זה מאיים כזהXD
S S t o c k h o l m New member 24/9/07 #62 יאאא תתחדשי!!! אני רוצה חור 3!! אבל אחותי אומרת שזה יהיה עמוס מדי עם הנזם ....רציתי גם לעשות בלמעלה של האוזן ,אני גרועה בשמות הפירסינג כל כך!!!- אבל אני מפחדת...
יאאא תתחדשי!!! אני רוצה חור 3!! אבל אחותי אומרת שזה יהיה עמוס מדי עם הנזם ....רציתי גם לעשות בלמעלה של האוזן ,אני גרועה בשמות הפירסינג כל כך!!!- אבל אני מפחדת...
B butbut New member 23/9/07 #35 ../images/Emo207.gifתמונה של דני שהיא חדשה בשבילי.. ס'חמוד:] עכשיו יש ל את רוב השוט
B butbut New member 23/9/07 #39 חח ברור שהיא ישנה,בגלל זה פספסתי אותה.. יש לי את כול הסט,רובו לפחות...חוץ ממנה:] והנה עוד אחתXD חמודי^^
חח ברור שהיא ישנה,בגלל זה פספסתי אותה.. יש לי את כול הסט,רובו לפחות...חוץ ממנה:] והנה עוד אחתXD חמודי^^
M m i c k e y 15 New member 23/9/07 #42 חיחי חולה על זאתי..הוא כ"כ צעירר זה נחשב לסט? XD אלה כאילו תמונות רנדומליות כאלה חחח
B butbut New member 24/9/07 #54 ../images/Emo205.gifועוד תמונה חדשה לי..דיי אני כזאת לא מעודכנת,ויש לי כבר מעל 500 של דני.>< חיחי...איזה קטנצ'יק..ושמנצ'יק..
../images/Emo205.gifועוד תמונה חדשה לי..דיי אני כזאת לא מעודכנת,ויש לי כבר מעל 500 של דני.>< חיחי...איזה קטנצ'יק..ושמנצ'יק..
J just orr New member 24/9/07 #57 אעע איזה פיצקי ../images/Emo99.gif בכיף הייתי עושה עליו בייביסיטר XDDDDD
D DoLi it is Me New member 24/9/07 #83 אה חיחי אני מכירה את התמונה יעני ישלי אותי XD ס'חמוודד>< -אני שומעת לולה אני חולעע על השיר הזה XDD לוללה לווללהה XDD
אה חיחי אני מכירה את התמונה יעני ישלי אותי XD ס'חמוודד>< -אני שומעת לולה אני חולעע על השיר הזה XDD לוללה לווללהה XDD