי. 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? כמוני? 77. איך שרירי הבטן שלך? אינם. 78. ושרירי השכל? גם אינם.
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא שקסי. 80. אוהב ספורט? לא.
שונות
81. שונן איי\יאוי-כן או לא? wtf 82. קורא פאנפיקים? הא? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? כן. 84. איזה סרט זכה באוסקר? לאדעת. 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חיה ארוכה. 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקין לא מומין כפרע. 87. מהי היבשת הכי גדולה? אני מניחה שאסיה...|: 88. רואה אנימות\קורא מנגות? אני אוהבת,אבל לא רואה. 89. נכון אני משעממת? קצת. 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא קורה
91. מה השעה עכשיו? 2:03 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אין לי משו יותר טוב לעשות. 93. מה הצבע האהוב עליך? ורוד [לא רוצה לשמוע סטיגמות
] 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": תחזירי
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?
לא 96. אוהב לשחק תופסת? לא,זה הרבה מאמץ. 97. אתה גבוה? לא. בינונית כזה... 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא איכפת לי. 99. אתה במצב רוח טוב? לא משו. 100. איך היה? חביב.

שלי.

פרטים רגילים 1. שם: אסף 2. גיל: 19 וחצי 3. מזל: סרטן חיית מחמד: אין
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: אממ..הכל..באמת 5. זמר מועדף: אממ רובי וויליאמס
6. זמרת מועדפת: נינט, קלי, מדונה, בריטני, מאריה וכו'...
7. להקה מועדפת: Within Temptation, The Cardiguns 8. שיר מועדף: היא יודעת- נינט 9. מתנגן כרגע ברקע: היהודים- לא קל 10. עברי או לועזי? קשה לי לבחור
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? שלושתם 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא? השניים הראשנוים כן..אח"כ לא 14. מנגן? על מה? כלום.. לימודים- לא רלוונטי
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? מכנסיים רחבים, בגדים צמודים בערך.. 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? לא סתם הרגע קיבלתי ישראכרד 1100 שקל
27. בעד נודיסטים? שיהיה להם בכיף 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? אני רגיש לקור... 30. אהב לקנות בגדים? כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: למה לא 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: כלום.. ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? נעליים 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?חוטי USB של כל מיני דברים 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: מגירה השנייה
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? מרפסת 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית|?\ אפחד, אני לבד בבית 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? בית של שכן 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? אוכל?? 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? האור נדלק 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?
43. תן חיוך, הכל לטובה. : אכן זה או זה 44. בריכה או ים? שניהם איכסה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? תלוי, יש אנשים שזה סקסי עליהם 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? שניהם 58. פינק פלויד או קווין? קווין
59. על כן דבר או על לא דבר?
60. סרטי אימה או קומדיה? אימה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 2-3
62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? כן 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך:
מצלמת אינרנט, סורק,
מדפסת, מכונת צילום,
מירקופון,
צורב, מסך דק, פקס: 65. מוריד דברים? מה? מה שצריך 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? לא לענות על שאלונים 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? אולי...
68. בכמה פורומים אתה? 3-4.. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? דיסקים אולי.. 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ספורט- לא מעניין שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? לאדע מזה 82. קורא פאנפיקים? לאדע מזה 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? לא יודע 84. משתמש באייקונים? ברור 84. איזה סרט זכה באוסקר? מיליון דולר בייבי
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: טיפשים
כל יום יש אחד אחר דרוס בבסיס שלי 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? יאפ 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? מאוד 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? לא משו..אבל יהיה טוב 91. מה השעה עכשיו? 09:41 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי ראיתי שהרבה ענו.. 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור, אדום, כחול, לבן 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": יש מצב 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? שמתי לב כי קראתי שאלונים של אחרים 96. אוהב לשחק תופסת? איכס לא, תמיד הייתי נתפס 97. אתה גבוה? לא ממש 174 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אולי 99. אתה במצב רוח טוב? אני בבית, שאלה רטורית 100. איך היה? שיהיה

Blue Aura

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo1.gif

פרטים רגילים 1. שם:הילה
2. גיל:15 ו-10 חודשים. 3. מזל:דלי
חיית מחמד:היה לי כלב ואז אמא שלי נתנה אותו
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף:פופרוק
5. זמר מועדף:אין ממש בן
6. זמרת מועדפת:אהמ,קלי!!!
7. להקה מועדפת:ילוקארד
8. שיר מועדף:"View From Heaven" של ילו
9. מתנגן כרגע ברקע:Breakaway 10. עברי או לועזי?לועזי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת:דיסקמן ו-MP3 שרק החליפו לי אתמול
12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודעת... 13. כוכב נולד-כן או לא?ראיתי רק את הראשון... 14. מנגן? על מה?לא מנגנת אבל פעם הייתי,על גיטרה ואורגן
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?בסדר
17. והמורים?אה...לא משהו... 18. עושה שעורי בית?לא... 19. כיתה:י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס
21. אוהב ללמוד? לפעמים... 22. חוגים:היו לי שנה שעברה,הייתי בכדור-עף
23. מבריזן? לא... בגדים וזה... 24. משקיע בלבוש?לא... 25. בגדים רחבים או צמודים?רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה למה מאיפה יהיה לי?
27. בעד נודיסטים?לא! 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?אה-הא*מתבייש* 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?ממש לא! אבל קר לי בקיץ! 30. אהב לקנות בגדים?לפעמים... 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים
33. משקפיים\עדשות:משקפיים ולחלק הפעיל... 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?כלום,אמא ניקתה אתמול
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?באלגן! 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:אין עיתון
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?מיטה
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אמא שלי וידיד שלי
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?מרפסת...ובהמשך גדר שיחים
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אין לי מושג... 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדלק ונכבה האור
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?ברור שכן!!!
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה? 44. בריכה או ים?ים 45. שחור או לבן?שחור 46. כדורגל או כדורסל?לא זה ולא זה 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים?כלבים
49. משקפיים או עדשות:תלוי למי... 50. חורף או קיץ?חורף
יום הולדת
51. סתיו או אביב?סתיו. 52. משינה או שייגעצ?אף אחד... 52. vh1 או MTV?אמטיוי
53. מסנג'ר או אייסיקיו? MSN
54. תמונות או ציורים? ציורים... 55. מחשב או טלויזיה?לא יכולה לבחור
הם קשורים
56. יסודי או חטיבה?הייתי היסודי והחטיבה הייתי באותו בי"ס
57. ספר או סרט?סרט|
58. פינק פלויד או קווין?לא יודעת
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר
60. סרטי אימה או קומדיה?קומדית אימה
מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?זה מתחלק למה שיש לי לעשות באותו רגע במחשב
62. מדבר עם אנשים?אה-הא 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?לא יצא לי... 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטרנט,סורק,מדפסת,מיקרופון וצורב 65. מוריד דברים? מה?שירים,מכושפות
עונה 8
66. לומד דברים מהאינרנט? מה?למדתי איך משתמשים בפוטושופ
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?לא... 68. בכמה פורומים אתה?2,אבל אולי ביום ראשון 3. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא... 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חחח לא... פסורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדור-עף
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?גם וגם
73. טיפוס ספורטיבי? לפעמים... 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:לא איפכתלי 75. שעורי ספורט זה..: לפעמים כיף ולפעמים לא... 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?כולנו היינו שמנים יותר ממה שאנחנו עכשיו... 77. איך שרירי הבטן שלך?בסדר,מכוסים על ידי השומנים 78. ושרירי השכל?אממ לדעתי הכול בסדר שמה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה::-{מגעיל
:-{ 80. אוהב ספורט?אמרתי לפעמים
שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה??? 82. קורא פאנפיקים?אה-הא
83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים?אה-הא
ראה את המשך השאלון למעלה
84. איזה סרט זכה באוסקר?הרבה... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:בסדר ולא... 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?לא
מאי הקטנה
87. מהי היבשת הכי גדולה?אסיה... 88. רואה אנימות\קורא מנגות?לא,אבל ידיד שלי חורש לי את זה במוח שנשאר לי... 89. נכון אני משעממת?לא
כפרעלייך
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?בסדר הייתי אומרת,פעם טוב מאוד ופעם לא כ"כ... 91. מה השעה עכשיו?12:38 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי זאת את
93. מה הצבע האהוב עליך?כחול
94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?חחח כן
96. אוהב לשחק תופסת?אה-הא,אבל זה מלחיץ אותי,כמו אמא "את מלחיצה אותי עם הקולות האלו שלך
" 97. אתה גבוה?לא ממש
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לך כדי כי את לא יודעת מה אני יעשה לך אם לא
99. אתה במצב רוח טוב?אה-הא
100. איך היה?בסדר הייתי אומרת

14מתן

New member
תשובות שאלון מתן כאן ../images/Emo27.gif

למרות שכבר נראה שכל שני וחמישי יש כזה אני יענה... פרטים רגילים 1. שם: מתן 2. גיל: 18 3. מזל: עקרב חיית מחמד: יש לי כלבה
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: מוזיקה שחורה ופופ 5. זמר מועדף: אין ממש 6. זמרת מועדפת: קלי קלארקסון ואשאנטי 7. להקה מועדפת: אממממ גם פה אין ממש אבל דסטניז צ'יילד TLC BEP 8. שיר מועדף: לא יודע.... לאחרונה אני שומע הרבה את "ישו קח את הגלגל" של קארי אנדרווד
9. מתנגן כרגע ברקע: money money money
השיר של "המתמחה" נווו זה היה עכשיו בטלוויזיה לא אשמתי 10. עברי או לועזי? לועזי למרות שלאחרונה אני גם שומע הרבה עברית 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? יש לי הכל
12. איך קוראים לסולן של משינה? אחד מהבנאי-ים.. יש הרבה מהם ואני מתבלבל
13. כוכב נולד-כן או לא? לא לא ולא 14. מנגן? על מה? על...המקלדת ? לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? אני סיימתי את הלימודים 16. איך הציונים? אני סיימתי את הלימודים 17. והמורים? אני סיימתי את הלימודים 18. עושה שעורי בית? אני סיימתי את הלימודים 19. כיתה: אני סיימתי את הלימודים 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אני סיימתי את הלימודים 21. אוהב ללמוד? אני סיימתי את הלימודים 22. חוגים: אני סיימתי את הלימודים 23. מבריזן? אני סיימתי את הלימודים בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? אני סיימתי את הלימודים 25. בגדים רחבים או צמודים? המממ לא זה ולא זה 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אני לוקח מהמיכלים האלה שאנשים שמים שם בגדים לנזקקים 27. בעד נודיסטים?
מה הקשר ?? 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? בואו נגיד שאני לא אזכור מה לבשתם במפגש פורום 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא לא לא אבל אם מגיע החורף אז אני לובש ארוך ! ולא מעניין אותי אם הופך שוב להיות חם (כמו בתקופה הזאת למשל !) החורף בא אז ברוך הבא ! 30. אהב לקנות בגדים? לא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: הרבה כסף 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים אבל לא מידי 33. משקפיים\עדשות: משקפיים, עדשות זה למכחישים
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? יש שם מיטה
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כסף 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: רגע.. אני מחפש.. במטבח
(חחחח שתפו איתי פעולה אני לא באמת קם מהכסא) 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? חחחחח אני מזכיר שאני יושב אבל נו יש פה טלוויזיה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אמממ... אח שלי אבל רק הוא בבית אז לא חוכמה ! 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? חחחחחחחחח מזדרון 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מה זה השטויות האלה ??? אממ בטח איזה אוכל 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? לא מגיע 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? תקשיבו, אני בחדר אני לא עומד לקום עכשיו 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל? |כדורסל| 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים... 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? איסיקיו 54. תמונות או ציורים? חחחחחחחחח מה ? 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? לא היה לי חטיבה אז אני אגיד תיכון 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה למרות שגם סרטי אימה זה קומדיה
אני מצטער אבל עד כאן הגעתי זה מרגיש לי כמו איזה סקר שאני עושה יש כאן נראה לי מרגל של מכון חקר !!!! אולי אני אסיים בפעם אחרת

../images/Emo27.gif

פרטים רגילים: 1. שם: דפנה 2. גיל: 13 3. מזל: עקרב חיית מחמד: אין מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף:אממ..רוק-פופ 5. זמר מועדף:אממ..אני יותר שומעת זמרות. פעם הייתי שומעת את אשר,טייריז ועוד כל מיני.. 6. זמרת מועדפת:לינדזי לוהאן,קלי קלארקסון,אשלי סימפסון ועוד.. 7. להקה מועדפת:בקסטריט,סימפל,גרין דיי,ארוואי ועוד.. 8. שיר מועדף:אווו יש מלא 9. מתנגן כרגע ברקע:שיר ברדיו..לא יודעת איך קוראים לו 10. עברי או לועזי?שירים?אמ כן אז..לועזי. אבל יש שירים בעברית ממש יפים!כמו השיר סיגפו של בית הבובות ובחיים הכל עובר גם של בית הבובות..ועוד 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת?MP3,הדיסקמן קצת דפוק ומערכת יש. 12. איך קוראים לסולן של משינה?יובל בנאי 13. כוכב נולד-כן או לא?בערך 14. מנגן? על מה?אני מתחילה ללמוד גיטרה לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלית 16. איך הציונים?דיי טובים 17. והמורים?לא משו 18. עושה שעורי בית?לפעמים
הרוב.. 19. כיתה:ח' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?אני מגיעה בבוקר עם אימא וחוזרת או עם דודה שלי או ברגל 21. אוהב ללמוד?לא בדיוק..לפעמים 22. חוגים: אני מתחילה ללמוד גיטרה [אם זה נחשב לחוג..] 23. מבריזן?לא בגדים וזה 24. משקיע בלבוש?אממ..איך אני אסביר.זה לא שאני מזניחה והולכת עם הבגדים הכי לא יפים מוזנחים וזה..אבל אני גם לא יושבת שעות מול הארון כדי להוציא משו שיהיה הכיהכיהכי 25. בגדים רחבים או צמודים?צמודים בערך 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?קונה..באמת בזמן האחרון אני לא קונה בגדים!בעע אני צריכה 27. בעד נודיסטים?אממ..לא בעד ולא נגד 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?לפעמים 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא
30. אהב לקנות בגדים?יאפ.רק בעצבן למדוד
31. דעתך על מותגים בשתי מילים:לא יודעת 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?לא עד כדי כך גבוהים
ונמוכים זה בסדר..לפעמים זה יותר מדי נמוך 33. משקפיים\עדשות:משקפיים
אוףףף ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?עיתון ואח שלי
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?זה לא בדיוק מגרה..זה כזה שנפתח. ויש שם סורק-מדפסת-מכונת צילום 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:שטיח 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?ספריה 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אח שלי 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?כל מיני 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?רחוקה?לא יודעת 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדלק ונכבה האור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?.. 43. תן חיוך, הכל לטובה. :אוקיי זה או זה 44. בריכה או ים?ממ לא יודעת 45. שחור או לבן?שניהם 46. כדורגל או כדורסל?כדורסל 47. נעליים או כפכפים?שניהם 48. חתולים או כלבים?שניהם 49. משקפיים או עדשות?לא ניסיתי עדשות..אבל אני לא רוצה את המשקפיים שליי 50. חורף או קיץ?חורף 51. סתיו או אביב?שניהם 52. משינה או שייגעצ?משינה 52. vh1 או MTV?אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו?מסן 54. תמונות או ציורים?אממ לא יודעת..תלוי אם הציור יפה 55. מחשב או טלויזיה?טלויזיה 56. יסודי או חטיבה?לא יודעת 57. ספר או סרט?שניהם..אבל תלוי איזה ספר 58. פינק פלויד או קווין?
59. על כן דבר או על לא דבר?על כן דבר
סתם,לא יודעת.. 60. סרטי אימה או קומדיה?קומדיה.אימה זה מפחידדד מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?בזמן האחרון בכלל לא הרבה 62. מדבר עם אנשים?יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?עוד לא פגשתי..אבל יכול להיות שבחנוכה
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:הכל חוץ ממסך דק ופקס 65. מוריד דברים? מה?שירים,תמונות ואולי עוד 66. לומד דברים מהאינרנט? מה?לא יודעת 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?לא פגשתי 68. בכמה פורומים אתה?אממ ניראה לי 3. פעם הייתי ביותר 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים?אני כבר לא בצ'אטים ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?אממ לא מתה על ספורט.אבל מחניים או כדורסל זה נחמד 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?כלום
73. טיפוס ספורטיבי?לא בדיוק 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:נחמד נחמד 75. שעורי ספורט זה..:קצת מעצבן 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?אממ..לא יודעת 77. איך שרירי הבטן שלך?חחח לא יודעת 78. ושרירי השכל?ממש טובים
סתםם לא יודעת 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:הרבה הרבה שרירים זה לא יפה 80. אוהב ספורט?בערך שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה?
82. קורא פאנפיקים? מה?
83. מיהו הסופר של סלמון הספק?לא יודעת 84. משתמש באייקונים? יאפ 84. איזה סרט זכה באוסקר?לא יודעת
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:? 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?נכככוןן
87. מהי היבשת הכי גדולה?אסיה ניראה לי 88. רואה אנימות\קורא מנגות?ממ 89. נכון אני משעממת?נכון!סתםםםם 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?אממ..בסדר. אין זמן לנשום אבל..בסדר 91. מה השעה עכשיו? 13:43 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי אין לי מה לעשות 93. מה הצבע האהוב עליך?אדום 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": להלהלה 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון 96. אוהב לשחק תופסת?זה נחמד
97. אתה גבוה?אני בינונית
אומרים לי שאני גבוהה כי אח שלי גבוה.מאוד 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לא 99. אתה במצב רוח טוב?בערך 100. איך היה?איפה?

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo152.gif

1. שם: גל 2. גיל: 16 וחצי 3. מזל: טלה חיית מחמד: כלב..פיקינז :p מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ..ספרדית לפעמים 5. זמר מועדף: ג'סי מקרטני
6. זמרת מועדפת: קלי.. 7. להקה מועדפת: יש הרבהה 8. שיר מועדף: בקוז אוף יו של קלי ושיז נו יו של ג'סי 9. מתנגן כרגע ברקע: בקוז אוף יו
10. עברי או לועזי? לועזי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? MP3
12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודעת.. לא אוהבת.. 13. כוכב נולד-כן או לא? כן.. סקעעתת
14. מנגן? על מה? על כלום
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? בין נורמלית למזניחה :p 16. איך הציונים? ממוצע 70 :/ 17. והמורים? חרא !! 18. עושה שעורי בית? חח לאא 19. כיתה: יא' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? מגיעה באוטו וחוזרת באוטובוסים :( 21. אוהב ללמוד? לא לא לא לא 22. חוגים: אין
23. מבריזן? יסס
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? די משקיעה..!! 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? בטח קונה
27. בעד נודיסטים? נקסטט 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?.. כןן !! 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? אממ לא חח
30. אהב לקנות בגדים? מאוד
31. דעתך על מותגים בשתי מילים: אם זה יפה ויושב עלי יפה אני קונה.. המותג פחות חשוב 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים
33. משקפיים\עדשות: עדשות .. :p ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? נתקעתי בארון
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?.. אממ דיסקים
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: חח בסלון !! 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? תמיטה שלי
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? אני עצמי ואנוכי
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? עציץ
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? מתנות חח 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? נדלק ונכבה האור?! 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני לבד בבית
זה או זה 44. בריכה או ים? בריכהההההההה 45. שחור או לבן? לבןןןןןןןןןןןןןןןן 46. כדורגל או כדורסל? כדורגל !! 47. נעליים או כפכפים? נעלייייים 48. חתולים או כלבים? כלבים.. 49. משקפיים או עדשות? עדשות 50. חורף או קיץ? קייייייייץ
51. סתיו או אביב? אביב
52. משינה או שייגעצ? אף אחד מהםםםם
52. vh1 או MTV? אמ טי וי !! 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
54. תמונות או ציורים? תמונות!! 55. מחשב או טלויזיה? טי וי 56. יסודי או חטיבה? יסודיי חח 57. ספר או סרט? סרטטטטטטטטטטטטטטטטטט 58. פינק פלויד או קווין? קווין.. חח נראה לי.. 59. על כן דבר או על לא דבר? על כן
60. סרטי אימה או קומדיה? קומדייה
מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? אממ 4 62. מדבר עם אנשים? במסןן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לאאאאאאא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מדפסת מצלמה מיקרופון צורב 65. מוריד דברים? מה? תוכנות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? גרפיקה
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לאא 68. בכמה פורומים אתה? 3 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? אממ לפעמים קונה 70. עובד על אנשים בצ'אטים? אני לא בצ'אטים 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדורגל 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? לא עושה כלום חח 73. טיפוס ספורטיבי? קצת 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: ביתר ירושלים 75. שעורי ספורט זה..: איככ שונאת 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? לא דעת 77. איך שרירי הבטן שלך? אין לי צמיג בכלל חח 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: לא יפה יותר מידי 80. אוהב ספורט? קצת קצת שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה?!?! 82. קורא פאנפיקים? אה?! 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? אה?! 84. משתמש באייקונים? יססססססס
84. איזה סרט זכה באוסקר? פיטר פןןןןןן
חעחע סתם טיטניק 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? מאי הקטנהההההההההההה
87. מהי היבשת הכי גדולה? אממ אממ 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לללללללא 89. נכון אני משעממת? ללללללללא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? וואלה לא משו.. עליות וירידות :| 91. מה השעה עכשיו? 14.44 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעממממממם רצח 93. מה הצבע האהוב עליך? לבבבבבבבבבן 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": כן כן 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא
96. אוהב לשחק תופסת? אממ אהבתי חח 97. אתה גבוה? אני נמוווווכה !! 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ממממששששששששששששש לאאא
99. אתה במצב רוח טוב? לא כל כך :/ 100. איך היה? סבבי בבי..

אני אני אני../images/Emo152.gif

פרטים רגילים
1. שם: קארין
2. גיל: 14 3. מזל: סרטן
חיית מחמד: -
מוסיקה
4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ-רוק 5. זמר מועדף: ג'יימס בלאנט
6. זמרת מועדפת: קלי כמובן
7. להקה מועדפת: בקסטריט בויז
8. שיר מועדף: ואי יש מלא
9. מתנגן כרגע ברקע: I Still של בקסטריט
10. עברי או לועזי? לועזי. 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן 12. איך קוראים לסולן של משינה? מאיפה לי
13. כוכב נולד-כן או לא?
14. מנגן? על מה?
!
לימודים
15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? משקיען. 16. איך הציונים? טובים בלי עין הרע
17. והמורים? נניח ש... 18. עושה שעורי בית? ברור. 19. כיתה: ט' 4
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אמממ הולכת עד לבית ספר ובחזרה?
21. אוהב ללמוד? אכן.. 22. חוגים: בע"ה
23. מבריזן? ממש לא!
בגדים וזה
24. משקיע בלבוש? כן.. 25. בגדים רחבים או צמודים? צמודים... 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה. 27. בעד נודיסטים? לא! 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן.. 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? ממש לא!
30. אהב לקנות בגדים? אממ כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: בזבוז כסף. 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? באמצע... לא נמוך מידי ולא גבוה מידי... 33. משקפיים\עדשות: משקפיים.
ולחלק הפעיל..
34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? ריצפה?
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? כל מיני שטויות של אחותי 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: בחדר שלי
[אני בחדר של אחותי
] 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? אני מתנגשת בארונית
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? לא יודעת
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? לא יודעת
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? לא מחבקת
זה או זה
44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? כדורסל 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? חתולים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים
50. חורף או קיץ? חורף
51. סתיו או אביב? שניהם
52. משינה או שייגעצ? - 52. vh1 או MTV? VH1 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר! 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה... 57. ספר או סרט? גם וגם
58. פינק פלויד או קווין? 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה
מחשב ואינטרנט
61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 2-4 או פחות 62. מדבר עם אנשים? כן.. 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? רק מפורום בקסטריט
64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינ', הסורק לא מחובר, מיקרופון, צורב... 65. מוריד דברים? מה? כן. וידאוים של בקסטריט
, ושירים של כל מיני
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? אממ
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא!~ 68. בכמה פורומים אתה? 4 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא, אני בכלל לא נכנסת לצ'אטים
ספורט
71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך?
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?
73. טיפוס ספורטיבי? לא
74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: אפשר יותר מ-2 מילים? חבורת בנים שרודפת אחרי כדור 75. שעורי ספורט זה..: נחמד! 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? גרוע
77. איך שרירי הבטן שלך?
! 78. ושרירי השכל? מאיפה לי
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: בעע... 80. אוהב ספורט? נראה לי...
שונות
81. שונן איי\יאוי-כן או לא?
82. קורא פאנפיקים?
! 83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
! 84. משתמש באייקונים? דה
84. איזה סרט זכה באוסקר? איזה?
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? כן
סנופקין
87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה! 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? מאוד! 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? גרוע
91. מה השעה עכשיו? 15:45 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? לא יודעת
93. מה הצבע האהוב עליך? סגול חלש 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? לא
96. אוהב לשחק תופסת? חח שנים לא שיחקתי תופסת
97. אתה גבוה? 1.64 זה גבוה?
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא... 99. אתה במצב רוח טוב? נניח... 100. איך היה? חביב...

EliranMaor

New member
יאללה גמני../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

פרטים רגילים 1. שם: אלירן
2. גיל: עוד שבוע ויומיים 16
3. מזל: נאחס
סתםסתם... קשת
חיית מחמד:
שעונה לשם שוקו מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: הכל חוץ ממזרחית:S 5. זמר מועדף: אממ...ג'סי מקארטני 6. זמרת מועדפת: קלי
, נטשה בדינגפילד
7. להקה מועדפת: אוונסנס, גרין דיי, סימפל פלאן, ילוקארד בזמן האחרון
8. שיר מועדף: אניטיים של קלי
9. מתנגן כרגע ברקע: השיר החדש של טאטו
10. עברי או לועזי? עברי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן ומערכת 12. איך קוראים לסולן של משינה?אמממ...לוזוכר 13. כוכב נולד-כן או לא? יאפ
[נינט
] 14. מנגן? על מה? יאפ...גיטרה לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי
16. איך הציונים? נורמליים
17. והמורים?משעשעיים
18. עושה שעורי בית? יאפ 19. כיתה: י"א 2
20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? ברגל 21. אוהב ללמוד? לא:S 22. חוגים: נופ:X אבל יש את מד"א
23. מבריזן? ממש לא בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? לפעמים...רוב הזמן סתם לובש פשוט 25. בגדים רחבים או צמודים? משו באמצע
26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? כן. אם לא הייתי קונה בגדים מה הייתי לובש?
27. בעד נודיסטים? בכיף שיהיה להם
28. מסתכל על הלבוש של אחרים? לפעמים כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? חח לא... 30. אהב לקנות בגדים? כן אבל לא מכור לזה או משו 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: איכסה פיכסה
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? מנוכים [אבל במידה...] 33. משקפיים\עדשות: עדשות!!!![כן עדשות!! למה יש לי רעיון למה שאלת את השאלה הזאת?
] ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? רצפה? 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? ספרי בצפר
36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:מגירה מתחת לספרים 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? חלון
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? החברים הטובים
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? גינה?
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? דברים של טלויזיה 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? התחשמלתי
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? חחחחחחח ממש לא! 43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? לא זה ולא זה 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים! 49. משקפיים או עדשות? עדשות [הממ...דר...
] 50. חורף או קיץ? חורף
51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? משינה 52. vh1 או MTV? אמ.טי.וי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? אייסי
54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? מחשב
56. יסודי או חטיבה? תיכון
57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין? קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? פארודיות על סרטי אימה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? המממ המחשב דלוק כל היום בשביל המוזיקה שלי [אני כל היום שומע מוזיקה] אז..א.ממ...כל היום 62. מדבר עם אנשים? יאפ 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? יאפ 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינטרנט, סורק, מדפסת, מיקרופון, צורב, פקס 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה בעיקר 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? שאין על קלי קלארקסון
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? עדיין לא:X 68. בכמה פורומים אתה? 3-4 אבל פעיל ממש רק ב-2 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? נופ 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חח פעם הייתי עושה את זה...היום כבר לא ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כלום
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? הא? 73. טיפוס ספורטיבי? לא ממש 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: איכסה פיכסה 75. שעורי ספורט זה..: סבל
76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? יותר טוב
77. איך שרירי הבטן שלך? חלקים
[?] 78. ושרירי השכל? לודע...לא ראיתי אותם בזמן האחרון
79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: גט א לייף 80. אוהב ספורט? לא [לא הבנתם את זה עד עכשיו?
] שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? לפעמים 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? יאפ
84. איזה סרט זכה באוסקר? מונסטר בול
85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: כפרעליהם
86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? סנופקיןןןן
87. מהי היבשת הכי גדולה? אמריקה, לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא ממש 89. נכון אני משעממת? בכלל לא! 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? כלטוב מה איתך?
91. מה השעה עכשיו? 15:56 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי אני לא רוצה ללמוד למבחן במחשבים 93. מה הצבע האהוב עליך? כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": ולעשות פוו מחדש?
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים? באמת? *חוזר לבדוק* חח מגניב
96. אוהב לשחק תופסת? יאפ 97. אתה גבוה? לא ממש... 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? אם מישו יקרא את זה אז שיהיה לו בסבבה 99. אתה במצב רוח טוב? יאפ
100. איך היה? מצוין
אני רוצה אינדסטריאל!!! [קרוס...מוט...תקראו לזה איך שבא לכם או חפשו את זה בתמונה
]

britbrit1

New member
100 שאלות זה הרבה ../images/Emo2.gif

פרטים רגילים 1. שם:לב 2. גיל: 15 3. מזל:בתולה חיית מחמד: אין :( הוא נעלם בלו הכלב היפה שלי מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף:הכולל 5. זמר מועדף: ג'סי מקרטני, אביב גפן(איזה ניגודים חח) 6. זמרת מועדפת: בריטני וקלי 7. להקה מועדפת:קולדפליי, גרין דיי, PLAY 8. שיר מועדף:where is your heart של קלי משקאות חריפים של שייגעצ 9. מתנגן כרגע ברקע:הטלוויזיה חח 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? שלושתם 12. איך קוראים לסולן של משינה? יובל בנאי לא? 13. כוכב נולד-כן או לא? לפעמים, עונה רביעית מיותר 14. מנגן? על מה? על העצבים (שיט זה נדוש חח) לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי (מקווה) 16. איך הציונים?ממוצעים 17. והמורים?עדיף ת'ציונים..לא סתם חלקם סבבה חלקם סתומים יותר מנעל 18. עושה שעורי בית? ברוב.. 19. כיתה:י'2 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?בהסעה 21. אוהב ללמוד? תלוי אם אני במצב רוח הנכון 22. חוגים: שחייה 23. מבריזן? כשהשיעור ממש מיותר בעיניי בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? לביצפר ממש לא ליציאות ככה ככה 25. בגדים רחבים או צמודים?גם וגם 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה קונה אין הרבה ברירות 27. בעד נודיסטים? למה לא?! 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?אם זה שווה את זה 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? בהחלט כן חחח 30. אהב לקנות בגדים? ל-אאאאאאאא 31. דעתך על מותגים בשתי מילים: מיותר ונחוץ 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? נמוכים 33. משקפיים\עדשות: תלוי למי ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? ארון שבגלל שלא הסתכלתי נתקעתי בו 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?כלי כתיבה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:על השולחן לידי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה? ערימה בגדים לכביסה אני לא מאמינה שעשיתי את זה חחח 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?עכשיו כרגע בבית?אח שלי בחדר ליד 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?שטיח לנגב את הרגליים 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? שוקולדד 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?ננכבה האור 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? הוא בעט בי 43. תן חיוך, הכל לטובה. : היום כן..על מחר..לכו תדעו זה או זה 44. בריכה או ים? בריכה 45. שחור או לבן? שחור 46. כדורגל או כדורסל?כדורגל 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?משקפיים 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? שייגעצצצצצצצ 52. vh1 או MTV?MTV 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר 54. תמונות או ציורים? ציורים 55. מחשב או טלויזיה? וואו זה היה קשה הפעם..מחשב 56. יסודי או חטיבה? יסודי 57. ספר או סרט? ספר 58. פינק פלויד או קווין?קווין 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? אימה! מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? ארבע שעות פלוס מינוס 62. מדבר עם אנשים? בין היתר 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:(בחדר)מדפסתף מיקרופון, צורב,מסך דק 65. מוריד דברים? מה? סרטונים ופרקים של סדרות 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? הכול 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא.. 68. בכמה פורומים אתה? לא סופרת 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא מוכרת וקונה רק אם זה לא מגיע לארץ 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים,,זה מצחיק ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כל ספורט 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? רואה ועושה 73. טיפוס ספורטיבי? בהחלט 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:שלומי ארבייטמן חחח 75. שעורי ספורט זה..: שולט אבל המורה מטומטמת 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? על הפנים 77. איך שרירי הבטן שלך? בכושר 78. ושרירי השכל? מתשדלים לתפקד בחלק מהזמן 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה:לא יפה 80. אוהב ספורט? מאוד שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? אה? 82. קורא פאנפיקים? לא יודעת מזה 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? :| 84. משתמש באייקונים? לא 84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטאניק 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: יצורים קטנים 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? נכון חח 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה לא? 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? לא 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכול טוב מה איתך? 91. מה השעה עכשיו? 16:37 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? שאלה טובה 93. מה הצבע האהוב עליך? שחור 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": כן 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?חחחחחחחחח לא 96. אוהב לשחק תופסת?כןןןן 97. אתה גבוה?לא :( 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? ממש לא 99. אתה במצב רוח טוב?יאפ 100. איך היה?מצוין

tamir107

New member
עונה ../images/Emo9.gif

פרטים רגילים 1. שם: תמיר 2. גיל: 14 3. מזל: דגים חיית מחמד: יש כלבה קטנה
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: פופ 5. זמר מועדף: ג'סי מקרטני
בזמן האחרו אני שומע הרבה שירים שלו. 6. זמרת מועדפת: קלי
וגם הילארי
7. להקה מועדפת: אין 8. שיר מועדף: בהיינד של קלי
והשיר החדש של הילארי משהו עם הארט
9. מתנגן כרגע ברקע: אמממ.. אכילת הפופקורן שלי
10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? דיסקמן, אבל עוד חודשיים יהיה לי אמפי3
12. איך קוראים לסולן של משינה? לא יודע.... מי? 13. כוכב נולד-כן או לא? לא
14. מנגן? על מה? על העצבים
סתם... על כלום לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי 16. איך הציונים? עד עכשיו.. בסדר גמור 17. והמורים? אה, לא הייתי אומר שיא היופי 18. עושה שעורי בית? בדרך כלל כן 19. כיתה: ט 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? באוטובוס 21. אוהב ללמוד? לא 22. חוגים: אין 23. מבריזן? לא
בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? כן 25. בגדים רחבים או צמודים? לא ככה ולא ככה 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? אממ.. קונה
27. בעד נודיסטים? אמממ... 28. מסתכל על הלבוש של אחרים? כן... 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה? לא
30. אהב לקנות בגדים?בערך
31. דעתך על מותגים בשתי מילים: סבבה פלוס
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים? גבוה 33. משקפיים\עדשות: משקפיים
ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם? כלום
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך? מגירה מבולגנת עם ציוד של ציור 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..: על השולחן 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?את כדור הארץ מסתובב 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר? פיזית או נפשית?
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית? שטיח 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)? ציורים שלי
41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה? לא רוצה לנסות :'] 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי? אני לבד בחדר, שניה אני אחבק את עצמיי.. אני חי
43. תן חיוך, הכל לטובה. : אוקי זה או זה 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל? שוםדבר 47. נעליים או כפכפים? נעליים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות? משקפיים 50. חורף או קיץ? חורף 51. סתיו או אביב? סתיו 52. משינה או שייגעצ? אףחד 52. vh1 או MTV? אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו? מסן 54. תמונות או ציורים? ציורים
55. מחשב או טלויזיה? מחשב 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? אפחד 59. על כן דבר או על לא דבר? מה? 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדייהה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? הרבה 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: צורב, מסךדק, מצלמה, מדפסת, מיקרופון. 65. מוריד דברים? מה? כן, שירים וס-ט-ם
66. לומד דברים מהאינרנט? מה? כלום... 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? אממ.. 1..2.... 2 D= 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לפעמים ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? שונא ספורט 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? שונא ספורט 73. טיפוס ספורטיבי? שונא ספורט 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:שונא ספורט 75. שעורי ספורט זה..: שונא ספורט 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?שונא ספורט 77. איך שרירי הבטן שלך? שונא ספורט 78. ושרירי השכל? שונא ספורט 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: שונא ספורט 80. אוהב ספורט? שונא ספורט!!!!!!!!!!!!!!!!! מחקתי 20 שאלות לא היה לי כוח יותר S:

geter369

New member
אני...

פרטים רגילים 1. שם: אור 2. גיל: 16 3. מזל: קשת חיית מחמד: כלב מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף: דיי הכל 5. זמר מועדף: רובי וויליאמס 6. זמרת מועדפת: קלי ושירי מימון 7. להקה מועדפת: אין ממש 8. שיר מועדף:משתנה 9. מתנגן כרגע ברקע:BTEY 10. עברי או לועזי? לועזי 11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת? ipod 12. איך קוראים לסולן של משינה?אין לי שמץ 13. כוכב נולד-כן או לא?כן 14. מנגן? על מה?לא לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?סבבה 17. והמורים?תלוי 18. עושה שעורי בית?כן 19. כיתה:י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו?הולך הורים חוזר באוטובוס 21. אוהב ללמוד?לפעמים תלוי במצב רוח 22. חוגים: אין 23. מבריזן?לא בגדים וזה 24. משקיע בלבוש? משתדל 25. בגדים רחבים או צמודים?מאמצע 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך?כן 27. בעד נודיסטים?כן 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?כן 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?לא 30. אהב לקנות בגדים?כן 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:לפעמים יקר... חחח... 32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים 33. משקפיים\עדשות:משקפיים ולחלק הפעיל.. 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?עזבו אותי באמא שלכם... 35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?דיסקים לצריבה 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:בחדר שלי 37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?עזבו אותי באמא שלכם... 38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?פיזית או נפשית? חחח.. 39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?גינה 40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?עזבו אותי באמא שלכם... 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?עזבו אותי באמא שלכם... 42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?לא 43. תן חיוך, הכל לטובה. :מתשדל... זה או זה 44. בריכה או ים? ים 45. שחור או לבן? לבן 46. כדורגל או כדורסל?אף אחד... חחח... 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים? כלבים 49. משקפיים או עדשות?מעדיף עדשות יש משקפיים 50. חורף או קיץ? קיץ 51. סתיו או אביב? אביב 52. משינה או שייגעצ? אף אחד מהם... 52. vh1 או MTV? אמטיוי 53. מסנג'ר או אייסיקיו?אייסיקיו 54. תמונות או ציורים? תמונות 55. מחשב או טלויזיה? טלוויזיה 56. יסודי או חטיבה? חטיבה 57. ספר או סרט? סרט 58. פינק פלויד או קווין? קווין!!! 59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר 60. סרטי אימה או קומדיה? קומדיה מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך? 3-4 62. מדבר עם אנשים? כן 63. פוגש אנשים מהאינטרנט? לא 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב 65. מוריד דברים? מה? מוזיקה 66. לומד דברים מהאינרנט? מה? מכין ש.ב. 67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה? לא 68. בכמה פורומים אתה? לא הרבה 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר? בינתיים לא 70. עובד על אנשים בצ'אטים? לא ספורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? לישון 72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום? טלוויזיה 73. טיפוס ספורטיבי? לא 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים: חרא דבר 75. שעורי ספורט זה..: ביזבוז זמן... 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט? שמן... 77. איך שרירי הבטן שלך? אין כאלה... 78. ושרירי השכל? גם... חחחח.. 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה: מכוער... 80. אוהב ספורט? לא שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? הא? 82. קורא פאנפיקים? הא? 83. מיהו הסופר של סלמון הספק? הא? 84. משתמש באייקונים? לא 84. איזה סרט זכה באוסקר? טיטאניק... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים: חיה מצחיקה 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין? בצעירותי הרחוקה כן 87. מהי היבשת הכי גדולה? אסיה 88. רואה אנימות\קורא מנגות? לא 89. נכון אני משעממת? כן... חחח... סתם לא... 90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? אני עייף מלימודים!!!!! שיגמרו כבר! 91. מה השעה עכשיו? 21:15 92. למה אתה עונה על השאלון הזה? שאלה טובה... 93. מה הצבע האהוב עליך?כחול 94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..": הא? 95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?נכון 96. אוהב לשחק תופסת?לא 97. אתה גבוה?כן 98. נראה לך שמישהו יקרא את זה? לא 99. אתה במצב רוח טוב?כן 100. איך היה?ארוך...

למעלה