Shai Felton

New member
החיים בזבל../images/Emo7.gif../images/Emo77.gif

היה רעעעעעעעעע כל כך רע!!!! אוף! אני לא יכולה להחזיק עוד יום ככה עד שלוש! אני מתחרפנת! יש לי ת'מחנכת הכי מוזרה בארץ, היא איזה בת 50 והיא מדברת כל כך מהר שזה מעצבן!!!!!! פאק! היא טיפשה!! הכיתה שלי היא כיתה של פריקים! גאד! וצריך לעבור כיתות בטירוף! כל דקה לעבור לכיתה אחרת! ארררר...... המורה שלי למתמטיקה והמורה שלי למדעי החברה נסעו עם שכבת י"ב לפולין! אז עד שבוע הבא יש לי שיעורים חופשיים בשעות האלו. התייבשתי היום 4 שעות בשמש! והמורות המפגרות האלו לא מוכנות שנשב בפנים (לא בכיתה, הכיתות במין מקום כזה), אז מתנו שם מחום בחוץ! אחר כך היה לי אנגלית וערבית! וזה היה כבר שיעורים 7-8 זה היה כל כך בעעעעעעעעעע, מי פאקינג רוצה ללמוד עד שלוש 4 פעמים בשבוע?!?! אוף
המורה שלי לאנגלית אדיוט!!!!!! והוכחתי לעצמי מחדש שאני ל-אאאא יודעת ערבית! פשוט לא! גאד!!!! אוף... יום חרא! בשלוש וחצי הייתי שוב בקיבוץ, וטסתי לחווה, הכי מהר שאפשר, התלבשתי והכל וכנתי את גיל מהר! למרות שנעם הוציא אותו בשבילי כבר. אני לא יכולה להמשיך ככה, זה זוועתי!!!!

צדק8

New member
../images/Emo6.gif

אז כבר הכרת את דיוויד ? אוף הוא טיפש שזה כואב...

צדק8

New member
לויודעת...

אבל הוא דפוק... הוא לא מדבר ברור..והוא לא מסביר משהו.. רוב הזמן עושים דפי עבודה
ואני שונאת ת'סמיילים האלו שהוא דופק בכל מקום

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

הוא דופק סמיילים בכל מקום? אסתה כל החיים מציירת ומדביקה מדבקות!!!!! אוף למה היא לא מורה שלי?!?!?!?! דיויד מפגרררררררררררר הוא כל הזמן שותה
ועושה פרצופים של מסכן.....

צדק8

New member
כן !

ויש לו גם טיקטק שהוא לא מוכן להביא לאף אחד
והו רוצה שכל הזמן נחזור על דברים שהוא אומר כמו אוטיסטים...

Shai Felton

New member
למדת איתו היום?../images/Emo77.gif

הוא מעצבבבבבבבבבבבןןןןןןןןןן...... אני אל מאמינה שהדבר הזה אמור להכין אותי לבגרות סעמק!!!

צדק8

New member
כן ../images/Emo4.gif

אוף הוא כזה דפוקקקקקקקקקקק אבל הוא לא נותן הרבה שיעורים..וזה טוף.. טחחח...עכשיו את מבינה על מה דברתי ??? הוא מפגר...

Shai Felton

New member
אוף../images/Emo77.gif

הוא אוטיסט... לא נותן הרבה שיעורים? לאדעת על השיעור הראשון הוא כבר נתן לנו, לא הרבה, אבל מה נראה לו?

היום שלי......

אוקיי אז הגענו ואיך שנכנסתי לכיתה קלטתי את שיר בלחץ של החיים כי עוד לא הגעתי! הוא פחדה שאולי אני לא באה והיא תהיה לחבד פחח איזה חמודה! אז חיבקתי אותה והתיישבתי קצת דיברתי עם כמה מהכיתה שלי ואז לידר נכנסה לכיתה ואני כזה לידר לידר לידר (תוך כדי קפיצותצ באוויר!) והתחבקנו (לחשוב שלא ראינו אחת תשניה חודש!!) חחח ואמרתי שלום לכל השאר...... ואז התיישבנו עם המחנךך (הגיי!) ועשינו שעה איתו והיה נוראי אמרו לנו תמערכת שלנו ואני שיר ורון רצינו לקפוץ מהגג!!!!!! ג-א-ש!!!! טוב שלכולם יש שעות חלון חוץ מלשלושתינו ומחר למשל ככה נראה הסדר יום שלי ביולוגיה ביולוגיה מתמטיקה מתמטיקה כימיה כימה איזה יום כיפי הא?!?! אני כבר מתה לקום בבוקר ולרוץ לבית הספר בשמחה וששון!!1 NOT ואז היה לנו איזה טקס מטומטם שכיתות י"ב הכינו ובגלל שלא היה מקום התיישבתי על בן והוא וחן לא הפסיקו להצחיק אותי אז כמובן שהמנהלת הפדגוגית באה אלי ועשתה לי נו נו נו עם האצבע
יש לנו כמה ילדים חדשים בשיכבה לא משהו מיוחד....... ואני מתגעגעת למחנכת הקודמת (והמלכה!) שלי!!!!!!!!!!!!! אוף היום רצתי לבכות לה על העומס שמחכה לנו והיא צחקה עלי היא כל כך חוזרת אלינו שנה הבאה אחרת אני מתאבדת!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רואה שכולם מבלים היום!!! איזה כיייייף!!.. חחחחח יש לי סדר יום דומה לשלך מחר, זה הסדר שלי: לשון לשון מדעי החברה מדעי החברה צרפתית צרפתית אני מאושרת מהחלק של השעתיים צרפתית כי אני מתה על צרפתית.. מדעי החברה זה פסדר, זה מקצוע חדש שבחרתי.. ולשון זה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני בטוח נרדמת!!!!!! לפחות אני מסיימת ב-13:20!!! גאד שאני מסתכלת עכשיו!! הימים שאני רוכבת: שני, חמישי ושישי אני מסיימת מוקדם במערכת.. בשני וחמישי ב-:13:20 ובשישי ב-12:25!!!
לפחות אנ

TauraMan

New member
ולי מחר יש..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היסטוריה(עם המחנכת ה-כ-י טובה בעולם!!!!) היסטוריה ספרות (עם מורה מעולה! שחולה עלי! היא היתה הרכזת שכבה שלנו בז') ערבית(מזרח תיכון.. חחח מתקשה שכמותי) מדעים מדעים אזרחות(עם מורה מעולה!) אנחנו לומדים 5 ימים בשבוע, יומים עד איזה אחת כזה(6 שיעורים) יומים עד 2 כזה(7 שיעורים) ויום אחד עד 3 וחצי(9 שיעורים כולל 2 בחירה..)

Shai Felton

New member
את במזרח תיכון?../images/Emo77.gif

כייייייייייף לך!!!!! אני הכי מתקשה בעולם והם לא מוכנים להעביר אותי הזונות!

TauraMan

New member
חחחחחחחח ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היתי בערבית אבל עשיתי שם טרור ובשלב שהתחלתי לרוץ בכיתה ולשיר שירי חנוכה המורה החליט שזה לא המקום בשבילי....

Shai Felton

New member
נו! לא מורדים לך בציון על התנהגות?

ואני לא יודעת ערבית! אני גם רוצה להיות בזההההההההההה....... חרא!!!! אפיל ואת חברה שלי שבאמת לא יודעת כלום הם לא מוכנים להעביר..... איזה חרא זה.

טוי בוי

New member
המורה לספרות = מוות!!!

יש לנו מורה מגעילה פחד לספרות!!! אנחנו לומדים ביולוגדיה חצי כיתה עם ז'1 שהם ממש נחמדים...והיום בטעות כמעט הרגתי תמורה....הפכנו את הכסאות ואחד נפל עליה {זה שאני הפכתי}... המורה לחינוך גופני סבבה! המורה לחשבון נוראית! על היום הראשון היא הביא לנו עמוד וחצי סיכום על איזה מישהו או משהו אני עוד לא יודעת מה זה ולמה זה קשור לחשבון בכלל! והמורה לאנגלית היא המורה של המועצים בדרך כלל אז היא מצפה ליותר מידי והיא נראת כמו חציל מיובש.....בעעעע.... זו המערכת שלי לה כזו נוראית חוץ מיום שישי שלומדים 6 שעות {5+ שעת 0}... ראשון מתחילים ב-9 מסימים ב-1:40.. תנך מגמות- תכשיטנות מגמות- תכשיטנות חינוך ביולוגיה יום שני מתחילים ב-8 ורבע מסימים ב-2וחצי... אנגלית ספורט ספרות ספרות חשבון ביולוגיה ביולוגיה יום שלישי מתחילים ב-8 ורבע מסימים ב- 1... אשכולות- הומניסטיקה, משפטים, אזרחות, סוציולוגיה ופסיכולוגיה הכול ביחד! זה בחירה בין 3 נושאים זה הכי נורמללי...זה מה שבחרתי יש לנו מצזה 3 שעות ברצף!!! אשכולות אשכולות היסטוריה היסטוריה יום רביעי מתחילים ב-9 מסימים ב-1:40... מורשת ספורט אנגלית אנגלית תנך יום חמישי מתחילים ב-9 מסימים ב-2 וחצי... ערבית אנגלית אנגלית חשבון חשבון לשון יום נוראי!! שישי מתחילים ב-7 וחצי מסימים ב- 1.... הבעה- יש על השעת 0 נתחיל בהבעה!!! לשון- ריגוש שאחרי שעת ה-0... ערבית ערבית- זה מרדים! חשבון חשבון- ריגוש....

פחחחחחחח מי אמר אני ולא קיבל?!

הנה הכיתה ל"מופת" שלי!!... אהה מה דעתכם? יש לכם יותר גרועים?

למעלה