מה יש לך נגד לדבר על ווית'ין
S Super Alonit New member 2/10/07 #22 זה שיר חזק!../images/Emo47.gif ותאמין לי, עדיף לא לא לשמוע אותו בלייב (אנט תהרוס לך אותו ) היא טובה בשירים החדשים אבל בקודמים אין על טאריה.
זה שיר חזק!../images/Emo47.gif ותאמין לי, עדיף לא לא לשמוע אותו בלייב (אנט תהרוס לך אותו ) היא טובה בשירים החדשים אבל בקודמים אין על טאריה.
א אטומיק בייגל New member 2/10/07 #28 ברור שאין על טאריה, לא יותר מטאריה ולא כמו. אבל שונה מטאריה וטוב בצורה אחרת, זה עדיין אפשרי :]
מ מגרש השוודים New member 2/10/07 #36 הבעיה אבל שאנט לא מבצעת את השירים בצורה שונה ובכל זאת טובה. היא מבצעת אותם שונה והורסת אותם לגמרי.
א אזירפאל New member 2/10/07 #56 זה לא ממש משנה לי מי ישיר אותו ../images/Emo12.gif בכל מקרה, הזרמת היא לא הכל. זה כל העניין של אשכרה לשמוע את היצירה הזו בלייב.
זה לא ממש משנה לי מי ישיר אותו ../images/Emo12.gif בכל מקרה, הזרמת היא לא הכל. זה כל העניין של אשכרה לשמוע את היצירה הזו בלייב.
T TheImpactBoy New member 2/10/07 #57 רוב המוזיקה זה פלייבק, חוץ מהגיטרה באס\חשמלית\קלידים(שכבר לא פעילים)\תופים.
א אזירפאל New member 2/10/07 #59 דווקא יש קלידים ב-BOTB, לא? בכל מקרה אני מאמין שזה היה יכול להיות ממש טוב...
V Vampiria in a night New member 2/10/07 #69 רק שארון לא תהרוס את השיר ../images/Emo13.gif חחחח אהבה עיוורת לשארון.
A Amir Noy New member 1/10/07 #17 + הם לא באמת האבי מטאל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif XDDDD סתם רוק אלטרנטיבי
S Sakura Chan New member 1/10/07 #9 זה מפחיד... זה כאילו שיבוט גנטי של נגטיב @_@ אפילו אותה מוזיקה...
L Lily SonataArctica New member 1/10/07 #10 חשבתי שמי שייצג את פינלנד באירוויזיון האחרון הייתה איזה זמרת.. האנה משהו... לא?
V Vampiria in a night New member 1/10/07 #14 מקום שלישי בדירוגים הפינים... והאנה זכתה ועלתה לייצג את פינלנד. וזה... hana pakarinen אני לא מאמינה שאני מצליחה סופסוף לרשום את זה!! [ולא.. זו רק אשליה. אני אל באמת כאן]
מקום שלישי בדירוגים הפינים... והאנה זכתה ועלתה לייצג את פינלנד. וזה... hana pakarinen אני לא מאמינה שאני מצליחה סופסוף לרשום את זה!! [ולא.. זו רק אשליה. אני אל באמת כאן]
א אטומיק בייגל New member 28/9/07 #4 ממ יאמי, פורום מחלות המעי והרקטום! בטח פורום מסתרי העל טבעי יהיה כ"כ מצחיק, כל מיני פריקס שיטענו שהם ראו חייזרים D: פורום סקס לנוער 2!!!1 D:::: ~נכנסת~ (ההודעות האלו לא נמחקות אוטומטית, נכון? :X)
ממ יאמי, פורום מחלות המעי והרקטום! בטח פורום מסתרי העל טבעי יהיה כ"כ מצחיק, כל מיני פריקס שיטענו שהם ראו חייזרים D: פורום סקס לנוער 2!!!1 D:::: ~נכנסת~ (ההודעות האלו לא נמחקות אוטומטית, נכון? :X)