FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif נסעתי לת"א וחזרתי עם שקל ../images/Emo12.gif

חחחחחח יווו קניתי יותר מידי דברים
דיסק בילי טאלנט הראשון. פוסטר של לוסטפרופטס. חולצה של טאיקינג באק סאנדי [אומגאד יש בUFO שתי חולצות שלהםםםםםםםםםםם!!!] חולצה של פיונרל פור אה פרינד [גם שתי חולצות שלהם ישש!!!!!] אמ. זהו. היו גם שתי חולצות של לוסטפרופטס אבל מעפנות כאלה מכוערות.. היו רק 2 בודדות בכל החנות ובמידה L אז ויתרתי.

GD ROCKS

New member
חחח

באמת יש חולצות של טייקינג?! חחח אני רוצה!! ממ.. תתחדשי!! אגב גם בנסיעות שלי לת"א בסוף אני חוזרת אם איזה 5 ש"ח או משהו כזה D: אז את לא לבד XD

elknetld2kil

New member
חולצה של FFAF

|מזיל ריר| איפה זה UFO? אולי אני אקפוץ לשם בשבוע הבא שאני אהיה בת"א.

Chemical Venom

New member
בסנטר..

בסנטר זה חנות צדדית כזאת ליד אחת היציאות..... למקרה שאתה לא ידוע שאני אומר סנטר אני מתכוון לקניון תל אביב או לדיזנגוף סנטר או איך שלא תרצה לקרוא לזה..=]

elknetld2kil

New member
חחחח

אם לא היית אומר לי את המשפט האחרון לא הייתי יודע למה אתה מתכוון. ככה זה שגרים בסוף העולם...

HagarStar

New member
XD היה משעשע../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

במיוחד עם ההוא החמוד.. שקנה לי סיגריות XD והחבר האירופאי שלו חחחח וה2 רוסיות ואחת מהן פשוט קופי של יאנה וכל החיים זיינתי לה בשכל שהיא דומה ליאנה ראינו את נוי מיטל מישל וחברה שלהן והן התלהבו שיש בUFO חולצות של דיוזד XD

Luna Sphere

New member
רגע רגע רגע רגע רגע

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההה??? אני כאילו הייתי שם לפני יומיים ולא ראיתי!!!!!1111 לאאאא באתי במיוחד בשביל חולצה של היוזד! #$%@#^2134;235 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif היו שם איזה שלוש אותו דבר..

הם אמרו שבדיוק היום בבוקר הגיע להם משלוח
יש שם אטריו, בולט, ניו פאונד גלורי, מיספיט, פיונרל פור אה פרינד, דה יוזד, טאיקינג באק סאנדיי ושתיים בודדות של לוטספרופטס במידה L. ובטח יש עוד מלא!! חחחחח זה פשוט מה שאני זוכרת שממש ממש הפתיע אותי.. הוו כמובן.. ראיתי גם מיוז P: מלא פעמים אותה חולצה [S,M,L]

Luna Sphere

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!1111

@#$@%@ אני כל כך נוסעת שוב :( איזה מידות יש? ואיך הן נראות?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אני חושבת שמהכל יש איזה שתיים-שלוש

חולצות.. אממ.. דה יוזד זה סתם חולצה מכוערת XD לא זוכרת.. לא בדקתי מידות ~,~ אבל יש להם ממש ממש בודדים מכל חולצה.

GD ROCKS

New member
מה של דה יוזד זה המכוערות האלה

שסתם כתוב עליהם דה יוזד (לא הסמל שלהם כאילו. סתם נראה לי כתבו בווארד דה יוזד והדפיסו את זה על חולצה) או שזה עם סמל שלהם?! כי אם כן אני מתה. אני אסע לת"א רק בשביל זה!!!!!!!!!! אני מחפשת חולצה שלהם שנים!!
וגם של טייקינג!!! ממממ איך נראת של טייקינג!??!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמיטל קנתה אתמול [אם היא בכלל בפורום הזה]

זה סתם צל של אישה בלבן.. ועל זה כתוב בכתב מחשב כזה דה יוזד XDDD אני חושבת שזה אישה.. משהו מוזר כזה :\

MoonyAvFreak

New member
חולצה של טייקינג?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

יום ראשות נשבעת אני קונה מה?@! פאק *התקף לב* אומייגאד אומייגאד אומייגאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדד!!1111111111111 אין אין אין מצב! אין אין אין אין מצבבב@@א#$&#(^&$^$@^ אני אהרוג מישוווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאא פאקינג אין לי כסף בשיט לא נורא אני קונה! איןןןןןןן מממממצצצצצצצצצצצבבבבבבבבבבבבב אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה פהT@#$(^

Let it Bleed

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo217.gif

האחרון שמור. בשבילי. אני הולכת לשם יום שלישי. סורי מאמי 3> אם אני לא אלך אז תקחי אותו חח.

Let it Bleed

New member
אה וגם../images/Emo217.gif

הייתה שם רק חולצה אחת של דיוזד ומיטל לקחה אותה ואז הלכנו לשוק וראינו את אותה אחת בארבעים שקל :-*

למעלה