אסף 1989

New member
למה

עכשיו (בכיתה ט') צריך ללמוד הכי הרבה...... היום אמרו לנו שאם הממוצע השנתי שלנו במתמטיקה לא עולה על 85, אי אפשר לעשות 5 יחידות בתיכון. וגם יש את החומר המפגר הזה-פונקציות שמונקציות שזה ממש קשה...

איכככככס פונקציות!!! בעעעעע ברוך

השם סיימתי עם זה!!!! אבל יש לי חומר יותר קשה השנה... אני ב-4/5 יחידות ואני מבואסת כי אנחנו לומדים יותר מה-3!!! איכס פונקציות זה גועל נפש!!!!

Shai Felton

New member
אל תגידי את המילה הזאת לידי../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

יש לי סיוטים! איכסססססס דוחה!

animals lover

New member
ררר...שונאת בי"ס....../images/Emo107.gif

אבל שיהיה לכולם בהצלחה בלימודים!!!! ודברים שאפשר לעשות לבי"ס- אני תמיד מדביקה תמונות על המחברות או מקשקשת סוסים וכל מיני חיות קטנות פה ושם.... אפשר (כמו תמיד) לעשות עוד עבודות על סוסים.... וזהו-אין לי רעיונות מקוריים....

למה?!?!?!?!?

כיף לך אני עוד חצי שעה אלך לחברה שלי ונלך יחד לתחנה.... כן דורון 4 בגרויות!!!! מתמטיקה-יחידה ספרות לשון משטר עיברית (או משהו כזה! זה משהו חדש שהוסיפו לנו-אבל למה לעשות מאיתנו שפני ניסיונות!??! הדבר האחרון שאני צמריכה זה עוד בגרות!)

RMXXX

New member
חכי נראה מה תגידי כשתגיעי לי'א...

ויהיו לך איזה 10 בגרויות... אחחח איך אני שמח שזה מאוחרי, עוד חצי שנה למנאייק...

אז זהו שהיום בידיוק הסבירו לנו

שבבית ספר שלנו חילקו את זה אחרת כדי שהעומס יהיה שווה או משהו אני אתאבד בכל מקרה!!!! איך זה שלכולם יש חלונות ורק לי לא יצא?!?!?! אווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף לפחות אני עם שיר בכיתה ואיפה שישבתי היו קטעים!...... יש לנו מורה קצת אוויל אבל מסתדרים....

Shai Felton

New member
לי זה לא כמו לך../images/Emo77.gif

ערבית - יחידה אחת
(למה אני חייבת????????) הסטוריה לשון ותולדות האומנות אבל זה רק כי בחרתי גרפיקה למקצוע מורחב

טוי בוי

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! ! ! ! !

אני בקומה רביעית! עד שעולים.....20 דקות!!! ויש לנו מחנכת מוזרה!!! ואני בחברה ומדינה {פרויקט אשכותות}....עם כל הכיתה בערך!! ויש לנו ביום שישי 6 שעות!!! עם שעת 0 למרות שיש איסור לזה! המנהלת אמרה שזה לא הסתדר ביום אחר ושבגלל שאצלינו שעת 0 זה ב-7 וחצי ולא ב-7 אז זה בסדר! בעעע!!! יש לנו שעת 0 הבעה ושעה שניה לשון!!! איכס!! ולומדים פעמים עד 2 וחצי ויום אחד עד רבע ל1 וכל השער עד 1 וחצי...! זה לא סוף העולם אבל בסדר... אני בתכשיטנות עם כל החברות שלי במגמות נלמד להכין תכשיטיתם...ישש!

Juli kleo rullz

New member
תגידי תודה!!! ../images/Emo15.gif

אני עם מחנך מגעיל! כיתה מגעילה! יש לי רק חברה אחת!!! אני מסיימת יום אחד ב20 ל-4!!! ואני לא מסיימת בשום יום (חוץ משישי) לפני 2 וחצי!!!!!

יוווו שירה!!

היום היה לי שיעור לשון עם המנהלת והיא החזיקה את הטוש של הלוח ביד ופתאום המכסה של הטוש נפל ובן רהב[את יודעת מי זה?] אומר לה "המורה, נפל לך המכסה של הטוש" והיא לא שמעה והיא ניסתה להבהיר לנו משהו אז היא כזה פול פעמים הורידה והרימה את הטוש מהיד כזה במהירות ואחרי זה היא קולטת שכל היד שלה אדומה[מהדיו של הטוש] ועד שהיא קלטה את זה! חחחחחחח ואחרי זה את קולטת אותי ואת בן נקרעים איזה 10 דקות חבל"ז!

Juli kleo rullz

New member
חחח... ../images/Emo15.gif

כן... הדס קורעת מצחוק לפעמים.... אבל היא מזה אהבה אותי... תמסרי לה ד"ש ממני...

1VeReD

New member
תגידי תודה

אני מסיימת ראשון עד רביעי בשעה 9 שזה בערך 4 וחצי (ועד שמגיעים הביתה...) וחמישי שעה 7 שזה 2:35 אבל לא לומדים יום שישי...

טוי בוי

New member
זה באמת לא נורא ואיום!

חחח השטלתנו על המקלט של אלון ואנחנו נגדל שם דאאאגגג!!! דאגגג כזה מפלסטיק עם משקולת...חחחחח ועכשיו יש מסיבת הפתע לאיתי {יש לו יומולדת}....עם כול הגרציות! בעעע! ואני יושבת ליד אורן גיספן בכיתה!!!! {ילד שבא לבצפר יום כך 11 לא...}... ולידינו יש את קופי {רז פטל בעע!} וערן {בעע} ואת תום המפרע ופוגלךמן שיורד עליו ..חחחחח זוג של ילדים עקומים בטירוף! שכל מה שמענין אותם זה להבריז הם כאלו מצחיקיייייםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! נפשכתי היום בשעת חינוך...חחחחח!!! והשפלתי את עצמי עם הכובע בוקרים שלי בצבע פרה חחחחח....התחלתי להסתובב בשכונה פפפפפפ!!! לפחות רותם אהב אותו....פפפפ ואני ונועה דיגמנו בבית שלי חולצות שאפשר ללכת איתן לבצפר וחולצות שבחיים לא יתנו לו להכנס איתן לבצפר חחחחח ואז היתה לנו שיחת נפש על הרצפה בחדר שלי חחחח ...... .

אני עייפה!!!!

אני שונאת בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חח אבל איזה יום סבבה היה!! שעה ראשונה היה לנו פגישה שכבתית ועשינו שירה בציבור ובשעה השניה היה פגישה עם המחנך ואחרי זה כולם כבר הבריזו! חחחחחחחח ויש לנו את המערכת הכי נתקעת בעולם!

TauraMan

New member
פחחחח../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הספקתי לקבל 2 איחורים ונזיפה מהמנהלת ביום הראשון... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל היה מה זה כיף לפגוש את כולם! ואני חולה על המחנכת שליייי!!

בעעעעעעעעעעע :-{

נתחיל מזה שלא התעוררתי בבוקר לצלילי השעון שלי ב-7:40 וקמתי ב-7:50 מה שאומר 10 דקות לפני שהייתי אמורה להיות בבצפר!!!... ורק ללכת מהבית שלי לבצפר זה 10 דקות!!!!! מזל שאמא נכנסה!!!.. טוב אז תוך 4 דקות מהירות יצאתי מהבית וחצי דרך רצתי.. בקושי אמרתי שלום לחברות שלי מהכיתות האחרות ונכנסתי לכיתה הכיייייי מסריחה בשכבה!!!.. הצטרפו אלינו עוד 4 ילדים אבל מה זה חנונים וסתומייים! אחת מהם הייתה איתי 7 שנים ביסודי ועכשיו אני צריכה לסבול אותה עוד 3 שנים!! המחנכת היא הכי זקנה בבצפר היא איזה 40 שנה שם!! היא בת 60 כוס אמוק! והיא מדברת הכי חלש בארץ שלא שומעים כלום... המערכת היא פסיידר!.. אני לומדת 38 שעות בשבוע.. כל יום אני מתחילה ב-8 ויש לי יום אחד שאני מסיימת ב-3.. ועוד 2 ימים שאני מסיימת ב-2 ועוד 2 ימים שאני מסיימת ב-1:25 וביום שישי אני מתחילה ב-9 ומסיימת ב-12 וחצי.. מה שמבאס זה שכל יום מראשון עד חמישי כולל על הבוקר יש לי שעתיים במקוצועות שונים כמו: תנ"ך שעתיים יום ראשון, בשלישי ורביעי יש לי שעתיים רצופות מתמטיקה שזה מוגבר!!, וביום רביעי שעתיים ביולוגיה ואחרי זה שעתיים מדעי החברה.. וביום ראשון יש לי אחרי שעתיים תנ"ך, שעתיים צרפתית ואחריהם שעתיים ביולוגיה ואז מסיימת תיום באנגלית!!! איזהה כייייף!!.. עכשיו קמתי משינה של 3 שעות!!! וכבר קיבלתי שעורים בביולוגיה!! :-{ אההה ומה שעוד יותר מבאס שאין לנו הפסקה בין השעור של 8 לבין השעור של 9!!!

mkuzi

New member
לא שזה מעניין מישהו אבל...

אני דווקא יצאתי בסדר עם כיתה שיש בה רק מסומם אחד (בינתיים...) וכל השאר ניראים נורמלי... אני עוד לא סגור לגמרי על הקטע של מערכת השעות אבל יש יום אחד שמסתיים ב-1 ורבע ויום אחד שמסתיים בסביבות שלוש כל השאר זה עד שתיים. המחנכת שלי דווקא בסדר גמור.

למעלה