כמה זמן חיכיתי לשאלון../images/Emo9.gif
קולנוע
סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? אימה
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?
,מגרש השדים,בחלק שהיא ירדה בגשר מהמדרגות,וירד לה פול דם מהפה,בכיתי
,הומואי מצידי,אבל זו האמת
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? סהר,פמניסטית
מה זה "את"
מה אני,עז
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? הממ,לא זוכר,אבל כל פרק של חברים,קורע מחדש,למרות שראיתי כל פרק 200 פעמים
האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?
מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?
בגדים
בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 100
יש לך הרבה בגדים בארון?
מה הצבע ששולט בארון שלך? כחול ושחור. איזה צבע אין בארון שלך? ירוק. מה סגנון הלבוש שלך? ביומיום,הכי זרוק שיש,מכנס ארוך טרנינג[
],ותתפלאו,גם בשיא החום כמו בימים האחרוונים,אני לובש חולצות ארוכות. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? הייתי מת להגיד "דיזל",למרות שאני לא חולה מותגים,אבל עדיין,לא הייתי מתנגד לכמה ג'ינסים שלהם. המממ..נראה לי ב-"ביצ' האוס"..או פוקס. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? חולצות-בליבונג,וג'ינסים-דיזל,חבל שאני לא מיליארדר. איפה בחיים לא תקנה בגדים? בשוק
סתם נו,הממ..לא'דע. חולצה קצרה או גופייה? קצרה. חצאית או שמלה? אני אעדיף חצאית. חצאית מיני או חצאית ארוכה? באמצע,לא זונות,אבל גם לא דוסיות.
חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? לבנים או לבנות? ג'ינס או סתם מכנס? טרנינג,לא סתם,יפה
כמה זוגות נעליים יש לך? או מיי גאד,לא אענה על זה עוד 800 שנים! יש לי כ"כ מעט!! ובאיזה צבעים הנעליים שלך? כחול,אפור,לבן. (ולא,חכמים,זה לא אומר שיש לי שלושה זוגות
) סנדלים או כפכפים? כפכפים. נעלי ספורט או סנדלים? ספורט
אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] ממש לא.
יש לך הרבה אביזרים?
ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? חחחחח בארור
למרות ששפיג'מה,אני מחליף כל יומיים ככה
ממתקים
מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 100
מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד
(ידאתי שכולם יעשו סמילי של שוקולד,אז התחכמתי
) שוקולד שחר או נוטלה? אני בהתלבטות רצינית,אני נוטה לטובת השחר. עלית או אסם? לא'דעע,העיקר שיהיה טעים. במבה או ביסלי? במבההההה
שוקולד חום או לבן? חום. ציטוס או דוריטוס? דוריטוס. וופלים או עוגיות? וופלים. שוקו או מים? שוקו
גלידה או קרמבו? גלידה
שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? תלוי מתי. טעם גלידה הכי טעים: שוקולד פיצפוצים
טעם גלידה הכי פחות טעים:הממ..מסטיק
,תות זה טעיםם
,אבל מסטיק פיכסה. טעם אהוב של קרמבו: וניל בפנים. עוגה אהובה: פאי תות
שוקולד אהוב: חום,רגיל. הממתק הכי אהוב: קינדר בואנו
,כולם ברחוב שלי קוראים לי ככה. הממתק של כל הזמנים: במבה. הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: שי התשובות שמעליי. הממתק הכי אהוב של אמא שלך: מאיפה לי!? הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה: אני אוהב הכל
צבעים
מה הצבע האהוב עלייך? כחול שחור. מה הצבע השנוא עלייך? ירוק. מה צבע הקירות בחדר שלך? לבן. מה צבע השיער שלך? חום. מה צבע העיניים שלך? חום ירוק. מה צבע התיק שלך? אדום. מה הצבע ששולט בארון שלך? כחול שחור. באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? אדום.
מפורסמים
אתה נמצא בניו-יורק,מטייל ופתאום אתה פוגש את...?[את מי תרצו למצוא ככה באמצע היום] ג'ניפר אניסטון
,דה... השחקן שראיתם עליו הכי הרבה סרטים? עליו? ראיתי הכי הרבה סרטים על אדם סנדלר. השחקנית שראיתם עליה הכי הרבה סרטים? דרו ברימור. הספיירס גירלז באות למופע איחוד בישראל [כן בטח] והבקסטריטבויס מופיעים באותו יום למי תלכו? בקסטריט. זמר אהוב: עברי לידר. זמרת אהובה: שחרי מימון. מי תרצה שיבוא לארץ? הרבה. מפורסמים מהארץ או מחו"ל? רק שניים מהארץ,השאר מחול.