יאאא אני גם רוצה לשלוח להם...

כבר הרבה זמן אני רוצה אבל לא ידעתי איך ולאן וכו'... את יכולה להגיד לי לאן אפשר לשלוח להם את הבקשה הזאת?? פלייזז....

נסטיי22

New member
בטח...

תכנסי לאתר שלהם: https://secure.yes.co.il/contact/ContacrService.aspx ובנושא תבחרי שירות לקוחות, אחרי זה תכתבי את הפרטים שלהם ואת מה שאת רוצה להגיד להם... וזהו..!! אני ממש מקווה שהם יתחילו לעשות עם זה משו כי זה ממש מעצבן שאין את היטס!!!

just chenis

New member
אווף פספסתי../images/Emo7.gif

ובדיוק חשבתי איך לעולם לא יראו קליפים שלהם.. ראיתי בבוקר תספיישל 2003 הזה למקרה ש.. ולא היה בבוקר אז לא טרחתי לפתוח בלילה..כנראה שבלילה זה אחד שונה למה?!?!?!

McSon of Busted

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

ג'יימס.
טל. יא חופרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חפרת. איך זה שלא חפרת לי על זה באימון היום?

N e r d y

New member
חחח באמת איך?1

אה אולי כי לא הפסקת לצחוק ולהיות חתיכת חומוס מטומטם בתוך פיתה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחרי שהלכת חן עוד עשתה לי את הדברים האלה שהיא עושה עם הפה (חחחחחח אי אפשר להסביר מה זה בכלל) ואני נקרעתיייייייייי ושוגי הסתכלה עלינו כמו שתי מטומטמותתתתתתת

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifאתן חייבות לראות את דני../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

יש מצב שאתן מכירות אתזה.. ראיתי איזה סירטון ביוטיוב עם תמונות של מק והוצאתי את התמונה הזאת משם יכול להיות שאני אצא עכשיו ממש ממש טיפשה אבל התמונה הזאת אמיתית?! היא לא ערוכה בפוטושופ או משו?! כי זה ממש שונה מדני

Yu vi

New member
ידעתי שזה לא אמיתי!!!../images/Emo85.gif

חחחח והוא באמת מזכיר פה את פיט מפוב!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifזה כלכך מתאים לו3>

בעסה שזה לא אמיתי >:

MyTearsDontFall

New member
גאד ;; ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הלוואי וזה היה אמיתי

Dirty wings2

New member
לא ../images/Emo2.gif

מתאים לדני את המראה הטבעי,בלי כל השיער השחור והאיפור בעיניים >< הוא נראה ממש מכוער ככה לטעמי
וזה גם לא מחמיא לו בכלל.

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifיש איזכור קטן למקפליי בפנאי-פלוס../images/Emo85.gif

אבל ממש ממש איזכור קטן XD יש כתבה על טוקיו הוטל בגלל ההגעה שלהם לארץ >< ואז בצד של הכתבה רשום: " *אהבתם? אז בטוח תאהבו גם את להקת MCFLY הבריטית " חחחחחח זה ממש בקטנה, אבל לפחות יודעים על קיומם XD ואני עדיין לא ממש הצלחתי למצוא את הקשר בין טוקיו הוטל למקפליי >__< המוזיקה שלהם דיי שונה.

Dirty wings2

New member
איכסה טוקיו הוטל :S

אני פשוט שונאת את הלהקה הזאת,את המוזיקה שלהם,ואת הרעש שעשו סביבים,איכס.

למעלה