אצלי מחר מערכת דפוקה למרות שיש ימים

יותר גרועים (כמו יום חמישי ורביעי.. אררר) מחר זה מרבע לשמונה עד אחת ועשרה: * ערבית-המקצוע סבבה אבל המורה זונה * אנגלית-אררררר יש לנו כרגע סתם עם מורות מחליפות כי עוד לא יודעים איזה הקבצה כל אחד..חיחיחי *היסטוריה-עם המורה ה2 הכי חמודה בעולם..! *של"ח-עם המורה ה3 הכי חמודה בעולם (חח היא מדברת ארגנטינאית אז היא מעבירה לי ולחברות שלי שיעורים בספרדית כל פעם שהיא באה אלינו לשיעור של"ח וכל שאר הכיתה בינתיים סתם עושה מה שבא לה,ז"א בקיצור שיעור חופשי ואפשר לצאת מהכיתה ולהיכנס מתי שמתחשק..! *מורשת-עם המחנכת והמורה ה1 הכי מתוקה בארץ והכי חמודה ואין היא ה-מורה...! *תנ"ך-בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע יש לנו את המורה הכי כלבה בעולם,אסור לזוז אצלה בשיעור במילימטר..! והיא כזאת זונה אבל היא עדיפה על פני המורה הקודמת לתנ"ך (שתודה לאל יצאה לפנסיה)..! סורי על הבלבולי מוח אבל לא נורא... כל הכבוד למי שקרא ושזה אשכרה עניין אותו..! ח"ח אהה יום רביעי המערכת הכי מעצבנת: רבע לשמונה עד עשרה לשתיים: ביולוגיה היסטוריה ערבית ביולוגיה תנ"ך מתמטיקה ערבית

Shai Felton

New member
מהה??../images/Emo77.gif

את לומדת עד 11?????. איזה כייייף!!!!!1 וללמוד עד 2 זה לא כזה נורא......

HORSE GIRL2

New member
כשחזרתי היום בצהריים רציתי למות...

יש לי מערכת הכי דפוקה בעולם. קלטו את יום שלישי הזבל: 8:00-15:55. ביולוגיה לשון אנגלית אנגלית לשון פיסיקה ערבית חינוך ביולוגיה (ובשלב הזה אני זוחלת בקושי הבייתה להכין ערמות של שיעורים עד הלילה....) כמה אפשר להתעלל באנשים? (אני מרחמת על עצמי- בעצם על כולנו........) מתי שוב חופש??? ההההצצצצציייללללווווו!!

מה את אומרת,שלי יותר גרועה...

8:05 עד 16:05 וצריך ליהיות בבית ספר משבע וחצי בבוקר יום שני: אנגלית צרפתית צרפתית ------(עשר דקות הפסקה) מדעים ספורט ------(עוד אחת) אקונומיה היסטוריה אבל אני מתחילה רק יום רביעי או חמישי לא זוכרת...

HORSE GIRL2

New member
יש לך רק שבע שעות והשעות שלך

כמו שלי? איך? כמה דקות אצלכם שיעור?(אצלנו 45). והקטע זה שלא רק שיש לי ביום הזה (מחר
) 9 שעות ללמוד, שלוש שעות אחרונות בלי הפסקה (אמאל'ה.........) בגלל לוח הצלצולים הדפוק שלי, שיש פעמים שיש הפסקה-שיעור-הפסקה (פעמיים ככה) ו-4 שעות אחרונות לומדים ברצף. כמה אפשר להידפק??? נראה לי שאם היה שיא בזה הייתי כבר מזמן בגינס! טוב אם אני לא נכנסת לפורום תדעו ש-9 שעות עינוי הרגו אותי........

../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo4.gif

היום המושלם שלייייייייייייייייייי היום הגעתי לבית ספר!.... היה ממש נייס המזגנים כבר עובדים שזה מעולהההההההההההה ושני שיעורים ראשונים היו ביולוגיה ישבתי ליד יוני ושנינו התפקענו מצחוק כל השיעור המורה ממש מותק ואני חושבת שהיא תהיה ממש טובה! אנחנו כיתה ענקית אז יפצלו אותנו לשניים וזה ואמר שיהיןו לי חלונות! יייאיייייייייייי אז הלכו צחוקים כתבנו קצת אבל המורה קיצרה לנו שיעורים ובקיצור היה ממש ניס ואז היו שעתיים מתמטיקה ושוב ישבתי ליד הילד הקרוע הזה וליד רון וגם לידר! (חיברנו שולחנות יחד אז ישבנו בשורה מאחורה!) וגם צחקתי והלך לי ממש טוב והמורה לא רעה אז אני מרוצה! :) סיימתי תשיעורי בית בכיתה ובהפסקה הלכתי עם ליאור מכות והוא דפק נפילה וכמה צחקתי אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםם הוא ניסה לרוץ ולתפוס אותי ובמקום זה הוא החליק ועף על הריצפה ואני נשארתי עומדת ואז היו שעתיים כימיה אבל בעצם הן התבטלו אז אני ושיר הלכנו הבייתה והיא באה אלי והיה ממש כיף וביום רביעי אני צריכה לבוא לביה"ס רק ב 10 !!!! שיאווו איזה סטייל!!!! ואז הייתי פה עם שיר וקצת התעצבנו שתינו טכטכטכטכטכטטכטכ אבל אז דיברנו עם גל וזה תמיד מושיע וצחקנו לאללה שלושתינו! אז השתפר לי קצת המצב רוח והלכתי לחווה והיו שם את כל האנשים שאני אוהבת!! את כולם!!!! שיר לידר גל נויה דנה סתיו עמית נועם מור אופק המותק, מוקה , וכו!!! היה ממש נייס רכבתי על מיסי שלמרות שחשבתי שאני קצת עצבנית וזה ישפיע עליה היא הלכה כל כך יאפהההההההההההההההההההההההההההההה עבדה חזק ומאחורה בקצב טוב קפצתי איתה איקס ענק וזה היה כל כך מעולה וכיף לא נהניתי ככה כבר הרבה זמן זה גם היה לי זמן מחשבה ושתינו כזה לא היינו מחוברות באמת הופתעתי מהקטע שהיא הלכה טוב למרות המצבי רוח שלי! ואז שטפתי אותה עם שמפו טוב טוב כי מגיע לה!! וטיפלתי בה איזה שלושתרבע שעה וסירקתי והברשתי ומה לא?!?! ואז שטפתי לא תציוד וגם את טקילה ותמיד כשאני חושבת ולא מרוכזת או מחוברת אז אני דופקת עבודה מבלי לשים לב אז טיטאתי את כל הבטון בשניות (כי אני גם עושה את זה מהיר!) לא שמתי לב מה קרה סביבי וכולם כזה מההההההההההההההההההההההההההההה נסגר איתה?! מוקה אמרה לי שמגיע לי צל"ש! חחח יופם מושלם היה איזה חלק מציק אבל על החלקים המציקים אמורים לשים ז*ן לא?!?!? אני ושדיר ראינו סרט שאנחנו ממש אוהבות וזיהו :)

Sweet SuGaR

New member
חיחי הכינו לתלמידים בחווה שלנו

מדבקות שרואים את טל רוכב, את חיים קופץ ועוד תלמידים!! כל כך שווווה!!! גנבתי איזה 2 שקיות חיחיחי

אני אדבר על הבית ספר שלי שמתחיל....

רק ביום רביעי... הוא מתחיל כבר בשמונה אבל צריך ליהיות שם משבע וחצי... יש לנו 2 הפסקות, אחת בעשר וחצי,10 דקות ואחת בשתים עשרה וחצי,שעה עשרים וחמש וכולם חייבים לאכול בחדר אוכל כזה ענק חוץ מ ה י"ב'ניקים יושבים בשולחנות של 8 ויש מנה ראשונה-מרק מנה שניה-בסיסי(אורז,ספגטי,צ'יפס,פירה...וכל יום הם משנים)מנה בשרית וסלט מנה שלישית-קינוח (יוגורט,שוקולד,גלידה...גם משנים כל יום) ואין אפשרות בחירה,אתה יושב בשולחן ומגישים לך מה שמגישים לכולם למשל מרק,אורז+בשר+עגבניות,גלידה. והבית ספר נגמר בארבע ואני בבית בחמש אין לנו הסעות מהבית ספר,צריך ללכת או לתחנת רכבת או לתחנת אוטובוס וצריך לשלם כל פעם... יש לנו 5 ימים בית ספר בשבוע ומבחנים כל יומיים ופעמיים בשנה יש מבחנים של 40-50 דפים כל מקצוע: צרפתית (היחיד ש4 שעות),מתמטיקה (3 שעות כמו כל השאר),מדעים,אנגלית,לטינית,גרמנית(למי שאין אנגלית),ציור(שצריך לעשות ציור) מוזיקה (שצריך לנגן,ספורט (יש מלא מבחנים),היסטוריה,גאוגרפיה,...בקיצור בהכל!!! זה בית ספר כשוח רצח!!! טוב אני גם לא משהו נחמדה עם רוב המורים... וכשהמנהלת עוברת במיסדרון חייבים להגיד:שלום גבירתי המנהלת,ואם לא אז חוטפים ריתוק,היו לי 7 השנה...עם 8 עפים מהבית ספר...

../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif../images/Emo6.gif../images/Emo32.gif

שירשור אוף דרך אגב מי ראה שנות ה 70?!?!?! היה פרק נחמט לאללה צחקתי המון!!! וקלסו כזה חמוד ופז בכלל אין מה לדבר!!! תגידו לי איך אפשר להפסיק להסתכל עליו?! ---->

למעלה