baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא נכון ;;

הם די טובים, פשוט מיסחרו להם ת'אימאימא אז זה יוצא להם שם של חרא להקה. לדעתי בתכלס ישלהם אחלה שירים אבל זה עניין של טעם

m o r 1 0 2

New member
אשכרה מסחרו להם ת'אימאמא../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

אפילו בידיעות אחרונות עשו עלהם כתבה
כאילו לאן הם עוד יגידו... והכל בגלל שהם גרמנים

The Psycho Girl

New member
קראתי את זה

גם ברייטינג השבוע יש להם כתבה יותר נכון על אימויים יצאתי מאוד מזועזעת מהכתבה הזאת "אתה רואה ? אימו זה הכי טוב אפילו פקאצות מבינות בסוף " XDDD

rox love BSM

New member
טוב אולי איכסה זה קצת מוגזם....

אני פשוט לא מבינה את כל ההתלהבות סביבם זה הכל.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה רק בגלל שהם גרמנים

אז זה יענו מוזר שאנחנו מעריצים גרמנים וכל הבולשיט הזה באמת עשו מסביבם רעש, אבל אני עדיין אוהבת אותם אני נורא אוהבת את השירים שלהם

Dirty wings2

New member
לא הבנתי מה הקשר של הגמרנים?

כיאלו את מקשרת את זה לשואה? השואה הייתה לפני 60 שנה,למה שנשא את הגרמנים עד עכשיו?
אני בטוחה שגם הם לא חושבים ככה(עזבי את הנאצים,נאצים יש אפילו אצלנו בארץ),וזה ממש לא קשור לשואה ולעכשיו.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה כן קשור..

בגלל זה כולם עושים מזה סערה תקשורתית יענו "סגירת מעגל" שכזאת..

sweet shir

New member
חיחי לדעתי זה טיפה בולשיט מה שאת אומרת אבל

סבבה. ^^" אני הייתי בגרמניה החופש, ולשניה אחת לא חשבתי שטוקיו הוטל מגיעים לארץ בשביל סגירת מעגל. למען האמת אני חושבת שהם באים לארץ כי זה עושה להם פרסום טוב חחחחחחחחחח

Dirty wings2

New member
סבבה אם את חושבת ככה <:

זה כמו שתבואי למישהי ותגידי לה מקפליי והיא לא תאהב,זה באמת עיניין של טעם. אני לא מוצאת משהו מיוחד במוזיקה שלהם,משהו שגרם לי להתעלף מהמוזיקה שלהם. בסה"כ להקת רוק שההתלהבות ממנה תעבור עוד כמה חודשים,מילה שלי,בדיוק כמו כל ההיסטריות שהיו כאן לגבי להקות מסוימות וזמרים\זמרות מסויימים,וחלק מי מכיר בכלל? בעיניי הם סתם להקה סתמית,ומיסחרו אותם כ"כ,אבל בצורה דוחה שאני כבר לא יכולה לגלוש באינטרנט בצורה שקטה,כל שתי דקות פרסומות מפגרות שלהם,כתבות,אוח זה כזה מעצבן! אין לי בעיה שיתמסחרו,אבל הלו יש גבול. טוב חפרתי חחח

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif אבל אנלא שונאת את הלהקה, אני פשוט לא

אוהבת את המוזיקה.... ולא סובלת את הרעש והצלצולים שיש סביבם.

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif

שהם רק התחילו והם לא היו כאלה אעאעא פה בארץ, אז היה קליפ שלהם בערוץ הצרפתי, וישבתי מול הטלוויזיה וחשבתי "זה בן? לא לא זאת בת, אבל אין לה ציצים! זה בן לא רגע זאת בת!" שנה. יש לי תמונה של הסולן[נית?] עם חצאית סקוטית!קצרה! איכס

kelly7i

New member
חח אשכרהXDDDD

אמרו לי זה בן.. ואני מתווכחת עם אנשים "מה אתה אומר, זה נראה לך בן הדבר הזה ?!" חחחחחחחחחחחחחח הדבר שלא בת היחידי שם זה הגבות. זה הכל [נו יש בנות שטוחות, אז זה היה הגיוני ללא הגבות העבותות!XDD]

חחחחחח גם לי לקח שנים עד שגיליתי שזה בן....

כל הזמן שראיתי את הקליפ שלהם בערוץ הצרפתי אני התווכחתי עם עצמי זה בן.. לא זו בת.. לא זה בן... לא זו בת וכו' וכו'...XD רק כשהגעתי לפורום פה גיליתי שזה באמת בן.. חחחח כמה עצוב...

lotem levi

New member
אני שונאת ת'ערוץ הצרפתי ><

ערוץ מטומטם =\ יש שם שירים מעפנים וראפרים צרפתיים עם שירים ששווים לתחת.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח אני וחברות שלי היינו בטוחות ב-100%

שזאת להקת בנות. XDDD ואז חברה אחת אמרה לנו שהיה כתוב בראש 1 שהם בנים, ולא האמנו לה. XDDDDDD והתווכחנו חודשים ואפילו שהיא הראתה לנו את הכתבה לא האמנו XDDDDDDDDDDD ובכלל, אצל ביל, חשבנו שזה טעות הקלדה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היינו בטוחות שראינו ציצים! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Simple Girl 182

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל כך ../images/Emo45.gif

McFly rullz

New member
גמני לא כ''כ...אבל כל אחת והטעם שלה../images/Emo9.gif

אני חושבת שמקפליי יותר טובים ולא בגלל שאני חולה עליהם...
לא?

McFlyRoni

New member
באיזה פנאי פלוס? של דנה אינטרנשיונל? :S

איזה שם משפחה. שתהיה בריאה

למעלה