אני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo1.gif
פרטים רגילים 1. שם:הילה
2. גיל:15 ו-10 חודשים. 3. מזל:דלי
חיית מחמד:היה לי כלב ואז אמא שלי נתנה אותו
מוסיקה 4. סגנון מוסיקה מועדף:פופרוק
5. זמר מועדף:אין ממש בן
6. זמרת מועדפת:אהמ,קלי!!!
7. להקה מועדפת:ילוקארד
8. שיר מועדף:"View From Heaven" של ילו
9. מתנגן כרגע ברקע:Breakaway 10. עברי או לועזי?לועזי
11. יש לך דיסקמן\MP3\מערכת:דיסקמן ו-MP3 שרק החליפו לי אתמול
12. איך קוראים לסולן של משינה?לא יודעת... 13. כוכב נולד-כן או לא?ראיתי רק את הראשון... 14. מנגן? על מה?לא מנגנת אבל פעם הייתי,על גיטרה ואורגן
לימודים 15. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?נורמלי 16. איך הציונים?בסדר
17. והמורים?אה...לא משהו... 18. עושה שעורי בית?לא... 19. כיתה:י' 20. איך אתה מגיע לבצפר וחוזר ממנו? אוטובוס
21. אוהב ללמוד? לפעמים... 22. חוגים:היו לי שנה שעברה,הייתי בכדור-עף
23. מבריזן? לא... בגדים וזה... 24. משקיע בלבוש?לא... 25. בגדים רחבים או צמודים?רחבים 26. קונה בגדים? אם לא, מאיפה יש לך? קונה למה מאיפה יהיה לי?
27. בעד נודיסטים?לא! 28. מסתכל על הלבוש של אחרים?אה-הא*מתבייש* 29. אתה מסוג האנשים שבשיא החום הולכים עם סוודר\בשיא הקור הולכים עם חולצה קצרה?ממש לא! אבל קר לי בקיץ! 30. אהב לקנות בגדים?לפעמים... 31. דעתך על מותגים בשתי מילים:
32. מכנסיים נמוכים או גבוהים?נמוכים
33. משקפיים\עדשות:משקפיים ולחלק הפעיל... 34. קום, לך שלושה צעדים אחורה, שניים ימינה ותסתכל על הרצפה. מה יש שם?כלום,אמא ניקתה אתמול
35. מה יש במגרה הכי קרובה אליך?באלגן! 36. העיתון הכי קרוב אליך נמצא ב..:אין עיתון
37. קום, תסתובב, קפוץ שלוש פעמים ימינה ופעמיים באלכסון. מה אתה רואה?מיטה
38. מי האדם הקרוב אליך ביותר?אמא שלי וידיד שלי
39. מה יש מחוץ לדלת של הבית?מרפסת...ובהמשך גדר שיחים
40. מה יש בתוך הקופסה הרחוקה ממך ביותר (בתוך הבית)?אין לי מושג... 41. לחץ פעמיים על מתג החשמל הקרוב אליך ביותר. מה קרה?נדלק ונכבה האור
42. חבק את האדם הקרוב אליך ביותר. האם הוא עדיין חי?ברור שכן!!!
43. תן חיוך, הכל לטובה. :
זה או זה? 44. בריכה או ים?ים 45. שחור או לבן?שחור 46. כדורגל או כדורסל?לא זה ולא זה 47. נעליים או כפכפים? כפכפים 48. חתולים או כלבים?כלבים
49. משקפיים או עדשות:תלוי למי... 50. חורף או קיץ?חורף
יום הולדת
51. סתיו או אביב?סתיו. 52. משינה או שייגעצ?אף אחד... 52. vh1 או MTV?אמטיוי
53. מסנג'ר או אייסיקיו? MSN
54. תמונות או ציורים? ציורים... 55. מחשב או טלויזיה?לא יכולה לבחור
הם קשורים
56. יסודי או חטיבה?הייתי היסודי והחטיבה הייתי באותו בי"ס
57. ספר או סרט?סרט|
58. פינק פלויד או קווין?לא יודעת
59. על כן דבר או על לא דבר? על לא דבר
60. סרטי אימה או קומדיה?קומדית אימה
מחשב ואינטרנט 61. כמה שעות ביום אתה על המחשב, בערך?זה מתחלק למה שיש לי לעשות באותו רגע במחשב
62. מדבר עם אנשים?אה-הא 63. פוגש אנשים מהאינטרנט?לא יצא לי... 64. ציין מה מהדברים הבאים יש לך: מצלמת אינרנט, סורק, מדפסת, מכונת צילום, מירקופון, צורב, מסך דק, פקס:מצלמת אינטרנט,סורק,מדפסת,מיקרופון וצורב 65. מוריד דברים? מה?שירים,מכושפות
עונה 8
66. לומד דברים מהאינרנט? מה?למדתי איך משתמשים בפוטושופ
67. פגשת פעם מישהו מסוכן באינרנט, כזה שעצרו אותו וזה?לא... 68. בכמה פורומים אתה?2,אבל אולי ביום ראשון 3. 69. קונה דברים באינטרנט? מוכר?לא... 70. עובד על אנשים בצ'אטים? חחח לא... פסורט 71. מה הוא סוג הספורט המועדף עליך? כדור-עף
72. רואה בטלויזיה, עושה, גם וגם או כלום?גם וגם
73. טיפוס ספורטיבי? לפעמים... 74. דעתך על כדורגל בשתי מילים:לא איפכתלי 75. שעורי ספורט זה..: לפעמים כיף ולפעמים לא... 76. איך היה נראה העולם בלי ספורט?כולנו היינו שמנים יותר ממה שאנחנו עכשיו... 77. איך שרירי הבטן שלך?בסדר,מכוסים על ידי השומנים 78. ושרירי השכל?אממ לדעתי הכול בסדר שמה 79. דעתך על הספורטאים עם השרירים מפה ועד הודעה חדשה::-{מגעיל
:-{ 80. אוהב ספורט?אמרתי לפעמים
שונות 81. שונן איי\יאוי-כן או לא? מה??? 82. קורא פאנפיקים?אה-הא
83. מיהו הסופר של סלמון הספק?
84. משתמש באייקונים?אה-הא
ראה את המשך השאלון למעלה
84. איזה סרט זכה באוסקר?הרבה... 85. דעתך על חמוסים בשתי מילים:בסדר ולא... 86. נכון המומינים שולט, בעיקר סנופקין?לא
מאי הקטנה
87. מהי היבשת הכי גדולה?אסיה... 88. רואה אנימות\קורא מנגות?לא,אבל ידיד שלי חורש לי את זה במוח שנשאר לי... 89. נכון אני משעממת?לא
כפרעלייך
90. אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?בסדר הייתי אומרת,פעם טוב מאוד ופעם לא כ"כ... 91. מה השעה עכשיו?12:38 92. למה אתה עונה על השאלון הזה?כי זאת את
93. מה הצבע האהוב עליך?כחול
94. "רוח גדולה, אולי רק את יכולה, להחזיר הכל להתחלה..":
95. נכון שלא שמת לב שיש את מספר 52 פעמיים?חחח כן
96. אוהב לשחק תופסת?אה-הא,אבל זה מלחיץ אותי,כמו אמא "את מלחיצה אותי עם הקולות האלו שלך
" 97. אתה גבוה?לא ממש
98. נראה לך שמישהו יקרא את זה?לך כדי כי את לא יודעת מה אני יעשה לך אם לא
99. אתה במצב רוח טוב?אה-הא
100. איך היה?בסדר הייתי אומרת