Xx Moriko xX

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gifתלוי מאיזו בחינה..

מה שבטוח,אתם לא מפסידים משהו.. זה כבר יצא מכל החורים ונטחן בכל הצורות.[וזה לא שהוא שיר כה נוגה.] פשוט הפליא אותי שמישהו לא מכיר אותו אחרי שהוא נהפך להמנון הערסים מזה חודשים ארוכים.. ועוד יותר מאז שהפלא' נהיה גם mp ! פשוט אי אפשר לברוח ממנו, גם שאתה סתם עובר במסדרון.

lestatgirl

New member
מישהו מוכן להסביר לי את משמעות השיר הזה?..

לא כי באמת לא הבנתי..

new art riot

New member
אייקון נחשב נחשב למשורר דגול בתרבויות מסוימות

וזה שיר רב משמעויות, אך הוא מדבר בעיקר על חשפניות. סוף השיר נוגע ללב במיוחד: "Maybe go to my place and just kick it like tabo And possibly bend you over look back and watch me smack that"

sha na na revol

New member
חשבתי את כבר מדברת על קוואמי,

ועמדתי להגיד "אה הה
" כזה כמו שהיה על שמוליק טייאר (יאמר לזכותו שהוא לא באמת תקף מינית...)

sha na na revol

New member
אז ככה,

נכון יש את האנשים האלה שאומרים שאילון בן יוסף הגרפולוג חרטטן והוא אומר משפטים שנשמעים כאילו נכונים אבל זה בעצם שטויות שנשמעות טוב
אז אם אילון הגרפולוג חרטטן, קוואמי הוא האילון של שידורי הלילה. זה והשיר שלו לא הוסיף לו נקודות אצלי. ראפ מעורב בסלנג של בני 20 זה נורא לכשלעצמו.

Sweet Calamity

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo115.gif

השיר שלו משעשע. ולפעמים גם לו יש יציאות. אבל הוא בגלגלצ.זה כבר נותן לו נקודות זכות אצלי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif למישהו יש מושג מי המפיק שהביא את בלונד

רדהד לארץ?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוו.. ../images/Emo12.gif

חח שמעי משהו XD שאמרתי לאבא שלי שהפסטיבל נדחה הוא כזה אומר לי "יופי.. עכשיו את יכולה לייבא להקה." אם מוכרים 8000 כרטיסים ב200 שקל [נגיד יותר.. ואז יהיו כאלה שישלמו פחות וכאלה יותר מ200 אבל ממוצע 200] יוצא 1,600,000 שקל. ואז זה מספיק להביא להקה XDDD אני מקווה
אז חשבתי כבר שאותם מביא אמרגן אחר ואז אני אוכל לדבר איתו ~,~

elknetld2kil

New member
שאלה בקשר לפורום

ראיתי שהרבה אנשים כותבים "נמ". מה זה אומר?

Rose131

New member
אין לזה כלכך משמעות

זה כמו המ רק מגניב יותר כזה, לא?

למעלה