Liquid Dreams

New member
וואע נכון שאיילנדר שיר טוווב? ../images/Emo99.gif

ממש אהבתי אותו
~חוזרת לפינה שלי אחרי שמיעה אחת בלבד באוטו אתמול :X אבל אצלי לפחות זה היה הדיסק השני שהוחזק בארץ
~

Liquid Dreams

New member
אתה עכשיו עוד יותר מעפן ~_~ וגם זבל >_>

האלבום הזה ממש טוב! הליריקות שלו ממש טובות [חוץ מהואבר ברינגס דה נייט >< לא התחברתי לכלום כמעט אם בכלל ><] והביצועים זה פשוט משהו שצריך להתרגל אליו, וזה רק בגלל אנט. מתערבת איתכם שאם טאריה הייתה שרה אותם, היה לכם יותר קל. ועכשיו נעבור לסקירה קצרה
פואט ממש מדהים וגם החלק האחרון טוב למרות שהוא לא קשור בשיט לשאר
המילים העבירו בי חתיכת צמרמורת.. ביי ביי ביוטיפול, אממ, נקרא לזה ככה, נחמד לשמוע אותו אבל תכלס סתם שיר טעון בעצבים. את אמארנת' אהבתי, שיר מגניב כזה, אבל אין בו שום דבר מדהים במיוחד. קיידנס- מעולה! המילים מדהימות
מאסטר פאשן גריד עשה כאב ראש והקטע של I fuck up everything לא מתאים ואני מתכחשת לעובדה שתומאס כתב את זה. אבל את שאר המילים דווקא די אהבתי P: אני עדיין נשארת עם נאמנותי לאווה
אחד החזקים. לא ממש יודעת מה להגיד על סהרה.. לא עשה יותר מדי רוח וגם לא שנאתי אותו P: חביב לאוזן. הואבר ברינגס דה נייט ממש עצבן אותי >< המילים לא משהו והלחן סתמי למדי. פור דה הארט איי וואנס האד היה השיר שהכי סקרן אותי מכל האלבום בגלל השם, ואחרי שקראתי את המילים זה היה מוצדק P: המילים מדהימות
אחרי ששמעתי אותו, הרגשתי ששמו אותו בלחן טיפה לא מתאים.. דה איילנדר, כמו שאמרתי למטה יותר [
], שיר ממש טוב :] ממש אהבתי אותו, הוא מזכיר לי קצת את once upon a troubadour [ככה כותבים את זה? XP]. לאסט אוף דה ווילדס מקבל את כל הכבוד המגיע לו, קטע מדהים
7 דייז אחלה שיר אבל לא מצאתי את ה"וואו" הגדול ממנו. מדוס אוף הבן, למרות מה שכולם אומרים, שיר ממש ממש חמוד :] חוץ מהסוף המעפן עם כל היללות של אנט

אוווףףף כתבתי תגובה ממש ארוכה ומושקעת אבל

האינטרנט המחורבן התנתק >>>><<<< אני מבטיח לשחזר אותה מאוחר יותר

To The Edge

New member
חח למען האמת גם אני חושבת שאם טאריה הייתה

המבצעת אז אנשים היו מקבלים את השירים ביותר קלות, אבל אנט זה מה שיש אז צריך להתמודד
בקשר לשירים אני מסכימה איתך לגבי דה פואט ומילותיו, אני מסכימה גם עם הדעה על אמארנת' וסהרה, את פור דה הארט איי וואנס האד אהבתי מאוד, אני באמת לא מבינה מה יש לאנשים נגדו. שיר שלדעתי אפילו טיפה מרגש
וכן, גם כשאני שמעתי את דה איילנדר מיד חשבתי על OUAT
- בקיצור אחלה שיר! מדווס אוף הבן בהחלט שיר חמוד :] ודווקא אהבתי את הסוף. אם אני לא טועה ה-'יללות' (
) הן לא של אנט. לפחות זה ממש לא נשמע כמוה
זה קול של כושית! XD טוב זהו, זאת דעתי הכללית מאוד. עם השאר אני פחות מסכימה, אבל זה כבר סיפור אחר
(חוץ מלאסט אוף דה ווילדס שאותו בחרתי לא לשמוע כדי להשאיר הפתעה קטנה להופעה
)

אוקי עכשיו הפירוט שלי ../images/Emo98.gif

פואט- שיר ממש יפה ובאמת מרגש. אמנם לא יפה לדעתי כמו GLS או BOTB (טוב אבל שניהם בין השירים הכי אהובים עלי של נייטוויש
), אבל אין ספק שהוא שיר מצוין. אני במיוחד אוהב את החלק השלישי שאנט שרה עם הילד
וגם את החלק האחרון. למרות שהרבה אומרים שהוא לא קשור. BBB- פשוט שיר מזעזע. אני מעדיף לשמוע את מה עוללת כל היום מאשר לשמוע אותו פעמיים
הוא כל כך מונוטוני ומרגיז.. פשוט שיר רע! אמאראנת'- זה שיר שממש כיף לי לשמוע, אבל אין בו שום דבר מדהים. שיר חביב, לא יותר. (וכן, הוא כן מזכיר את אבבא!) COHLB-
אני פשוט לא מסוגל לסבול את השיר הזה. מבחינת הכל. הלחן מרגיז, אנט נשמעת (מיללת
) כמו ילדה בת 4, וגם לא הצלחתי להתחבר לליריקה בכלל. MPG- אחד השירים הדוחים שנייטוויש כתבו לדעתי. גם הוא מונוטוני ומרגיז, והליריקה כל כךךךך דפוקה. כזה הבדל עצום בין המילים באלבומים הישנים ואפילו מוואנס! הקטע היחידי שבאמת יפה בו לדעתי הוא הקטע שמרקו שר All within me gone but pain and hope Hoping that the pain would fade away. חוץ מזה- הכל לפח
אווה- שיר חמוד, אבל לא מילימטר מעבר. אנט אמנם נשמעת לא רע בכלל, אבל זה לא מספיק לדעתי. סהרה- הו! זה שיר באמת באמת טוב! (למרות שגם בו אני מוצא קטעים מרגיזים מאוד
) אני במיוחד אוהב את ה- וויאהויהיהיהה של אנט בסוף
WBTN- אחרי שהגיע שיר טוב באמת כמו סהרה, הם היו חייבים להרוס
השיר הזה הוא כלום אחד גדול. הליריקה פשוט מטופשת, והלחן.. הממ אין לחן. חוץ מהפזמון, שמזכיר לי את נה נה בננה
FTHIOH- אני לא הצלחתי למצוא בשיר הזה חצי דבר טוב
בטח לא רגש
הבתים נשמעים כמו שיר של אטומיק קיטן, ואנט דואגת גם לשיר בהתאם, והפזמון פשוט נשמע כאילו הוא נקלח מדיסק אוסף של שירי אירוויזיון. להשמיד ומהר!
The Islander- כן, זה שיר באמת חביב מאוד. הלאה.
(לא אבל ברצינות, אין בו שום דבר לדעתי, שיגרום לו להיזכר כשיר טוב שלהם בעתיד
) 7DTTW- הסמפל באתר הוא רמאות לשמה. חוץ באמת מהדקה וחצי האלה שמזכירות בהתחלה את פאשן אנד דה אופרה ואחרי זה הכינורות הקלטיים החביבים, השיר הזה הוא גוש שיעמום מרוח וחסר כל טעם
MOH- בניגוד לכמעט כולם, אני חושב שדווקא השיר עצמו מעאפן, ורק מקהלת הגוספל בסוף באמת מיוחדת ומגניבה. בכל מקרה, שיר סתמי מאוד לדעתי. לא מצליח לרגש אותי ולא כלום
אוקי ולסיכום, למרות שבטח אף אחד לא טרח להגיע עד לפה (
), אני ציפיתי להרבה הרבה הרבה יותר מהאלבום הזה, בעיקר בגלל שהוא כביכול מושקע כל כך, וגם בגלל שאנט לדעתי אישה חביבה מאוד, וזמרת טובה. מה שכן, אני מודה לאלבום הזה בדבר אחד, שהוא גרם לי להעריך את THOE ואת TDC הרבה, הרבה יותר

Liquid Dreams

New member
לא מצליח לרגש אותך כי לא גדלת בסביבה קסומה../images/Emo11.gif

כשאני שומעת אותו אני נזכרת במלא דברים למרות שגדלתי בקיבוץ ולא ליד woods and lakes וכל מיני כאלה ובטח שלא בבית כמו בתמונה של החוברת [הא!
]
אבל מתואר שם היופי של המקום בו גדלת, ואיך עכשיו הוא נהרס כשגדלת ובגרת [כמו שתומאס דואג לחפור לנו בהרבה מאוד שירים P:]. ואני אזכיר את שוודיה ואקווה שאתה תזכור כל מה שראית ותבין

זה לא קשור,

המון מהשירים של נייטוויש מדברים על החיים האישיים של תומאס ועל דברים שאני לא עברתי, ובכל זאת הם מצליחים לרגש אותי מאוד

Super Alonit

New member
יה! עדיף על פני לדבר על ווית'ין:]

האלבום החדש- Dark passion Play והסינגל Amaranth שבכל מקרה מופיע באלבום. :] והפורום של נייטוויש מגניב בהחלט ולא מפחיד בכלל! יש שם מלא אנשים שהיו עוזרים לך בכיף!
(כולל אותי
) תצטרפי אם את אוהבת את נייטוויש.

Ice Queen 7

New member
מה רע בלדבר על ווית'ין? ../images/Emo11.gif

ופורום נייטוויש מאוד מפחיד

למעלה