../images/Emo207.gifאומייגאד, לילה מדהים!!!../images/Emo99.gif
אז ככה.. נורא התבאסתי שלא הייתי יכולה לראות את הספיישל של מקפליי באמטיוי היטס, מהסיבה הפשוטה ש
אין לי את הערוץ.
בכל מקרה, בסופו של דבר, יצאתי עם חברים לאיזה מסיבת יומולדת של ילד מהשכבה...אני מגיעה לשם...פתאום עיניי קולטות מכשיר חשוב מאוד!!!!!! הממיר של הוט!!!!!!!!!! אצתי רצתי אל חתן היומולדת בתחינה שיתן לי להדליק את הטלויזיה ולצפות ולו רק לכמה דקות באהוביי
. הסכים חתן היומולדת (הנסגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111) וכך חזרתי אל פינת הטלויזיה, ששם ישבו חבריי. הדלקתי את המכשיר והעברתי לערוץ 92 חיש מיד!! ומה עיניי רואות?!? ביונסה.
ראיתי בצד שכתוב מקפליי. אז אמרתי טוב, נשאיר את זה ככה... יותר מדי זמן עבר עד שנגמר הקליפ הזנותי ביותר של ביונסה. ואז.... אני רואה את 4 המופלאים על מסך הטלויזיה. צרחות בלתי מוסברות יצאו מגרוני!!!!! איברי גופי עפו באויר ללא הכרה!!!! לבי פעם בחוזקה יותר מאי פעם!!!! וכל האנשים הסתכלו עליי...בערך...ככה-
וביקשו ממני יפה...
לסתום את הפה!!!!!!!! העפתי את כולם לעזאזל כמו מעריצה טובה, והתיישבתי לי לראות.
אט אט אנשים החלו לעזוב את החדר לאחר שראו שאין טעם לנסות להרגיע אותי... וכך ישבתי לי כמה שעות טובות מול המסך הגדול, מקפצת בכל פעם שמקפליי היו על המסך, מתבאסת בכל פעם שהיו פרסומות (שזה היה בערך כל שנייה!!!!!!!!!!!!!!!
) ואני אומרת לכן אחד הימים הטובים בחיי
התחלתי לראות מהסוף של הבחירות שלהם...ואז את הטופ 5 שלהם...ואז את אפ קלוז אנד פרסונל... היה פשוט
מ ד ה י ם!!!!!!!!!!! ובאשר לחתן היומולדת. אני שפחתו לנצח נצחים.
ואעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני עדיין בהתרגשות!!!!!!!!!!111111
----------------------------------- מחר רואים אתכן?
אני וטל (Nerdy) באות, נראה לי שאני אכין את השלט המסורתי שלי
see ya there!!!!!!!