סביר להניח שכך יהיה.. הם דיי השמידו את ארה"ב
F FallOutGirl New member 25/6/07 #17 ../images/Emo80.gif סביר להניח שכך יהיה.. הם דיי השמידו את ארה"ב
X Xx Moriko xX New member 25/6/07 #19 ../images/Emo29.gifעל מה זה..? אני באמת צריכה להתחיל לראות סדרות >,<
M Michalush MI New member 25/6/07 #28 ../images/Emo216.gifממש אהבתי!!.:] 'יריחו' התחילה דווקא טוב. כאילו, כולם יורדים עליה והכל. אני מניחה שנצטרך לחכות ולהבין למה אבל זה כמו שירדו על העונה ה-3 של אבודים והצופים לא הבינו למה. העונה דווקא הייתה מדהימה גאאד אני מחכה לעונה 4:]
../images/Emo216.gifממש אהבתי!!.:] 'יריחו' התחילה דווקא טוב. כאילו, כולם יורדים עליה והכל. אני מניחה שנצטרך לחכות ולהבין למה אבל זה כמו שירדו על העונה ה-3 של אבודים והצופים לא הבינו למה. העונה דווקא הייתה מדהימה גאאד אני מחכה לעונה 4:]
F FallOutGirl New member 25/6/07 #22 ../images/Emo80.gif תשני לאנגלית. בתחתית העמוד.. בטח לחצת על זה בטעות. Browse Last.fm in: English Deutsch Español Français Italiano Polski Português Svenska Türkçe Руccкий 日本語 한국어 简体中文
../images/Emo80.gif תשני לאנגלית. בתחתית העמוד.. בטח לחצת על זה בטעות. Browse Last.fm in: English Deutsch Español Français Italiano Polski Português Svenska Türkçe Руccкий 日本語 한국어 简体中文
L lestatgirl New member 25/6/07 #24 אוףףףף למה אין לי כ"א בינ"ל? יש לי דולרים מזומנים והכל אבל לאאא פליקר יהיה רק בכ"א או בPP אני סתם מתבכיינת אלא אם כן למישו פה יש ואז אני מביאה לו 25$$ מזומן ואמ.. עזבו הרוב פה קטינים..
אוףףףף למה אין לי כ"א בינ"ל? יש לי דולרים מזומנים והכל אבל לאאא פליקר יהיה רק בכ"א או בPP אני סתם מתבכיינת אלא אם כן למישו פה יש ואז אני מביאה לו 25$$ מזומן ואמ.. עזבו הרוב פה קטינים..
F FallOutGirl New member 25/6/07 #29 ../images/Emo80.gif מישהו יודע? כמה עולה כרטיס רכבת מראש העין לכפרסבא?? חחח או סתם כמה עולה כרטיס רכבת לשתי תחנות אבל בינעירוני? כי אני יודעת שבתוך ת"א בין התחנות זה 5 שקלים..
../images/Emo80.gif מישהו יודע? כמה עולה כרטיס רכבת מראש העין לכפרסבא?? חחח או סתם כמה עולה כרטיס רכבת לשתי תחנות אבל בינעירוני? כי אני יודעת שבתוך ת"א בין התחנות זה 5 שקלים..
F FallOutGirl New member 25/6/07 #33 ../images/Emo80.gif הווו תודה רבה D: פעם ידעתי למצוא מחירים באתר.. ומשום מה אני כבר לא מוצאת XD רק שעות אני יודעת.
../images/Emo80.gif הווו תודה רבה D: פעם ידעתי למצוא מחירים באתר.. ומשום מה אני כבר לא מוצאת XD רק שעות אני יודעת.
F FallOutGirl New member 26/6/07 #36 ../images/Emo80.gif חחחחחחחחח הטיפשות בטח ההתרגשות חחח יוו די. איזה בטטה אני באמת
L Luna Sphere New member 26/6/07 #37 אהמ. ../images/Emo41.gif סליחה מכל הלב לכל אותם אנשים שנפלו למתקפת בן דוד שלי מקנדה במסנג'ר סליחה שוב >< הוא גם אמר שהוא מצטער אגב, כי הוא לא בדיוק ידע מה זה בן זונה או לך להזדיין וכו'.
אהמ. ../images/Emo41.gif סליחה מכל הלב לכל אותם אנשים שנפלו למתקפת בן דוד שלי מקנדה במסנג'ר סליחה שוב >< הוא גם אמר שהוא מצטער אגב, כי הוא לא בדיוק ידע מה זה בן זונה או לך להזדיין וכו'.