The Psycho Girl

New member
כן

בידיוק דיברתי עם טום על העיניין הוא אמר שהם מאוד מתרגשים להגיע לארץ הקודש
not

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifפתחתי שוקס למקפליי..

כי כול הנאשים שראו את התמונה שלהם אצלי התלהבו ושאלו עליהם,ורצו לשמוע שירים,אז החלטתי הלכיר אותם לכולם!!!! בקיצורר.. אני צריכה דחוףףף את הסמל שלהם!! דחוף!!!! מה אתן חושבות?

just orr

New member
פשש יפה =]]

אני מקווה שזה יעזור בלהכיר את מקפליי לעוד אנשים... והרבה... ^__^ איזה תמונה יפה שמת ברקע
וגם התמונה של דני של פעם יואווווו

Yu vi

New member
זה ממש יפהD:../images/Emo85.gif

רגע כולם שם מזל בתולה? XDD ועוד משו הייתה לך טעות קטנטנה
התבלבלת עם התמונה של טום שמת את החדשה במה שצריך להיות פעם ומה שפעם בחדשה והשוקס יצא ממשששששששש יפה D: והשיר ששמת באמת הכי מתאים לשם
אהבתי!

butbut

New member
../images/Emo205.gifטנקסססס בננות!!!!!#$%#$%#$%#$%#$%#$%#$%

זה כדי שאנשים רק יכירו אותם...ככה זה מתחיל!!!:]]

rox love BSM

New member
../images/Emo207.gifאעאעא יש את מקפליי בהיטס איזה חמודים!!!

איך דאגי צוחק איזה חמוד!!! ודני!! בכל מקרה מה שרציתי לשאול זה אם למישהי בא להיות ממש חמודה ולהכין לי חתימה????

Yu vi

New member
אעאעאעאעע כןכןןכןכןכןכןכD:::::::../images/Emo85.gif

הם כלכך יפיםםםםםםםםםםם אעאעאעאעאעאע טום
!!!!!!! D:::: אני מתה פה מהתרגשות D:::::

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה כיף לראות את זה#$^@$%^@$%

בהתחלה היה את זה שהם דיברו ויווייוויוייו טום כלכך חתיך שם מה זה זה לא אנושי333333> אחרכך היה UCAP ואני כולי הייתי בהתחרפנות אני אוהבת את האנשים האלה

Yu vi

New member
אני ממש התחרפנתי.../images/Emo85.gif

כולי אדומה מזיעה וכל הדברים בעולם מרוב קפיצות פה D: זה היה ערב שאנלא אשכח בחייייייים ~אחחחחח השלמות של האנשים האלה
~
ועדיין יש ספיישלים שלהם D:::: רק חבל שהUCAP נגמר ביינתים }; טום כזה חתיך שם אעעאעאע

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif אומגאשאומגאשאומגאש!!!

אני קונה אייפווווווווווודדדדD:::::::::::::::::::::::::::::::::: ואני שמחהההההה וזה דגם חדש שכזה ואפשר לשם בו תמונות בייחוד של מקפלייי ו...ומוזיקהההה ואני שמחהD:::::::: ויש בו גם קליפים שכאלההההD:: אז אני ישים מקפלייייייייייייייייייי=] ואני מתלהבת יותר מידי אבל כבר בא לי אותו וסופסוף החלטתי שאני קונה את זה אחרי שנאי מתלבטת 454983428732476554 שניםD: ואני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההה. הינה תמונה של הכוסון:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאיאיאי תתחדשיD:

לי יש אייפוד וידיאו עם מלאנטלפים תמונות של מק D:

just orr

New member
מגניב, תתחדשי ^^

הוא נראה יותר קטן ממה שיש לי
אבל חתיך DDD:

למעלה