H HagarStar New member 24/6/07 #3 אר!|../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif הלכתי לישון באיזה 3 והמורה המזדיינת שלי ללשון החליטה שצריך להעיר אותי ב9 בבוקר בשביל שהיא תשלח לי חומר למבחן קיץ O_O ועכשיו אנלא יכולה לחזור לישון;;;;;;;
אר!|../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif הלכתי לישון באיזה 3 והמורה המזדיינת שלי ללשון החליטה שצריך להעיר אותי ב9 בבוקר בשביל שהיא תשלח לי חומר למבחן קיץ O_O ועכשיו אנלא יכולה לחזור לישון;;;;;;;
A AllFlowersInTime New member 24/6/07 #8 זה כל היום ככה../images/Emo192.gif ראיתי את של הסמית'ס, זה היה משעשע D:
O orw93 New member 24/6/07 #9 ../images/Emo205.gif קומונה לסאם 41: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27208&smsMsg= כנסו ותציפו
../images/Emo205.gif קומונה לסאם 41: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=27208&smsMsg= כנסו ותציפו
F FallOutGirl New member 24/6/07 #10 ../images/Emo80.gif היה להם פורום פעם.. וכתבתי בו.. חחח אבל תפוזונות סגרו אותו לפני יותר משנה! כי לא היה מנהל והפורום לא היה פעיל בכלל ;;
../images/Emo80.gif היה להם פורום פעם.. וכתבתי בו.. חחח אבל תפוזונות סגרו אותו לפני יותר משנה! כי לא היה מנהל והפורום לא היה פעיל בכלל ;;
F Fall Out Liel New member 24/6/07 #11 הייתה בגרות בלשון ביום ,בעע../images/Emo168.gif והלך לי סביר, נקווה שעברתי. החופש התחיל היום! חח חם לי! למי קר בעצם? ומשעמם לי, ככה שזה לא טוב.. מה קורה?
הייתה בגרות בלשון ביום ,בעע../images/Emo168.gif והלך לי סביר, נקווה שעברתי. החופש התחיל היום! חח חם לי! למי קר בעצם? ומשעמם לי, ככה שזה לא טוב.. מה קורה?
L Let it Bleed New member 25/6/07 #13 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo217.gif "כוסשלאמא שלך זונה את כוסיייייייית"
F FallOutGirl New member 25/6/07 #14 ../images/Emo80.gif גאד.. יריחו סידרה כזאת טובה ../images/Emo12.gif הייתי חייבת להוציא את זה איפושהו XD יווו זה טוב! כלכך! חחח באמת. פשוט לשבת ככה מול הטלויזה 37 דקות.
../images/Emo80.gif גאד.. יריחו סידרה כזאת טובה ../images/Emo12.gif הייתי חייבת להוציא את זה איפושהו XD יווו זה טוב! כלכך! חחח באמת. פשוט לשבת ככה מול הטלויזה 37 דקות.
B Bleed for Me New member 25/6/07 #15 כן,היה נחמד.. רק שבארהב לא ממש התלהבו והתקשו להחזיר אותה לעוד עונה..