בני יהודה הפסידו.

MeetLofe

New member
אממ...

אני לא חושב שהבגד עושה את הבן אדם ואני גם לא חושב שהבן אדם עושה את הבגד אני לא חושב כלום
לדעתי שכל אחד יעשה מה שבראש שלו מה זה בעד או נגד מותגים? אם אני רואה בגד יפה בחנות מותגים אני אקנה אם אני אראה בגד יפה בחנות שהיא לא מותגים אני גם אקנה וזהו

נקודונת

New member
נו, טוב ../images/Emo105.gif

הבגד עושה את האדם או האדם את הבגד? כמובן שהאדם את הבגד. ראית פעם חולצה יושבת ליד מכונת תפירה? *סטגדיש*. סתם, באמת. הרבה יותר חשוב מי לובש את הבגד, מאשר הבגד עצמו. מותגים - בעד או נגד? האמת שבגדול, אני לא מתה על חנויות מותגים, ואני קונה שם כמה שפחות, אבל אני לא נגד. קודם כל, שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. חוץ מזה שאם יצא לי לראות חולצה יפה בטי-אן-טי, או ג'ינס יפה בפוקס (והמחיר יהיה סביר, כמובן), אז אני אקנה, אבל אני תמיד אעדיף ללכת לחנויות לא של מותגים או לחנויות יד שניה.

SummerNightCity

New member
אני מותג. ../images/Emo152.gif

הבגד עושה את הבן-אדם,או הבן-אדם את הבגד? אני רואה את זה משני כיוונים: הבגד עושה את האדם- הלבוש זה בערך כמו אופי. האדם עושה את הבגד- כי האדם קובע את הסטייל שלו, ויש המון בגדים שיכולים להראות מזוויע על אחרים ועליו להראות מדהים, וכך למעשה, הבן אדם עושה את הבגד. שאלה שנייה: מותגים-בעד,או נגד? בעד. וגם,האם אתם לובשים מותגים,כמובן שניתן לפרט.. הארון שלי מגוון, יש גם מותגים וגם לא. אם זה יפה ונוח ונראה עלייך טוב, אז למה לא?

randu

New member
האם מישהו יקרא את זה../images/Emo35.gif

אז ככה,אחרי היסוסים רבים,החלטתי שאני אענה. שאלה ראשונה, דבר יפה,על בנאדם מכוער,יראה מכוער. דבר מכוער,על בנאדם יפה,יראה יפה. אז נראה לי שיותר הבנאדם עושה את הבגד
שאלה שניה, אני באמצע,אני לא אקנה 20 דיזלים ב-800 שקל כל אחד. בקטנה כזה, בערך מה שדר אמרה,אבל היא קוראת לי חנפן, אז אני לא אגיד שאני מסכים איתה
**אבל אני כן
** אז מה שנראה לי יפה,אני אקנה,אבל אצלנו בבצפר,יש כאלה אנשים מגעילים,בנאדם לובש משהו ממש יפה,והוא לא מותג,יגידו שהוא מכוער, כאילו,וואט דה פאק

randu

New member
נו,טוב! אני חנפן גאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

randu

New member
שאלון-נושא ../images/Emo23.gifאהבה../images/Emo23.gif...

קודם כל,דרינה,אני ממש מצטער,השאלון היה שווה,אז גנבתי אותו מ-"פרוייקט מסלול",אבל גם את גנבת אותו
,אז את יודעת מה אומרים: הגונב מגנב פטור
אז ככה: שאלון בנושא אהבה: 1. יש לכם חבר/ה? 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? 3. יש אהבה ללא מגע? 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? 5. מזו אהבה בשבילכם? 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? 7. חשובה לכם הרומנטיקה? 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? 9. ושבת יכולה לעשות לבן? 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: 13. המקום הכי רומנטי: 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? 23. פעם שברתם לב של מישהו? 24. פעם שברו לכם את הלב? 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש" שלכם/ן...מה עושים?! 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"?

randu

New member
עונה,מקווה ראשון../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

אגב,שני הסמיילים,שאמורים להיות בסוף ההודעה,אימצתי
1. יש לכם חבר/ה?
,זרקו תשובה לפי הסמיילי. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? כה. 3. יש אהבה ללא מגע?
,לא כל אחת בת 17 צ'כה ללכת להזדיין עם החבר שלה,כי אומר שהוא "אוהב אותה"
,דוגרי,התשובה שלי ממש לא קשורה לשאלה,אבל תמיד חלמתי להגיד משהו שיגרום לי להישמע חכם,אז ניצלתי ת'הזדמנות
4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר,בטח מתפורר. 5. מזו אהבה בשבילכם? שאלה קשה,נו,אתה לא יכול להיות יותר מדי זמן בלעדייה,אתה מקנא כשהיא עם אחרים,אתה אוהב לדבר איתה,אתה שונא לריב איתה,כל זה.. 6. שירי אהבה מרגשים אתכם? תלוי איזה. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? לא כ"כ,זה מזה מסובך להסביר,כאילו מה? בנאדם לוקח מישהי לאחרוחה לאור נרות,אז הוא רומנטי
, עובדה,המקורב [רוצים פרטים!!
] של דר,שתה איתה ופלים וקפה,זה לא ארוחה לאור נרות,ובשבילה הוא רומנטי,אז כל אחד,ומה שרומנטי בשבילו
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? עזבו,באמכם. 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? כיף
,דוגרי,נראה לכם שאפשר להתאהב בגיל 13? 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: אנחלה,לא שיר אהבה,שיר מרגש. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה? אין לי מושג. 13. המקום הכי רומנטי: כל אחד,והתשובה שלו,בשבילי זה היום של ל"ג בעומר,ליד המדורה,קר,וחם מהאש,חושך,כולם בשקט..שיגיע כבר ב"ה
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר?
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? מה זה בדיוק "כמו שהוא"? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא הבנתי..שוב אני אספר,הייתי עם ידידה הכי טובה שלי 24 שעות ביממה,ואז התאהבתי בה,זה היה מוזר,כי היא סיפרה לי כל מיני דברים על האהבות שלה,והיא בכלל לא ידעה שאני גם אהבתי אותה
,סוחט דמעות,הא? 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות?
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?
עובדה שיש אנשים שמתגרשים,ואני מדבר על אלה שעושים את זה בגלל שהם כבר לא מאוהבים. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? תלוי במצב רוח
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? שוב אשאל,אפשר לאהוב בגיל 13? אני מאמין שכן,אבל לא אמרתי ת'משפט. 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? תשובה קודמת. 23. פעם שברתם לב של מישהו?
24. פעם שברו לכם את הלב?
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש" שלכם/ן...מה עושים?! תשובה ל-17,רק הידידה שלי,שאהבתי אותה,הייתה מאוהבת בחבר הכי טוב שלי,זה מושלש אהבה בריבוע
26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? דובדבן,אין לי מושג למה,וגם מים ואש.
27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח): שחור. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? כל יום,לא לחפור,אבל בכל זאת,כל יום. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם?
30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? הידלקות במבט ראשון-
,אהבה-
31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: תשובה קודמת. אז שראיתי אותה,על הפעם הראשונה אמרתי :"זאת,זאת הולכת להיות ידידה שלי!" על הפעם השנייה שראיתי אותה,אמרתי: "זאת,זאת הולכת להיות חברה שלי." לא קרה,יצאתי אפס,חבל.
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? כיתה ז'. שנה וחצי..בערך.. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? "שירה",לא השם,המקצוע... יצאתי מטומטם ברמות!!!! לא נורא,דלגו,דלגו... בשאלה 6,תיקנתי ל-"אתכם",רק בשביל הילית,שאגב,שנים לא הייתה פה

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifאין לך כמה סמיילים שאתה אמור

לשים בסוף הודעה.?

randu

New member
לומדת מהר,ההא?! ../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif,כנסי!

הממ..אני עניתי על סיפור בהמשכים,את לא ענית על אהמ-אהמ,ום לא על השאלון! גרררררררר

JULI4561

New member
אני כן עניתי על השאלון

ועל ה"אהמ אהמ" אני עובדת על זה ... יש מצב שאני אענה על זה מחר כי אני מתחילה להסתבך על התשובות שלי
אני עייפה

JULI4561

New member
עונה../images/Emo210.gif

1. יש לכם חבר/ה?
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? אממ כן 3. יש אהבה ללא מגע? אהבה קשה מאוד. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר 5. מזו אהבה בשבילכם? לא מוגדר 6. שירי אהבה מרגשים אותכם?תלוי איזה .. 7. חשובה לכם הרומנטיקה?
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? ואיי אין לי מושג לא עולה לי כלום. 9. ושבת יכולה לעשות לבן?כ"נל 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים?לא מוגדר 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם:יש כל מיני, כמעט רוב השירים הם על אהבה
12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?:משהו עם אדום עם לבבות
13. המקום הכי רומנטי: ים! גם לפני השקיעה 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? זאת לא אהבה אמיתית 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני?תלוי כמה אוהבים את הבן זוג 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה?
17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: מה
לא הבנתי ת'שאלה
18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? תלוי מה כמות המריבות 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח?
20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית?
עם אהוב 23. פעם שברתם לב של מישהו?אני לא יודעת
24. פעם שברו לכם את הלב?
25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש" שלכם/ן...מה עושים?! אין לי מושג. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה?פרחים 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח)ורוד[
]בורדו
28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? אני לא יודעת. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? כן 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא , זה הדלקות 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:כ"נל 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו?לא הרבה זמן ,וגם זה אני לא יודעת עם זאת ממש היהת אהבה 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? אהבה של חברים ומשפחה לא@! 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? זוג למרות שיש גם שלישיות, אז גם הם נחשבים

SummerNightCity

New member
אני לא מאמינה שעניתי.

1. יש לכם חבר/ה? לא, אבל יש מישהו [או שניים.
] שאני בקטע איתם. 2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? אחרת איך תהיה אהבה? 3. יש אהבה ללא מגע? יש, אבל היא לא סוג האהבה של זוגות. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? תלוי עד כמה אנשים חזקים. 5. מזו אהבה בשבילכם? לא יודעת, כשאני אחווה אודיע לכם. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? בד"כ לא. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? בד"כ לא. 8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לקחת אותה לאוטובוס!
חחח סתם. פשוט ללטף אותה. 9. ושבת יכולה לעשות לבן? ללטף גם. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? לא בטוחה שהייתי מאוהבת אי פעם, אבל אני מניחה שיש את הפרפרים האלו. 11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: Spanish Guitar של טוני ברקסטון, וSway של הפוסיקאט. [בעיני הם שירי אהבה.
] 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: מועדון? אף פעם לא היה מי שיביא לי, אז לא התעמקתי. 13. המקום הכי רומנטי: אוטובוס? אני לא כל כך רומנטית, עזבו אותי. 14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? מותר. 15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? הפכים משלימים לא? 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? אם תהיה לי אחת כזו, אני מניחה שכן. 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: חחחח איזה קשר. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? לפי מה שסיפרו לי היום, נראלי שזה בריא.
וחוץ מזה, המייקאפ סקס זה אחד ה-דברים לא?
19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא יודעת, לא חוויתי, לא יכולה לגבש דעה. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? את האמת, רק אם נמשכים אל הבנאדם. 21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? אני תמיד מתכוונת. רק שהפעם אתם מתכוונים לבן זוג. אז זהו, שלא. :( 22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? בחיים לא. 23. פעם שברתם לב של מישהו? לא שידוע לי. אבל אני עלולה לעשות את זה בקרוב. 24. פעם שברו לכם את הלב? לא. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש" שלכם/ן...מה עושים?! מי שראתה ראשונה הוא שלה. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? לב גורם לחשוב על אהבה? 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ירוק. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? חחחח אני מניחה שאם זה יקרה אז אחרי כל פעם שיגיד לי "אני אוהב אותך" אני אגיד "גם אני".
29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? אולי, לא יודעת. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה: לא חושבת שיצא לי. 32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? לא הייתי. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות? אמ... 34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? שהייתי רוצה. :(

Fergie7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

זה רק אני, או שהמדגישומטיק לא עובד?
1. יש לכם חבר/ה?
2. אתם מאמינים שאהבה צריכה להיות שווה בין שני בני הזוג? ברור. 3. יש אהבה ללא מגע? כן, אבל זה לא כיף. 4. אהבה מרחוק, עמיד או מתפורר? מתפורר. 5. מזו אהבה בשבילכם? אוף נו, אני לא יכול להסביר. 6. שירי אהבה מרגשים אותכם? לפעמים. 7. חשובה לכם הרומנטיקה? לא הכי חשוב, אבל זה נחמד
8. מה לדעתכם הדבר הכי רומנטי שבן יכול לעשות לבת? לא יודעת, אני חסרת מקוריות. 9. ושבת יכולה לעשות לבן? כנ"ל. 10. מה אתם מרגישים כשאתם מאוהבים? אם אוהבים אותי בחזרה אז ממש כיף, אבל אם לא חרא.
11. שיר האהבה הכי אהוב עליכם: לא עולה לי כרגע. 12. המתנה האידיאלית ליום האהבה?: לא יודעת נו!
13. המקום הכי רומנטי: ממממ...
14. אהבה ללא תנאים....קשר פתוח...מזה בשבילכם..אסור או מותר? ממ..מה זתומרת?
15. לקבל את בן הזוג כמו שהוא או לזרוק את האהבה בגלל השוני? תלוי עד כמה זה מפריע. 16. מוכנים לעשות הכל בשביל אהבתכם הגדולה? תלוי מה זה הכל. 17. קרה לכם שהתאהבתם במישהו כשהייתם בקשר, ולפני כן לא אהבתם אותו? אם כן...פרטו קצת חח: לא קרה. 18. מריבות, בריא לאהבות או שובר לבבות? זה טבעי שיהיה מריבות. בעע אני נשמעת כמו פסיכולוגית בת 80 בלי חיים. 19. אתם מאמינים שאהבה ..היא לנצח? לא יודעת. 20. נשיקה צרפתית....עם אהובכן/אהובתיכן או עם ידיד/ה חרמן/נית? עם אהובי.
21. יצא לכם להגיד :"אני אוהב אותך" והתכוונתם לזה? לא.
22. יצא לכם להגיד את זה בלי להתכוון לזה באמת? ממ...כן. 23. פעם שברתם לב של מישהו? נראלי, אבל אני לא חושבת שזה רציני. 24. פעם שברו לכם את הלב? ממ.לא בדיוק. 25. אתם נמצאים במשולש אהבה, החבר/ה הכי טוב/ה שלכם/ן מאוהב/ת ב"קראש" שלכם/ן...מה עושים?! לא יודעת, ואני גם לא רוצה להיות במצב כזה. 26. חוץ מלב, מה עוד גורם לכם לחשוב על אהבה? לא יודעת. 27. תנו צבע חדש לאהבה....:(אדום זה כבר נדוש חח) ורוד. 28. באיזו תדירות אתם אומרים /תאמרו "אני אוהב אותך" לבן/בת זוגיכם? הרבה. 29. מאמינים שיש חצי שני לכל בנאדם? בערך. 30. מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן. 31. יצא לכם פעם להתאהב במבט ראשון, תתארו את הרגע הזה:
32. מהי התקופה הכי ארוכה בה הייתם מאוהבים במישהו? מה אני סופרת? אבל הרבה. 33. בלי אהבה, הייתם יכולים לחיות?
34. מהו הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה "אהבה"? לא יודעת.

למעלה