תודה.. ועוד משהו. מה זה לעזאזל מונסון? XD
S ScreamingForSomethin New member 28/6/07 #82 תודה.. ועוד משהו.../images/Emo223.gif מה זה לעזאזל מונסון? XD
O orw93 New member 28/6/07 #83 ../images/Emo205.gif זה כתוב בליריקס שלהם. ז'תומרת בשיר שלהם הם שרים גם באנגלית וגם גרמנית אז יש קטע אאל"ט שהם שרים את הקטע הזה באנגלית. זה או ירח, או כחול, או מערה
../images/Emo205.gif זה כתוב בליריקס שלהם. ז'תומרת בשיר שלהם הם שרים גם באנגלית וגם גרמנית אז יש קטע אאל"ט שהם שרים את הקטע הזה באנגלית. זה או ירח, או כחול, או מערה
W Wrong Redemption New member 28/6/07 #85 לא, מונסון זה סערה את יודעת סערה כמו הוריקן, בגלל זה שני הקליפים יש גשם כאילו עוד שניה עומדת להיות סערה.
לא, מונסון זה סערה את יודעת סערה כמו הוריקן, בגלל זה שני הקליפים יש גשם כאילו עוד שניה עומדת להיות סערה.
S ScreamingForSomethin New member 28/6/07 #89 ../images/Emo51.gif../images/Emo223.gif איזה שירשור מעמיק זה היה על טוקיו הוטל חחחח
C Chemical Venom New member 26/6/07 #71 מוזר אבל מצאתי משו שאני אוהב בטוקיו הוטל חחחח יש קטע בשיר Tokio Hotel- Through the monsoon שביל צועק היי הה יי זה קטע חזק=] לא יודע למה אבל אני מסוגל לשמוע אותו צועק הי מיליון פעם חח אני לא כזה מזור =]
מוזר אבל מצאתי משו שאני אוהב בטוקיו הוטל חחחח יש קטע בשיר Tokio Hotel- Through the monsoon שביל צועק היי הה יי זה קטע חזק=] לא יודע למה אבל אני מסוגל לשמוע אותו צועק הי מיליון פעם חח אני לא כזה מזור =]