איזה דברים של סוסים אפשר להכין לבהס

איזה דברים של סוסים אפשר להכין לביה"ס? איזה דברים של סוסי יש לכם לביה"ס? תענו

מחר זה היום הראשון של

בית ספר!
ולמרות שזה נושא מאוד עצוב ומעציב (
) והיה לי חופש מדהים אני עדיין רוצה לאחל לכולכם שנה טובה כמה שאפשר שתצליחו ושהלימודים האלו לא יגזלו ממכם זמן חווה יקר!!!!!! שלא תידפקו עם כיתה חרא או מחנך אידיוט :/ ושיהיה לכם הכי פחות רע שאפשר חחחחחחח אז בהצלחה לשנת הלימודים הבאה LOVE YA ALL

הכל עניין של אוכל ותזונה ../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

מה צריכים לאכול הילדים בבית הספר? והתיכוניסטים? מה מזין? מה בריא? מה כדאי? כל התשובות על כל שאלות ינתנו היום בשעה 11:00, בפורום תזונה, בו תתארח הדיאטנית אורנה לוי. הכינו שאלותיכם מראש. גלישה נעימה!

מצטרפת לאיחולים../images/Emo8.gif

אהמ. שתיהיה לכם שנה טובה ומתוקה. שתמשיכו לרכב על סוסים ולהצליח איתם. למרות שזה נושא עצוב וכאוב נלמד לחיות איתו. ושלא תעזבו את הפורום! בהצלחה!!

Shai Felton

New member
נצל"ש- השיעור שלי היום..../images/Emo77.gif

השרשור ארוך מידי! היה כזה כייף, ישר אחרי בצפר רצתי לחווה, נעם שטף את כל הסוסים אז לא היה לי יותר מידי מה לעשות. נעם עשה לילד אחד מהחווה וולטאז' על רקפת, ואנחנו רכבנו לבד. זה היה ממש מצחיק, בוולטאז', הוא עמד על הססה בהליכה, בטרוט, ובקאנטר כבר היה לו קשה, זה היה ממש מצחיק לראות את זה, אחר כך הוא גם עמד עליה לבד, בלי הלונג'. אחרי שעשינו קצת דראסז' נעם עשה לנו את התרגיל הזה עם הצעדים, שם שני איקסים גדולים שמה שאמורים להכניס בינהם זה 3 צעדים(בקאנטר), הוא אמר שננסה להכניס שם חמישה, ניסיתי הצליח לי רק פעם אחת כל השאר עשיתי בארבע, אחר כך לאט לאט עשיתי פחות צעדים, אחרי כמה פעמים הוא אמר לי לבוא בשלוש צעדים, ובסוף שניים, היה ממש כייף, זה הלך טוב
אחרי זה הוא העלה את זה לאיזה מטר וקפצתי את זה עם 3 צעדים ואז הלכתי לקומבינציה של ה-110, והיו לי שני סירובים, אבל אחר כך זה הלך טוב!!! גיל קופץ עקום כל כך, זה קשה ככה כשיש מכשול אחד אחרי השני
אבל הצלחתי בסוף
זה היה הרבה יותר טוב מהפעם הקודמת היו לי שם איזה 20 סירובים.

TauraMan

New member
אזיה יופי מותק ../images/Emo13.gif

ידעתי שילך לך טוב עם גיל! אני מה זה שמחהההה!

צדק8

New member
וואי באמת היה כיף היום ^__^

גם בדראסז' בצורה מפתיעה הלך לי נחמט... סוף סוף כפיר לא טס ליייייייי...מלךךךךךך וגם שמחתי נורא שקפצנו למרות שזה היה יום ראשון...רציתי להוכיח את עצמי.. ונראה שדווקא די הצלחתי ^^ רוב הזמן לא ממש הבנתי כמה צעדים אני אמורה להכניס... זה היה טיפה מסובך... גריד יותר פשוט
ושי !! אחרי שעשית מה שנעם אמר לך והסתכלת ישר על המכשול האחרון בקומבינציה הוא עשה לך בלי שום סירוב !!! אז ששששששששש...

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

באמת הישיבה שלך השתפרה בטירוף... את פשוט צריכה להכניס כמה צעדי קאנטר שנעם אומר לך, והוא סופר, אם את רואה שזה לאט או מהר מידי פשוט תתקני תוך כדי. כן, הוא לא סירב בסוף, ואולי בגלל שהסתכלתי, אוף אני אל יכולה לחשוב על כל כך הרבה דברים כל הזמן.... וחוצמזה ניסיתי לבוא ישר יותר ומסודר והוא עדיין קופץ עקום! ואז אני כמעט נופלת ולא מצליחה להגיע למכשול השני

צדק8

New member
../images/Emo9.gif

חחח..תודה
נראה לי שזה עוזר כל הקטע של לעשות טרוט איטי כל השיעור... כי כשאני בפול טרוט ( מה שקורה לפעמים..
) קצת קשה לי לעבוד על הישיבה.. טחחח..אני פשוט לא שמעתי אותו..אני כזה - כן כן, בטח- מה שתגיד
לויודעת.. זה קשה אבל עובדה שאת מרגישה ממש טוב אחרי שזה מצליח אז שווה, לא ? דווקא הוא נראה כאילו הוא קופץ בסדר עד שהוא מגיע לקומבינציה הזאת.. וד"א- יש מצב שהמישי הזאת שהייתה בשיעור צלמה אותנו קופצות ??

Shai Felton

New member
לא!../images/Emo77.gif

היא צילמה רק את תובל ואת הילדה הזאת. איך היא התעצבנה בגלל השמיכה, כאילו שיקרה לזה משהו, למרו תשאוכף אסור להשאיר ככה על הסוס אבל שמיכה.........
איך את לא שומעת? הוא עומד לידך וצועק 1 2 3 4 . אני מדברת על הקומבינציה, הוא קופץ שם עקום כל כך!!!! ובאתי ישר בטירוף! אני כמעט נופלת אחרי כל קפיצה, הקפיצות השניה והשלישית יותר בסדר אבל גם....

צדק8

New member
באמת ?

חבל
אני אף פעם לא משאירה אוכף ככה ! א-ף פעם ! אבל אפילו נעם לפעמים משאיר ת'שמיכה.. כאילו מה כבר יכול לקרות ?? היא תתלכלך בחציר ? אוייייייייי מממ..לויודעת... אני לא מרוכזת... בכל מקרה ברוב הפעמים הוא לא נתן לי הוראות מדוייקות ביותר... טחחחחח... אולי זה פשוט בעיה נפשית של הסוס

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

באמת גם נעם עושה את זה..... היא סתם מטומטמת! הוא בא ונבהל שהאוכף נשבר, אבל זה היה רק השמיכה.... את לא צריכה הוראות, רק לעשות ת'מספר צדים שהוא אומר לך... גיל אכן סוס מוזר

Sweet SuGaR

New member
נדפקתי עם חרא כיתה

ומהמחנכת לא אכפת לכולם אני עושה טרור... מחר אני דורשת לעבור כיתה.....

נראה לך שרק את?

אני נדפקתי עם הכתה הכי מפגרת שפגשת בחיים שלך! עירבבו אותנו וכל הילדים הטיפשים נמצאים איתי בכתה....כאילו רובם...!

TauraMan

New member
תודה בובי ../images/Emo13.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

לי יש את אותה כיתה(רק עם פחות צדלניקים) ואותה מחנכת כמו שנה שעברה....... יאיפי!!!!!!!!!!!!!1

וול....

היתי בטיול גיבוש פצצתי לפני כמה ימים ממש נהניתי שם כל הטיול הזה היה שווה תלילה שעברנו כאילו כל היום עשו לנו "משחקי גיבוש" וכל מיני פעיליות מטומטמות אבל אין הלילה היה קורעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עם הבויילרים והפטרולים לעקרבים ששיר הלחוצה עשתה ושדרכתי לחברה שלי על הראש וגל והויברציות אין היה ענקקקקקקק חח כל הלילה שותפי היקר לשק שינה לא נתן לי לישון עכשיו מה היה הקטע שאיכזב בטיול גיבוש שבטיול הזה אמרו לכל אחד עם מי הוא בכיתה ומי המחנכים וכו אז גיליתי שנידפקתי עם מחנך הכי מוזר בארץץץץץץ הולך להיות לי חרא רק בגלל הקטע הזה אבל גילינו שיש ילד אחד שממש רציתי לראות איתנו בכיתה ואני ושיר מאושרווותתתתת חח רק אני ושיר שם כל שאר ה"נורמלים" (חחח) בכיתה השניה!!!! אנחנו כיתה חנונית (טוב נו כיתת מדעים מה ציפיתם?!) ועם כל החנפנים בכיתה אבל יהיה מצחיק.... וזיהו! אז אשכרה שנה טובה ומוצלחת לכולם אני מחזיקה לכם ולי אצבעות שיילך לנו ושזה לא ייגזול זמן יקר עם הסוסים (כי יש לי 4 בגרויות השנה-למות!!!!!) וזיהו... אני קצת היפר אקטיבית עכשיו אל תשימו לב....

Shai Felton

New member
גם לי יש 4 בגרויות../images/Emo4.gif../images/Emo77.gif

חרא, פשוט חרא
מתי אתם מסיימים כל יום?

TauraMan

New member
יש לך בגרויות?!?!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

איזה מזל שאני בכיתה ט'... חחחחחחחחחחחחח עוד שנה לא לומדים!!!!

למעלה