MoonyAvFreak

New member
את פאקינג רצינית!?

פאקק, ביקשתי מהבוס שלי שלא יתן לי לעבוד בגלל שאני רוצה לקנות אותה ביום ראשון. סעמק ועוד היה לי מצברוח כלכך כלכך טוב היום, פיכ. :( וחולצה של היוזד לא ממש איכפת לי כי כבר ישלי ממזמן. בעע :(

CitizenErased

New member
התמונה שלי עם קארל באראט...

אחרי שיפוץ קל... ומיוז על הבמה שאי אפשר לראות כאן לצערנו עם Hysteria

lestatgirl

New member
וואי, אמרו לך פעם שאת דומה לפיט?

לא סתם נו חח עלק לא יצאת יפה

elknetld2kil

New member
התכוונתי שקארל והג'וקר די דומים

ואחרי חיפוש מזורז בגוגל ראיתי שזה ההוא שהיה בליברטינס והלך לדברים יפים קטנים.

new art riot

New member
dirty pretty things אתה מתכוון D:

מה זה דברים יפים קטנים, הם לא פיות!

BabyShambles

New member
מזל טוב לרינגו סטאר!!!111

הביטל האהוב עליי
[הוא והשניים האחרים. עליהם השלום] מי יתן והוא והאף שלו יזכו לעוד 67 שנות אמממ.... יצירה וכאלה. אמממ כן. לילה טובXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחח מזל טוב אומשהו.

אני שונאת ביטלס
אבל יש היום יומולדת גם למתופך של לוסטפרופטס. [בן 19] לבאסיסט של saosin. [בן לא יודעת כמה] ולגיטריסט של A7X. [בן 26]

oshriti123

New member
XD השנה הם חוגגים 10 שנים..

המתופף המקורי עזב לקראת האלבום השלישי [סוף 2005/תחילת 2006?] ואילן ניגן איתם בהופעות מאז, ועכשיו כשהוא מקליט איתם את האלבום החדש הוא הפך לחבר רשמי בלהקה.. הוא אמריקאי בכלל והוא נורא מוכשר [טוב, חסר לו שלא אחרי שהוא למד אצל טראביס בארקר] D: קרדיט לשחר על כל המידע XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחחחחח אז קצת תיקונים XD

המתופף הקודם עזב במאי 2005.. בדיוק שהם נכנסו להקליט את האלבום השלישי. הקליט איתם איזה מתופף אולפן אומשהו.. ואילן הקליט איתם שני שירים בלבד כדי לראות איך הוא וזה - אחרכך הוא גם יצא איתם לסיבובי הופעות ועכשיו שנכנסו להקליט את האלבום הרביעי הוא הוכרז רשמית כחבר להקה כיוון שהם אמרו בהתחלה שהם רוצים קודם לראות איך הוא כותב איתם את האלבום ולא סתם אחד שישב וינגן איתם בהופעות.

למעלה