CitizenErased

New member
שאלה בקשר להופעה של אוונסנס..

רק אני ממש לא מתרגשת? כאילו.. זה כזה.. לא מזיז לי. אני מחבבת את האלבום הראשון שלהם איכשהו אבל יש משהו בלהקה שאני מאוד לא אוהבת. הסיבה היחידה האמיתית שאני הולכת זה כי אף פעם לא הייתי בהופעה אמיתית בעיר שלי חח וזה דיי מגניב במידה מסויימת שלהקה בינלאומית באה לחור הזה, רעננה. בכל מקרה.. זה כאילו, ממממממש לא מזיז לי. אולי אני אתרגש קצת מחר. אני מקווה. כי אם ההופעה תבוא ותלך ככה סתם בשבילי זה כנראה ממש לא שווה את ה280 שקל. (אגב.. מכירות הכרטיסים של ההופעה מממממש לא הלכו טוב. מכרו קצת יותר מחצי מהכרטיסים. בגלל זה מחלקים כל כך הרבה בחינם חח)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בטח בתוכניות רדיו וטלויזיה..

אני יודעת שבגיא פינס חילקו עד אתמול.. שצריך להתקשר ולענות נכון על שאלה ואמרו שיש עשרות כרטיסים זוגיים לחלק

orw93

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

אפילו ניסיתי..לא הלך ליXD

CitizenErased

New member
אממ...

האמת שאני מאמינה שמאז שראיתי את מיוז לראשונה נהייתי סנובית. העובדה היא שבזמנו אהבתי את פלסיבו באותה המידה וההופעה שלהם לא כל כך עניינה אותי חח וכך גם הקילרס, שאני כן אוהבת, פשוט לא הרשימו אותי. ואינקובוס שניסיתי לאהוב... מעניין אותי איך את תהיי אחרי שתראי את מוז חח

טוב..../images/Emo223.gif

אחרי אלף הופעות של מיוז למה שתתלהבי מאוונסנס? חח אני כבר מתה להגיע לשם אני מחכה לרגע הזה יותר מ3 שנים.. העובדה שהם הולכים לשיר יותר שירים מהדיסק החדש ושבכללי ההופעות שלהם כבר לא כמו פעם קצת מבאסת אבל זה עדיין אוונסנס!

oshriti123

New member
נראה לי שאם תמשיכי להשוות כל הופעה

של אמן אחר להופעות של מיוז את לא תתרגשי יותר משום הופעה אי פעם.. P:

elknetld2kil

New member
גם אני ככה

אני לא מת עליהם יותר מדי והסיבה היחידה שיש לי איזשהו רצון להיות שם זה בשביל החבר'ה מDND ובשביל טרי (שהיה פעם בקולד).

CitizenErased

New member
WTF?!?!?!!?!../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ריאן גוסלינג בארץ מקליט אלבום ולא ידעתי מזה?!
אני רוצה אותו.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוא כבר שבועיים בארץ ../images/Emo12.gif

ואפילו מישהי כתבה על זה כאן ואז איזה שתיים שלוש בנות דיברו על זה חחח אני חופשת באוף הקודם קודם XD

CitizenErased

New member
NAH שכחת אני כבר בת 70 וצריכה להתחתן...

כאילו, הייתי צריכה. כמובן שכבר התחתנתי איתך.

t a o t a o

New member
נו, ברור

אבל זה שאת נשואה לי לא אומר שאת לא יכולה להסתכל על אחרים. אני מרשה והכל, במיוחד כשיש מצלמה סטוקרית בסביבה. "דיר מאטי אנד דיר דום....." LOL

למעלה