yaelsee

New member
בוטט אני כל כך אוהבת את התגובות שלך!

ואני חייבת לציין שאת ממש צודקת, ואני איתך בכל מה שאת אומרת! ד"א, איכשהו אצלך, לא משנה כמה תחפרי זה לא יראה כמן חפירה. [אולי זה בגלל כל הסמיילים XD] כל כך צודקת, כדאי לכולנו להפנים

talosh1234

New member
לדעתי ..

זב נכון שצריך להפנים את זה .. אבל זה נורא נורא קשה למי שכן "שמן" , הוא רואה את זה בעיניים שונות .. וגם אני מתה על ההודעות שלך בוט
ו******** - אני מרגישה נפלא עכשיו
ממש ממש עודדתן אותי תודה רבה

yaelsee

New member
מה שמזכיר לי...

מתי את מפרסמת את הפיק??? חיכיתי לזה כל היום.

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אממ אני לא יחפורר כי אני לא טובה כל כך בחפירותת.. אבל אני רק יכולה להגיד לך שאני בטוחה שאת לא מכוערת ולא שמנהה.. ושמה שרואים מבחוץץ לא כל כך אותו הדבר מבפניםם.. אזז אני רק אתן לך חיבוקיםם..כי אין לי עוד מה להוסיףף..!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif, ../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif|ל

אממ אני לא יחפורר כי אני לא טובה כל כך בחפירותת.. אבל אני רק יכולה להגיד לך שאני בטוחה שאת לא מכוערת ולא שמנהה.. ושמה שרואים מבחוץץ לא כל כך אותו הדבר מבפניםם.. אזז אני רק אתן לך חיבוקיםם..כי אין לי עוד מה להוסיףף..!!
|חיבוק [אופפס חפרתתיי..XDD
לא נוראא..]

loli kiss

New member
קודם כל >> ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עכשיו למרות שבוט כבר הסבירה לך את כל העיניין בצורה הכי טובה שיש lol רק רציתי להגיד לך שכל הקטע הזה עם המחשבה שאני "שמנה ומכוערת" גם אצלי עובר המון , יותר מדי האמת. וגם לי זה גורם ללהרגיש ממש ממש רע וגם די לשנוא את עצמי לכמה דקות. עכשיו בדרך כלל באיזשהוא שלב אני פשוט שוחכת מזה.. או כי חברות שלי איתי, או כי אני רואה או שומעת משו שמשמח אותי , או כי אני נכנסת לפורום P: חח או סתם כי אני מחליטה להשלים עם מה שיש לי .. בכול אופן הפואנטה היא שאפחת לא מושלמת ואני בטוחה שהחיים של חברה שלך לא יפים כ"כ ומושלמים כ"כ כמו שהם נראים לך ואני בטוחה שגם לה יש רגעים כאלה וגם לה לפעמים לא טוב וגם היא לפעמים מקנאה באנשים אחרים כי תמיד מישהו אחר יראה לך יותר "טוב" או יותר "רזה" או יותר "יפה" ממך, אני לא מכירה אפחת שתמיד תמיד מרוצה מאיך שהיא נראית ותמיד אוהבת את החיים שלה. אז רק בשביל שכל אחת תעבור כמה שפחות רגעים כאלה כי סה"כ הם לא ממש מועילים או נחמדים , תתמקדי במה שאת כן אוהבת אצלך. כי אני בטוחה שאת לא "שמנה" ולא "מכוערת" כמו שאת חושבת עכשיו. כי לכל אחת יש רגע שהיא פשוט לא אוהבת את עצמה, גם לאלה שנראות הכי מדהים כביכול בעולם. זהו.. ממ .. חפרתי XD אז רק כדי שהרגע הזה יעבור לך הרבה יותר מהר ותשחכי מכל העיניין הנה עוד כמה חיבוקים >
3>

loli kiss

New member
אני בטוחה שזה לא עד כדי כך..

והרגע עצמו סתם גורם לך להקצין את זה .. בכל אופן יש הרבה מעבר למשקל ומיופי חיצוני בבני אדם .. כמו שבוט רשמה
כל אחד מוצא בסוף את זה שמתאים לו ולמרות שכרגע נראה כי הדבר היחידי שבנים מסתכלים עליו זה כוסיות בסופו של דבר הם תמיד יבינו כי זה רק עטיפה סה"כ. חוצמזה שלכל בן יש את הטעם שלו ולא כל אחד - תתפלאי- מעדיף דווקא כוסיות טיפוסיות XD.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

וכמה שיותר
יהיה בסדר, מבטיחה <:

M C F L Y 1

New member
תגיידי טללץ' את מפגררת ?!??!

אני יענה >> כן
את ילדה מקסיממה , יפיפייה ובכלל לא שמנה ! אני כ"כ מבינה למה את מתכוונת
אבל מה שאת לא יודעת , זה שלכולן יש בעיות וגם " לילדת האמריקה " יש בעיותת . רוב הסיכויים יותר גרועות משלך
אני מכירה כ"כ הרבה " ילדות אמריקה " שאפשר להקיא ... אבל , לכולן ייש בעיוות . ומלללאא ! אז בפעם הבאה שאת מסתכלת במראה או רואה לחילופיין " ילדת אמריקה " [ אהבתי את הביטויי :) ] תגידי לעצמך שאת לא פחות טובה ואפיילו פי מילייוןן יותתתר !!!! ותזכרי תמייד > אני תמיד פה בשבילך מותק
אווהבבת
* נתראה מחר במבחןן
*

דבר ראשון הרבה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif דבר שני אני....

בטוחה שזה לא נכון והכול סתם בראש שלך...
"החיים הטובים" תאמיני לי מה שיש הכי טוב!! ואני בטוחה שאם תפסיקי להסתכל על עצמך בצורה כזאת תביני שלך יש את "החיים הנהדרים" בהיי הידיעעעע
חחחח XDDD

just orr

New member
../images/Emo24.gif

אממ, אין לי ממש מה להגיד.. אני חושבת שבוט צודקת ל-ג-מ-ר-י, ואני לא אגיד יותר מזה כי.. אני פשוט אחסוך לך חפירה שהיא בעצם "אותה גברת בשינוי אדרת". אז פשוט, אני אתן לך מלאאאא חיבוקים! ^^
אם תרצי עוד, אין לי בעיה. אני ממש אוהבת לחבק D:

אני רוצה לומר לך משהו..כנסי בבקשה../images/Emo9.gif

היי:) טוב יכול להיות שזה ייקרה חפירה ויכו להיות שלא..חחח אז ככה.. אני חושבת כמו בוטיי יש מלא בנות שחושבות שהן שמנות ומכוערות. שאתה מנסה למצוא את הפגמים שלך זה הדבר הראשון שאתה אומר על עצמך. בהתחלה אני בטוחה שלפני שהיא באה הרגשת טוב עם עצמך..ופתאום כבר לא.. אני יכולה לספר לך מנסיוני האישי שאני רוקדת ואני ילדה רזה יחסית. אבל שאני באה לחוג כולן שם רזות כמו לא יודעת מה וגם מי שלא רזה נראת טוב לדעתי..שאני רואה את הבנות האלו אני מרגישה רע עם עצמי אני ישר אומרת לעצמי שאני מכוערת ושמנה-שאני לא.אני ילדה ממצועת ואני נראת בסדר אבל שאתה רואה אנשים אחרים אתה חושב שהם יותר טובים ממך. אז זהו-הם לא.. אני בטוחה שאת ילדה יפה.את יודעת למה אני בטוחה בזה? כי את חושבת שלא
מי שחושב שבהוא לא בנאדם יפה הוא צנוע והוא כן יפה(רוב המקרים
) , בנות שחושבות שהן יפות רוב הזמן מכוערות , הקטע שלנו הן נראות יפה כי יש להן ביטחון עצמי גבוה מאוד וזה מה שהן מגישות לנו. אז אני יכולה לומר לך בוודאות שהילדת אמריקה הזאת יש לה בעיות ולא קל לה.היא לא מראה את זה פשוט. אני חושבת שאת צריכה לבוא ולומר : "אני ילדה יפה ..אני לא הכי רזה בעולם ולא הכי יפה בעולם אבל אני בסדר גמור". שאת אומרת לך את זה ומאמינה בזה -אין אפחד יותר יפה ממך!!
וואי חפרתייי>< סליחה
דקל

שוליטה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני כלכך מכירה את ההרגשה הזאת... אין לי חברה ספציפית אחת שהיא כאילו יותר טובה ממני.. אני אישית מרגישה שכל העולם נראה יותר טוב ממני... זה מטריף את השכל... אני מרגישה משוגעת, לא משנה מה אני עושה אני לא נראת טוב... אל תדאגי
פשוט תחשבי על זה שיש אנשים שאת הרבה יותר יפה ומוכשרת ורזה מהם D: אני יכולה לספר לך שבגלל שאני כל הזמן חושבת ככה זה הפך אותי לכזאת... ואני משווה את עצמי לאנשים שאני מכירה, וכן חלק יותר יפים ממני ובטח שיותר רזים ממני אבל עמוק עמוק אני יודעת שאני לא כזאת נוראית אחרי הכל... ואת צריכה לקלות א תזה עכשיו לפני שתדרדרי כמוני >< ואו חפרתי
מקווה שעזרתי
חח לפחות גם אני פרקתי XD

למעלה