בני יהודה הפסידו.

Xx Pinki xX

New member
MINE. ../images/Emo68.gif

קולנוע
סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות?:קומדיות ודרמות.הו,וגם אימה ><"
האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה?:כן,
מקנדי מן.
האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך?:אני בוכה כמעט בכול סרט ><"
מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום?:לוזוכרת.
האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו?:אני מאמינה שהיה כזה,אבל לוזוכרת.
מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים?:סילבסטר סטאלון.
בגדים
בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים?:9. אני אוהבת לקנות מכנסיים/נעליים/תכשיטים אבל שזה מגיע לחולצות
קשה לי למצוא חולצה שלא תהיה לי קצרה מידי.
יש לך הרבה בגדים בארון?:דאה.
יש לי גם הרבה מחוץ לארון.כמו למשל על המיטה.ועל הכיסא.
מה הצבע ששולט בארון שלך?:כולמיני.הוא ממש צבעוני.יש לי הרבה ירוק [
],ורוד,אפור,שחור,סגול,כחול, גינס [
]
איזה צבע אין בארון שלך?ירוק זית
.אני גם שונאת חום אבל יש לי חולצה חומה אחת.
מה סגנון הלבוש שלך?:תלוי במצב רוח.
מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים?:קרוקר
.
הבגדים של איזה חברה הכי יפים?:קרוקר וTNT ^_^ אבל החולצות של TNT סתם יפות חוץ מזה הבד שלהם
והם קצרות רצח.
איפה בחיים לא תקנה בגדים?:בבוטיק של ורדה.
חולצה קצרה או גופייה?:גופיה.
חצאית או שמלה?:גםוגם.
חצאית מיני או חצאית ארוכה?:מיני.
חולצה מכופתרת או חולצה רגילה?:גםוגם.
ג'ינס או סתם מכנס?:ג'ינס.
כמה זוגות נעליים יש לך?:משהו כמו 15.
ובאיזה צבעים הנעליים שלך?:כול הצבעים כמעט חוץ מחום וחסר לי גם ירוק
.אתמול קניתי סניקרס בצבע צהוב בננה
.
סנדלים או כפכפים?:איכס.איכס.
נעלי ספורט או סנדלים?:ספורט ><"
אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו']:אהא
.אני אוהבת שרשראות פנינים וכול מיני דברים צבעוניים.
יש לך הרבה אביזרים?:אמ,כה.
ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום?:
לא אז לא.
ממתקים
מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים?:5.
מה עדיף שוקולד או חטיף?:שוקולד
.אבל שוקולד עם צימוקים.או אגוזים.סתם שוקולד אז לא ><"
שוקולד שחר או נוטלה?:נוטלה.
עלית או אסם?:מה כפת לי.
במבה או ביסלי?:במבה.
שוקולד חום או לבן?:לבן.
ציטוס או דוריטוס?:ציטוס.
וופלים או עוגיות?:עוגיות.
שוקו או מים:מים.
גלידה או קרמבו?:גלידה.
שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?:עםעםעם.
טעם גלידה הכי טעים:וניל + כול תוספת אפשרית.
טעם גלידה הכי פחות טעים:שוקולד.או תות.
טעם אהוב של קרמבו:מוקה.
עוגה אהובה:גבינה.
שוקולד אהוב:עם צימוקים.באריזה סגולה כזאת.
הממתק הכי אהוב:מממ...ציקס.
הממתק של כל הזמנים:מרשמלו וטורטית.
הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך:במבה?
הממתק הכי אהוב של אמא שלך:סניקרס.
הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:ביסלי ברבקיו.בעכס.וכול החטיפים על הבצל וכול זה.גועל נפש.
צבעים
מה הצבע האהוב עלייך?:ירוק.
מה הצבע השנוא עלייך? חום.
מה צבע הקירות בחדר שלך? ירוק עם אפקט זהב כזה
מה צבע השיער שלך? שטני.
מה צבע העיניים שלך? כחולות
.
מה צבע התיק שלך? תכלת.
מה הצבע ששולט בארון שלך? לודעת.אין צבע ממשממש שולט.
באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך?ירוק.
מפורסמים
אתה נמצא בניו-יורק,מטייל ופתאום אתה פוגש את...?[את מי תרצו למצוא ככה באמצע היום] פראנקי מMCR
.
השחקן שראיתם עליו הכי הרבה סרטים? לודעת.זאן קלוד ואן דם.ניראלי.
השחקנית שראיתם עליה הכי הרבה סרטים? אני חושבת שגסיקה אלבה [אולודעתמהשמה.]
הספיירס גירלז באות למופע איחוד בישראל [כן בטח] והבקסטריטבויס מופיעים באותו יום למי תלכו? לאף אחד מהם.__.
זמר אהוב:ג'ר ><"
זמרת אהובה:
מי תרצה שיבוא לארץ? MCR.
מפורסמים מהארץ או מחו"ל? חו"ל. עאעההעהאהאה. נאמ. שיהיה סופשבוע נעים וזה

Plaztyk

New member
../images/Emo41.gif ^.^ ../images/Emo41.gif

קולנוע
סוגי סרטים את הכי אוהבת לראות? קומדיות.. דרמות האם היו לך פעם סיוטים מסרט מסוים? איזה? אממ..לא האם את בוכה בסרטים עצובים? איזה סרט הכי ריגש אותך? טיטאניק..שלוש-עשרה מה הסרט הכי מצחיק, שראית עד היום? אוסטין פאוורס.. סאות' פארק האם סרט מסויים גרם לך להאמין במשהו חדש? לשנות את דעתך לגבי משהו? לא זוכרת מי שחקן הקולנוע, האהוב עלייך בכל הזמנים? ג'וני דפ
בגדים
בסולם של 1-10, כמה אתה אוהב לקנות בגדים חדשים? 6 יש לך הרבה בגדים בארון? לא ממש מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור איזה צבע אין בארון שלך? חום מה סגנון הלבוש שלך? מה שאני מוצאת בארון. מה החנות שאתה קונה בה הכי הרבה בגדים? אממ.. זארה. הבגדים של איזה חברה הכי יפים? טריפ איפה בחיים לא תקנה בגדים? בילבונג חולצה קצרה או גופייה? חולצה חצאית או שמלה? חצאית חצאית מיני או חצאית ארוכה? באמצע חולצה מכופתרת או חולצה רגילה? רגילה ג'ינס או סתם מכנס? סתם מכנס כמה זוגות נעליים יש לך? 6 ובאיזה צבעים הנעליים שלך? שחור, ורוד, אפור. סנדלים או כפכפים? כפכפים נעלי ספורט או סנדלים? ספורט אוהב ללכת עם אביזרים? [כובעים, צמידים, שרשראות וכו'] תכשיטים כן. יש לך הרבה אביזרים? כן ועכשיו, תגידו את האמת - אתם מחליפים בגדים כל יום? אם יש לי חשק
ממתקים
מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד שחר או נוטלה? עלית או אסם? במבה או ביסלי? שוקולד חום או לבן? ציטוס או דוריטוס? וופלים או עוגיות? שוקו או מים גלידה או קרמבו? שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? טעם גלידה הכי טעים: טעם גלידה הכי פחות טעים: טעם אהוב של קרמבו: עוגה אהובה: שוקולד אהוב: הממתק הכי אהוב: הממתק של כל הזמנים: הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: הממתק הכי אהוב של אמא שלך: הממתק שמישהוא אוהב ואתה לא מבין למה:
צבעים
מה הצבע האהוב עלייך? אפור שחור ורוד בורדו מה הצבע השנוא עלייך? חום מה צבע הקירות בחדר שלך? סגול מה צבע השיער שלך? אדום-ג'ינג'י ושחור מה צבע העיניים שלך? חום מה צבע התיק שלך? שחור עם פסים אדומים מה הצבע ששולט בארון שלך? שחור באיזה צבע אתה מעדיף את התפוח שלך? ירוק
מפורסמים
אתה נמצא בניו-יורק,מטייל ופתאום אתה פוגש את...?[את מי תרצו למצוא ככה באמצע היום] או בילי מרטין, או קייט מוס, או וויל וואלו למרות שהוא בכלל פיני ואין לו מה לחפש בניו יורק השחקן שראיתם עליו הכי הרבה סרטים? ג'וני דפ השחקנית שראיתם עליה הכי הרבה סרטים? קייט ווינסלט הספיירס גירלז באות למופע איחוד בישראל [כן בטח] והבקסטריטבויס מופיעים באותו יום למי תלכו? לאפחד מהם. תודה. זמר אהוב: מרלין מנסון זמרת אהובה: אחת רוסיה וכריסיטנה סקאבייה מי תרצה שיבוא לארץ? פאבריקה[זבל רוסי כזה]/HIM/GNR מפורסמים מהארץ או מחו"ל? חול.

JULI4561

New member
זה זה או זה זה ../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ותנמקו
אן[3] או אווה[3]
בריטה [4] או בתאני[2]
יואנה [2] או אדריאן[1]
טיירה או ג'אניס
נייג'ל או נולה
אפריל[2] או שאנון[1]
אמנדה[3] או קיילן[4]
מרסדס[2] או רבקה[4]
קיסי[1] או יה יה [3]
אפריקה או יפן
שנדי[2] או טיפאני[4]
ברנדי[4]או קמיל[2]
קיניה [4] או נאימה[4]
בריטני[4] או אווה [3]
ג'נאשה[2] או ה'תר[2]
קלי[3] או טטיאנה[4]
זהוו אין לי כוח ליותר עבר עליי יום מתיש
סורי
תהנו

נקודונת

New member
../images/Emo166.gifזה או זה, וזה.

אן[3] או אווה[3]?
אווה, כי היא יותר יפה (לדעתי), והאישיות שלה פשוט כובשת ומקסימה.
בריטה [4] או בתאני[2]?
בריטה, כי היא לא נראית כמו כוכבת פורנו.
יואנה [2] או אדריאן[1]?
יואנה, בגלל שהפנים שלה פשוט מדהימות.
טיירה או ג'אניס?
ג'אניס, כמובן. הרבה יותר מגניב להיות הביץ' מאשר להיו הפיה הטובה.
נייג'ל או נולה?
מיני נתנה פייט יפה, אבל אני חייבת לבחור בנייג'ל. גברים עם מבטא בריטי סקסי עושים לי את זה
אפריל[2] או שאנון[1]?
אפריל, כי היא הייתה מדהימה בעיני. והיא היא נראתה כל כך אסייתית, ואסייתיות הן יפות.
אמנדה[3] או קיילן[4]?
קיילן, רק בגלל שהיא לא אומרת "איים ליגלי בליינד", כל חמש שניות. טוב נו, היא גם הרבה יותר חמודה.
מרסדס[2] או רבקה[4]?
מרסדס, כי איך אפשר בכלל להשוות אותה למישהי אחרת?!
קיסי[1] או יה יה [3]?
יהיה, כי אני לא זוכרת מי זאת קיסי, וכי היא יפה. למרות שהיא מעצבנת ושצחנית.
אפריקה או יפן?
יפן! אני מאוד אוהבת את האופנה שם, בייחוד את ההאראג'וקו.
שנדי[2] או טיפאני[4]?
כמובן ששנדי, המקסימה, הברווזון המכוער שהפך לברבור מהמם. כי בעיני היא מדהימה ביופייה ומתוקה ביותר.
ברנדי[4]או קמיל[2]?
קמיל. אם את כבר רעה אז: א) תהי קצת יפה, ב) תעשי את זה באלגנטיות.
קיניה [4] או נאימה[4]?
נאימה, כמובן. אני באמת חייבת לפרט?
בריטני[4] או אווה [3]?
אווה, למרות שבריטני יותר יפה - האישיות של אווה פשוט מנצחת.
ג'נאשה[2] או הת'ר[2]?
אני לא כל כך זוכרת את שתיהן, אבל אני חושבת שג'אנשה. לא יודעת למה.
קלי[3] או טטיאנה[4]?
טטיאנה, כי היא חמודה ויפה (לא כמו קלי...).

Fergie7

New member
זה../images/Emo70.gif

אן[3] או אווה[3]? אן. בריטה [4] או בתאני[2]? בריטה. יואנה [2] או אדריאן[1]? יואנה. טיירה או ג'אניס? וואי זה קשה. שתיהן. נייג'ל או נולה? דע! ברור שניג'ל. אפריל[2] או שאנון[1]? שאנון. אמנדה[3] או קיילן[4]? אמנדה. מרסדס[2] או רבקה[4]? מרסדס. קיסי[1] או יה יה [3]? יה יה. אפריקה או יפן? אמריקה. שנדי[2] או טיפאני[4]? פחח ברור שנדי. ברנדי[4]או קמיל[2]? שתיהן בעע. קיניה [4] או נאימה[4]? קינייה. בריטני[4] או אווה [3]? בריטני. ג'נאשה[2] או ה'תר[2]? לא יודעת. קלי[3] או טטיאנה[4]? מממ..טטאינה.

Fergie7

New member
אוי, שחכתי נימוקים. ../images/Emo122.gif

אן[3] או אווה[3]? אן. כי אני לא ממש אוהבת את אווה, ולדעתי אן יותר יפה. בריטה [4] או בתאני[2]? בריטה. ככה. יואנה [2] או אדריאן[1]? יואנה. יואנה פשוט מדהימה! טיירה או ג'אניס? וואי זה קשה. שתיהן. טיירה משוט מושלמת, וג'ניס..אין עליה. נייג'ל או נולה? דע! ברור שניג'ל. באמת צריך להסביר? אפריל[2] או שאנון[1]? שאנון. כי שאנון הרבה יותר יפה ממנה. אמנדה[3] או קיילן[4]? אמנדה. קיילן משעממת, ולא סקסית וכלום, ואמנדה..פשוט אמנדה! מרסדס[2] או רבקה[4]? מרסדס. רבקה סתם פרצוף יפה. דוגמנית היא ממש לא. קיסי[1] או יה יה [3]? יה יה. יהיה כפרעליה! אפריקה או יפן? אמריקה. בכללי יפן, אבל המשימות יותר מעניינות באמריקה. שנדי[2] או טיפאני[4]? פחח ברור שנדי. פחח נראלי ברור. ברנדי[4]או קמיל[2]? שתיהן בעע. קיניה [4] או נאימה[4]? קינייה. קינייה ממש ממש יפה לדעתי, ואת נאימה אני לא אוהבת. בריטני[4] או אווה [3]? בריטני. כי היא יותר יפה. ג'נאשה[2] או ה'תר[2]? לא יודעת. קלי[3] או טטיאנה[4]? מממ..טטאינה. קלי פשוט זוועה, ממ..אז אני מעדיפה כבר לראות את טטאינה מדגמנת.

MeetLofe

New member
עונה!../images/Emo109.gif

אן[3] או אווה[3] אווה גם את אן אני אוהב אבל אני חושב שאווה הוא הדבר הכי טוב שיכל לקרות לטופ מודל אוור!! ואן בריב עם אווה הייתה קצת פנאטית בריטה [4] או בתאני[2] בריטה כ"כ!! יואנה [2] או אדריאן[1] אדריאן אז היום לא יודע טיירה או ג'אניס שתיהן נייג'ל או נולה נייג'ל חחח אפריל[2] או שאנון[1] שאנון!!! אמנדה[3] או קיילן[4] קיילין!!#$% מרסדס[2] או רבקה[4] בעע שתיהן אבל נגיד שרבקה קיסי[1] או יה יה [3] קשה אבל נגיד שקיסי אפריקה או יפן אפריקה שנדי[2] או טיפאני[4] שאנדי
ברנדי[4]או קמיל[2] קמיל כי לפחות היא הייתה מצחיקה קיניה [4] או נאימה[4] חייבים לבחור?נאימה בריטני[4] או אווה [3] אווה
ושוב לפי ההסבר למעלה ג'נאשה[2] או ה'תר[2] ג'נאשה קלי[3] או טטיאנה[4] קלי כי אומנם היא לא פוטוגנית אבל היא יפה והיא הצחיקה אותי

JULI4561

New member
אהה התכוונת לשאלוןן חחח

חשבתי שהתכוונת לשרשור מה אני אעשה כבר ענו על זה

Plaztyk

New member
D:

אן[3] או אווה[3] - אממ.. איווה. האופי של אן טיפה מציק. בריטה [4] או בתאני[2] - לא זוכרת את שתיהן יואנה [2] או אדריאן[1] - אדריאן. כי היא הפייבוריטית שלי. מדהימה. יש לה אופי חזק. וסגנון שאני אוהבת. טיירה או ג'אניס - ג'אניס. טיירה משעממת נייג'ל או נולה - נייג'ל. אפריל[2] או שאנון[1] - אפריל .. יותר מיוחדת. שאנון מכוערת. אמנדה[3] או קיילן[4] - אמנדה .. קיילן לא יפה. ולא מיוחדת. ואין לה אופי בכלל. מרסדס[2] או רבקה[4] - מרסדס חמודה יותר באופי אבל ביופי אין על רבקה. קיסי[1] או יה יה [3] - יהיה. פשוט יפה יותר. וחכמה יותר XD אפריקה או יפן - יפן!!!!!!!!!!!!!!!
שנדי[2] או טיפאני[4] - שנדי.. ברור..! ברנדי[4]או קמיל[2] - קמיל. שתיהן פוסטמות אבל קמיל עדיפה קיניה [4] או נאימה[4] - נאימה. יפה יותר. מתוקה יותר. וטובה יותר. בריטני[4] או אווה [3] - אווה. היא הדיווה. בריטני החיקו של ג'אניס. ג'נאשה[2] או ה'תר[2] - ג'נאשה. למה? ככה. קלי[3] או טטיאנה[4] - טטיאנה. וודאי. קלי מעצבנת.

randu

New member
אהמ-אהמ..../images/Emo11.gif

אז ככה,אציג (עד כמה שהמילה הזאת מוזרה
) שתי שאלות, כל אחד יענה,עם נימוק.
שאלה ראשונה:
הבגד עושה את הבן-אדם,או הבן-אדם את הבגד? **אה-אה,תודו שהפעם השאלת המוזרות שלי,כן קשורות לאופנה,וזה מתקשר לטופ מודל
**
שאלה שנייה:
מותגים-בעד
,או נגד
? וגם,האם אתם לובשים מותגים,כמובן שניתן לפרט.. אני מקווה שגם אם תחשבו שהשאלות מטומטמות,אתם תענו... אם לא,דר תכיר לכם את עמוד החסימה,על אחריותי..
**חעחעחע,רואים שזכרתי?!**

JULI4561

New member
טוב אני עונה מחר אבל

שלא תחשוב ששכחתי.. זה רק בגלל שאני מתה מעייפות

Fergie7

New member
לדעתי..

הבגד עושה את הבן אדם. ואני בעד מותגים
למרות שאני שונאת שמישהו לובש משהו שגם לי יש.

למעלה