גם אני קראתי, אבל הבנתי

שהם מתכוונים שהם ינגנו אותו במהלך הסיבוב, אבל זה לא ברור אם הוא יהיה קבוע בסט. לא?

Super Alonit

New member
אם יהיה אותו אני אחתוך ורידים מרוב עצבים!

אני לא מוכנה לשמוע אותו בגרסאת אנט! לא ולא!

היא דווקא יכולה לשיר אותו נחמד..

הוא נשמע קל יותר גם מגוסט לאב סקור.. אוך אני אהרוג אותה אם היא תהרוס גם את השיר הזה

To The Edge

New member
האמת שאני גם מפחדת לשמוע את הביצוע שלה ../images/Emo6.gif

והנה אנחנו נפגשות גם כאן.
אני אותה נוי שהטרידה אותך היום

To The Edge

New member
אם הם יחליטו לבצע אותו אני מקווה שהיא לא

תשיר אותו יותר נורא מאיך שמורן אטיאס שרה אותו
(מניחה שרק נאור יבין
) למרות שאנט בכיוון אחר לגמרי, אז שוב אני אופטימית!

אוי ואבוי ><

אם היא תבצע אותו כמו הגרסה הזאת אני הולך לגרום לה להצטער על זה כל החיים שלה

אני אהיה מעאפן יחד עם אביעד,

(מאיה תגיד שהייתי מעאפן עוד ממקודם
אבל היא סתם ביץ' אל תקשיבו לה
) ואסכים ש-DDP אלבום גרוע
אני אמנם לא חושב שהוא פופ, ויש בו כמה יציאות טובות עד טובות מאוד, (כמו פואט, סהרה, לאסט אוף דה ווילדס) אבל רוב השירים שם או סתם לא משהו, או פשוט בעע
וחבל
*בבקשה תהיו רחמנים
*

אני אהבתי את האלבום

פואט הוא פחות או יותר יצירת מופת, ויש עוד שירים טובים שאני לא בדיוק זוכרת כי שמעתי את האלבום בסך הכל פעם וחצי או משהו כזה ואין לי זיכרון טוב
אבל אני זוכרת שאהבתי את האלבום!

הכל עניין של טעם ../images/Emo9.gif

לא יודע אם פואט הוא יצירת מופת. אישית אני התחברתי הרבה הרבה יותר ל- GLS או ל- BOTB. אין ספק שפואט שיר מצויין וממש מרשים, ומרגש, אבל בכל זאת הוא מרגיש לי קצת מזוייף לפעמים. חוץ מהחלק השלישי שאנט שרה עם הילד, והחלק האחרון. GLS מרגיש לי אמיתי הרבה יותר. אני יכול לעבור שיר שיר אבל לא נראה לי שלמישהו זה ישנה משהו

To The Edge

New member
מסכימה :]

אני חושבת שהוא אלבום טוב עם כמה שירים לא מוצלחים, ולא ההיפך. זה שהאלבומים האחרים יותר טובים זה כבר סיפור אחר. הוא בפני עצמו אחלה אלבום. אתם יותר מדי נוקשים איתו! או שזה פשוט שאלה של טעם

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני חושבת שרק שני שירים או שלושה פחות אהבתי באלבום.. והשיר בונוס בכלל

To The Edge

New member
השיר בונוס מגניב כזה, אני אוהבת אותו אבל

הפזמון פופי מדי לטעמי

אזירפאל

New member
הדעה שלי על DPP מעורבת משהו

זה די תלוי במצבי רוח: לפעמים אני ממש שונא אותו ולפעמים דווקא נורא מחבב. זה גם די תלוי בשירים עצמם; יש כאלה שאני אוהב מאוד ויש כאלה שאני לא מחבב במיוחד. פואט ללא ספק מעולה, אבל BBB, אמארנת' וקיידנס פשוט לא משהו. את MPG בהתחלה מאוד שנאתי, אבל לאחרונה דווקא התחלתי לאהוב אותו יותר ואני שומע אותו בלופים וממש אוהב אותו. את איווה אהבתי מההתחלה, אחד השירים היפים של נייטוויש לדעתי, והשיר שבו אנט נשמעת הכי טוב. גם את סהרה אני אוהב מאוד, למרות שלפעמים הוא חופר לי באוזניים. WBTN לא משהו בכלל, כנראה שהחלש ביותר באלבום. את FTHIOH בהתחלה לא כל כך אהבתי, אבל עם הזמן הוא נעשה חמוד, אבל לא יותר מזה. הוא מתחיל כמו שיר טיפוסי של HIM (לא שזה רע, זה פשוט לא נייטוויש). דה איילנדר... זה כבר סיפור אחר - השיר הכי טוב באלבום לדעתי. לאסט אוף דה וויילדס ממש טוב, אבל הוא קצת ארוך מדי. 7 דייז... לא משהו. אני לא מת על הפזמון, והשיר באופן כללי די נמרח. ו-MOH - חמוד, לא משהו מיוחד, וגם, ארוך מדי. באופן כללי זה לא אלבום רע, וממה שאני מכיר מוואנס, הוא גם טוב יותר ממנו, אבל זה לא ממש נייטוויש, וזה אלבום שאפשר להגיד עליו שהוא מצויין. אף שיר, מלבד דה איילנדר, הפיל אותי. לא מגיע לקרסוליים של סנצ'רי צ'יילד ו-ווישמאסטר. ששת הגדולים שלי (לפי הסדר) - 1. The Islander 2. The Poet and the Pendulum 3. Eva 4. Sahara 5. Master Passion Greed 6. Last of the Wilds כל השאר... לא משהו מיוחד.

למעלה