loli kiss

New member
וואי זה ממש חמוד ../images/Emo9.gif

איזה רעיון מקורי ! אין לי מושג איך להעלות ת'סירטון לעמוד של התחרות ביוטיוב :/ ודרך אגב- השיער שלך מהמםםם
*רשמתי ת'הודעה הזאתי לפני מלא זמן ועכשיו אני רואה שזה לא שלח אותה :/ אווף*

loli kiss

New member
*אופס*אופס*אופס*

חשבתי שזה ההודעה שצירפת אליה ת'סירטון עצמו .. ואז ראיתי אותה למטה- עם התגובה ("הנעלמת") שלי P: *סורי*

einav0sh

New member
../images/Emo207.gif דחוףף

קודם כל היה היום באמטיוי היטס (למי שיש הוט) את הקליפ של מקפליי לאמברלה, כאילו זה הם בהופעה ועשו מזה קליפ ודבר שני, עכשיו באמטיוי היטס יש אישי מקרוב מקפליי, החדש?!?! יש עכשיו שלדאגי יש שיער קצוץ אז זה החדש...אבל לא אמרו שזה יצא רק ב2008?? אז אני לא יודעת עם זה החדש או לא...אני רק יודעת שהפרק הזה של אישי מקרוב לא היה בעבר בדוק!

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אין לי היטס אבל ...

כרגע עלמה [שוליטה] אמרה שיש עכשיו בדיוק אפ כלוס אנד פרסונל החדש אז .. כולם רוצו לראות XDD - חוץ ממני, הערבה המכסנה הבוכייה שאין לה היטס ולצערה לא יהיה לה *בוכה* -

L D N

New member
../images/Emo215.gif כן כן זה החדש@$!%@%% ../images/Emo99.gif

יש לי חצי מזה מוקלט D::::::::::::

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכוסעמק הייתי בבצפר >>>>:

יש שידור חוזר?O::::: לעזאזל יש גם קליפ לאמברלה?$%?! למה הפסדתי הכל?

ענבז

New member
אופ לא ראיתי ../images/Emo13.gif

לא נורא יש לי היטס ויש יל גם הוט מג'יק שאפשר להקליט.. אז הקלטתי את כל ה"רק הליטים" ואת כל המצעדים ואני אראה את זה כשיהיה לי זמן חח אני אעביר כדי למצוא את אמברלה... את יודעת מתי יש את האישי ומקרוב?..... ענבז 3>

OneStepCloser

New member
קליפ? ../images/Emo12.gif

אני רוצה לראות את ה'קליפ' XD זה במקרה מה שהם הופיעו ב'ביג גיג'? אם לא, למישהי יש קישור לזה ביוטוב?

Lior1590

New member
איזה חמודים!

איזה חמוד דני בהתחלה!!
הוא ממש הצחיק אותי.. וגם הקטע עם ליל כריס!!

loli kiss

New member
תרשמי בגוגל - McFly וזה יתן לך..

כל מיני אתרים .. בינהם האתר הרישמי ועוד כל מיני אתרי מעריצים שבטוח יש בהם סירטונים.. חוצמזה אני לא חושבת שנחוץ לך אתר עם סירטונים שהוא יותר טוב מיוטיוב כי ביוטיוב יש הכל תאכלס. אנשים , תלמדו לשרשר.. למה לפתוח הודעה חדשה על כל שטות?! :/

loli kiss

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי כמה שירים בקשה..

פשוט משו בתיקיית שירים שלי במחשב לגמרי נידפק :/ Mcfly- I Wanna Hold You (בגירסת הסינגל/הקליפ) Mcfly- Met This Girl Mcfly- Broccoli ואולי יש למישהי ת'שיר - The Sweetest Girl של Akon ווויקליף הזה חח 3>

L D N

New member
../images/Emo215.gif דנה ישמנה אני ישלח לך את

מט דיס גירל וברוקלי גירסת הסינגל זה מה שיש בגרייטסט היטבס? כי אם כן, אני ישלח גם את זה

למעלה