בעעעעעעעעעעע :-{
נתחיל מזה שלא התעוררתי בבוקר לצלילי השעון שלי ב-7:40 וקמתי ב-7:50 מה שאומר 10 דקות לפני שהייתי אמורה להיות בבצפר!!!... ורק ללכת מהבית שלי לבצפר זה 10 דקות!!!!! מזל שאמא נכנסה!!!.. טוב אז תוך 4 דקות מהירות יצאתי מהבית וחצי דרך רצתי.. בקושי אמרתי שלום לחברות שלי מהכיתות האחרות ונכנסתי לכיתה הכיייייי מסריחה בשכבה!!!.. הצטרפו אלינו עוד 4 ילדים אבל מה זה חנונים וסתומייים! אחת מהם הייתה איתי 7 שנים ביסודי ועכשיו אני צריכה לסבול אותה עוד 3 שנים!! המחנכת היא הכי זקנה בבצפר היא איזה 40 שנה שם!! היא בת 60 כוס אמוק! והיא מדברת הכי חלש בארץ שלא שומעים כלום... המערכת היא פסיידר!.. אני לומדת 38 שעות בשבוע.. כל יום אני מתחילה ב-8 ויש לי יום אחד שאני מסיימת ב-3.. ועוד 2 ימים שאני מסיימת ב-2 ועוד 2 ימים שאני מסיימת ב-1:25 וביום שישי אני מתחילה ב-9 ומסיימת ב-12 וחצי.. מה שמבאס זה שכל יום מראשון עד חמישי כולל על הבוקר יש לי שעתיים במקוצועות שונים כמו: תנ"ך שעתיים יום ראשון, בשלישי ורביעי יש לי שעתיים רצופות מתמטיקה שזה מוגבר!!, וביום רביעי שעתיים ביולוגיה ואחרי זה שעתיים מדעי החברה.. וביום ראשון יש לי אחרי שעתיים תנ"ך, שעתיים צרפתית ואחריהם שעתיים ביולוגיה ואז מסיימת תיום באנגלית!!! איזהה כייייף!!.. עכשיו קמתי משינה של 3 שעות!!! וכבר קיבלתי שעורים בביולוגיה!! :-{ אההה ומה שעוד יותר מבאס שאין לנו הפסקה בין השעור של 8 לבין השעור של 9!!!