Lex 1

New member
גמני!! התלהבתי כמו טיפשה.. >< ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

Yu vi

New member
גמני ראיתי אתזה D:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחח מזה התלהבתי מזה
בגלל שזה הקליפ ואז ישר אחריי זה הפירסומת
XD אני כזאת טיפשה. אבל זה היה רגע יפה
!

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif איך איך איךךך הפסדתי את זה?!

חרא בלבן. והיטס פתוח אצלי, ויש לי הרגשה שלא יהיה את הערב מקפליי החלומי שלנו.
בוהו. :[

N e r d y

New member
|נצל"ש| 2

אמרו פה מתישהו שיש היום ג'סט מיי לאק... מישו יודעת באיזה ערוץ? איזה שעה? משו?

just orr

New member
אהה.. זה ביום שבת הבא?

מגניב
אז אולי אני כן אוהבת את יס, אחרי הכל D:

rachel malasa

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסון טכנולוגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסון ממירי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא בבית בשבת הבאה ואין לי יס מקס..יש לי שבת פנימיה! למהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמהלמה??????????????
בוכה בקול גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צריכה נחמה..=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ פנימיה טיפשית!!!! נו טוב יש את זה לחברה שלי על דיסק..נראה עם אני אשיג את זה.. אבל עדין האיכות בטלוויזיה יותר טוב.. לשמוע בקול גדול את דני צוחק..! =[[[[[[[

just orr

New member
אל תדאגי,

הרי את מכירה את יס, בטח יהיו 2 שידורים חוזרים לפחות ואם גם זה לא עוזר- בטח ישדרו את זה עוד פעמים... [אני מקווה ><"] אל תהיי עצובה

Fairy of Rock

New member
../images/Emo206.gifבקשר לסרט.

למקרה שאתן תוהות איך אני יודעת כלכך מוקדם, זה בגלל שאמא של חברה שלי עובדת ביס אז היא שולחת לה איזה סרטים יהיו והאמת?! שוב התבלבלתי בתאריך!
"אני והמזל שלי Just My Luck בכורה בלעדית! מוצ"ש 27.10 בשעה 21:30 ב- yes1" זה מה שהיה במסמך שהיא שלחה לי,
ששוב הטעתי אותכן!

Dirty wings2

New member
זה עוד הרבה זמן ../images/Emo12.gif

עוד שבועיים O: טוב לאנורא העיקר שמשדרים את זה וזה יהיה מוקלט לי ביס מקס,ואני יראה את זה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ווב ושוב ושוב ושוב ושוב DDDDDDD:
תודה על המידע

למעלה