loli kiss

New member
המסן של דפוק את לא יכולה לשלוח לי..

כל פעם זה מתבטל .. את רוצה תעלי לי להורדה D: חיחווושש

loli kiss

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אבל גם במה שאת העלת לי את Broccoli זה לא מוריד לי :/

../images/Emo207.gifאולי יש למישהיא את

השיר אימ' ג'אסט אה קיד - נראה לי שקוראים לו ככה - של סיפל פלאן והיא מוכנה להעלות לי אותו? פליייייז

אמממ אפשר דרך האתר

הזה http://www.sendspace.com/ *פליייז תהיה לחיייייץ!* אבל אם את לא רוצה להסתבך - כמוני בפעם הראשונה - אפשר גם דרך המסנג'ר אם יש לך הנה שלי - [email protected] או co.il בסוף - אני לא סגורה על זה XDDDDDDD טנקסס

אוקיי זה מוזר, אני

מחוברת ואני לא רואה שהוספת אותי מוזר
אולי תתני לי את המסנג'ר שלך? נראה לי שלמסנג'ר שלי יש סוג של מחלה XDDDDD הוא טמבל!

L D N

New member
../images/Emo207.gif וידאו של טום ודני

אם מישהי זוכרת אז היה לא מזמן וידאו של טום ודני מתראיינים נראלי לתוכנים שהם עשו שם את THNL באקוסטי ואז טום אומר שהוא שומע את הבקסטריט בויז... בקיצור, אני ממש מחפשת את הוידאו הזה... למישהי יש? [או ביוטיוב או להורדה.. לא משנה לי :)] תודה וזה.

rachel malasa

New member
../images/Emo207.gif מישהי..

אממ אם מישהי יכולה להעלות לי את זה להורדה אז אני ממש אודה לה. ive got you IWHY הגרסה שבקליפ באבל וורפ. the best damn thing-avril lavigne freak out-avril lavigne Fall To Picess-avril lavigne(מקווה שרשמתי את השם של השיר נכון..} וגם את האמברלה גרסת אולפן...אני יודעת שזה הרבה. סליחה XDDD

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי את השירים הבאים

New Found Glory - Iris Avril Lavigne - When You're Gone (Acoustic) Avril Lavigne Tomorrow Aly & AJ Fanmade Tribute תודהה מראש :) טל

m i c k e y 15

New member
את איריס שמתי למטה..איפה שיש

את השרשור של לדובב את התמונה
האמת שמאחורי התמונה
את השאר אין לי

למעלה