O0NoNi0O

New member
כן הוא יותר קטן כי זה נאנו שמראה סירטונים..

הוידאו יותר גדול גם מבחינת זיכרון..:)

Dirty wings2

New member
תתחדשי!

אני גם רוצה אייפוד
חחח ישלי פלאפון ובתוכו רק שירים של מקפליי,ותמונות
(במיוחד של דאגי)

rox love BSM

New member
עוד ../images/Emo207.gif (מה יש לי היום?) למישהי יש משפט

מתוחכם מבאנר על טום?? כמו שיש "דו מי דאגי סטייל" נגיד אבל על טום???

Little Sapir

New member
אין לי.. סורי! אבל אם כבר הזכרת באנרים אז...

מישהי יכולה להסביר לי מה הפואנטה ב do me dougie style ?? כאילו אני מבינה מה זה מרמז אבל למה?! מה הקשר סטייל? בטח יצאתי אבלה אבל אני באמת לא מבינה!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקבלי הסבר

יש תכונה בסקס שקוראים לה Dogi Style אז כולם שינו את זה לDougie Style הבנת?:]

Yu vi

New member
את לא מתכוונת לתנוחה?XD../images/Emo85.gif

~יכול להיות שאני טועה ויצאתי [שוב] טיפשה
~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפלטצ'ר דו איט בטר ../images/Emo98.gif

T h a t G i r l

New member
צריכה חיבוק../images/Emo201.gif.

מחר אני חוזרת לבסיס...לעוד שבוע..=[ ואני ממש ממש מפחדת. ההורים מארגנים הפגנה אבל בטח לא יעזור.. מה גם שאמא שלי לא יכולה ללכת,אין אוטובוסים עד הבסיס ואין לנו רכב.. ואני מתה מפחד. אז אני רוצה להגיד לכן שיהיה לכן שבוע טוב,לא כמו שלי זה בטוח חח תהנו מכל רגע,תאמינו לי אתן צריכות להעריך! ואני אוהבת אתכן.

just orr

New member
די אל תדברי ככה... =/

יהיה בסדר
תנסי לשמור על עצמך כמה שיותר שם.. אני מקווה שהבעיה תיפתר (אולי ההפגנה כן תעזור? *מחזיקה לך אצבעות*) אז שיהיה לך שבוע מעולה! כן כן, מעולה.
ונתגעגע!!!

Lex 1

New member
ליטלוש קבלי את כל החיבוקים שאת צריכה../images/Emo201.gif

מקווה שיהיה טוב, תשמרי על עצמך ותחזיקי מעמד. אוהבת אותך ומאחלת לך רק טוב לאב.

Yu vi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אל תדאגי, תחשבי חיובי ^^ :] ולכי תדעי, יכול להיות שבסוף ההפגנה של ההורים כן תעזור! הכל יכול לקרות!! תשמרי על עצמך ואל תדאגי כי יהיה בסדר!!

m i c k e y 15

New member
ליטלי!! הרבה הרבה חיבוקים../images/Emo24.gif ותדעי

שאני חולה עליךךךךךך ולא יקרה כלום!! ואני מקווה שכל המאמצים שעושים משו בשביל המצב הזה עוזר!
יהיה בסדר נשמהההה!! אני אוהבת אותך

McFly rullz

New member
אוו עכשיווו שמעתי בחדשות על הדבר הזה...

משטרה מפגרת
אל תדאגי מאמי!הכל יהיה בסדר!

McSon of Busted

New member
../images/Emo207.gifאומייגאד, לילה מדהים!!!../images/Emo99.gif

אז ככה.. נורא התבאסתי שלא הייתי יכולה לראות את הספיישל של מקפליי באמטיוי היטס, מהסיבה הפשוטה שאין לי את הערוץ.
בכל מקרה, בסופו של דבר, יצאתי עם חברים לאיזה מסיבת יומולדת של ילד מהשכבה...אני מגיעה לשם...פתאום עיניי קולטות מכשיר חשוב מאוד!!!!!! הממיר של הוט!!!!!!!!!! אצתי רצתי אל חתן היומולדת בתחינה שיתן לי להדליק את הטלויזיה ולצפות ולו רק לכמה דקות באהוביי
. הסכים חתן היומולדת (הנסגד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111) וכך חזרתי אל פינת הטלויזיה, ששם ישבו חבריי. הדלקתי את המכשיר והעברתי לערוץ 92 חיש מיד!! ומה עיניי רואות?!? ביונסה.
ראיתי בצד שכתוב מקפליי. אז אמרתי טוב, נשאיר את זה ככה... יותר מדי זמן עבר עד שנגמר הקליפ הזנותי ביותר של ביונסה. ואז.... אני רואה את 4 המופלאים על מסך הטלויזיה. צרחות בלתי מוסברות יצאו מגרוני!!!!! איברי גופי עפו באויר ללא הכרה!!!! לבי פעם בחוזקה יותר מאי פעם!!!! וכל האנשים הסתכלו עליי...בערך...ככה-
וביקשו ממני יפה... לסתום את הפה!!!!!!!! העפתי את כולם לעזאזל כמו מעריצה טובה, והתיישבתי לי לראות.
אט אט אנשים החלו לעזוב את החדר לאחר שראו שאין טעם לנסות להרגיע אותי... וכך ישבתי לי כמה שעות טובות מול המסך הגדול, מקפצת בכל פעם שמקפליי היו על המסך, מתבאסת בכל פעם שהיו פרסומות (שזה היה בערך כל שנייה!!!!!!!!!!!!!!!
) ואני אומרת לכן אחד הימים הטובים בחיי
התחלתי לראות מהסוף של הבחירות שלהם...ואז את הטופ 5 שלהם...ואז את אפ קלוז אנד פרסונל... היה פשוט מ ד ה י ם!!!!!!!!!!! ובאשר לחתן היומולדת. אני שפחתו לנצח נצחים.
ואעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני עדיין בהתרגשות!!!!!!!!!!111111
----------------------------------- מחר רואים אתכן?
אני וטל (Nerdy) באות, נראה לי שאני אכין את השלט המסורתי שלי
see ya there!!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני באהD:

היה כלכך לראות את מק בהיטס אאאאאאאאאא33333333333>

sweet shir

New member
אבל לא ראית את ההתחלה! ההתחלה הייתה מעולה!!!

הם שמו כל מיני שירים אהובים עליהם. זה היה מושלם!
מה שאת ראית היה את הנומניז. דיייייייייייייייייי התוכנית הראשונה הייתה מושלמת. *--* הכי טוב <:

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gifנכון שאמרתן שאתן רוצות לשלוח...

מכתבי יומולדת לדאגי[
] אז לא כדאי שנתחיל להכין?
כי לוקח זמן עד ששולחים וזה....

יעליקק

New member
כנסו - בקשר לפיקים.

כתבתי כמה פרקים לפיק ואני רוצה לפרסם פה בפורום והבנתי שיש תור. למי אני אומר שישים אותי בתור אחרונה ? תודה , יעל ( =

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifצריכה את עזרתכם../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

יש סירטון שמקפליי נמצאים באיזושהי תוכנית ועושים שם כאילו אילתור כזה >< אני רק זוכרת שדני ודאגי באותו קטע מאלתרים והם מדברים כזה מצחיק XD וטום נראה מסטול והוא עם משקפיים כאלה עקומות כבר מלא זמן אני מחפשת תסירטון ולא מוצאת }: מישהי יודעת על מה אני מדברת ?

למעלה