talosh1234

New member
זה לא עבד לי למטה :/

כאילו זה כן הוריד אבל זה לא עבד .. לא משנה חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ראיתי את אמברלה בטלוויזיה הודות ליובי#@$%^ אאאאאאא זה כזה יפה
!!!!!!!11111111 יש שם פרצוף קורע של דאגי שהוא מוציא לשון XD אאאאאאא זה כזה קליפ מושי33333333> ~הודעה פקאצתית במיוחד~

Yu vi

New member
חעחע הכל בזכותי D:../images/Emo85.gif

חחחחחחחחח הא ואני עדיין מצטערת על הצרחה שדפקתי לך בטלפון.. XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

עצוב לי
הגיטריסט של הוות'ורן הייטס נפטר אתמול מדום לב אומשהו.. פשוט הלך לישון ולא התעורר. הוא היה רק בן 26. לא חשוב. אני חצי מתפקדת כי זו אחת הלהקות האהובות עלי ויש לו תפקיד נורא חשוב בלהקה חוץ מגיטריסט וזה. לא משנה. אז שיהיה לכן שבוע טוב

butbut

New member
../images/Emo207.gifבקשר לשיר שבחרנו לסרטון של כולן!

אתן רוצות להזיזי משהו??
לעשות משהו?
בואו נתקדם עם זה! בפורום הזה צריכים אנשים שידחפו את העניינים!
יש לנו בדיוק שבועיים!!!
תציעו רעיונות-או לא יודעת מה..משהו!
אגב למי שלא ראתה את הקליפ שאני עשיתי-בכול אופן קצת שיניתי אותו וומחקתי והעליתי אותו מחדש>< http://www.youtube.com/watch?v=POzRyGxWdtI XD ואגב-סיון[שעקסית]חחח..הצבע שמתהפך הוא בכוונהLOL קורעת אחת.

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif הסבר, מישהי בבקשה..

סליחה על הבורות, אבל לא הבנתי את כל העיניין על הקליפ.. מה? מי? למה? כמה? איך? כיצד? תשובות מישהי??

butbut

New member
../images/Emo26.gifתשובות../images/Emo70.gif XD

מקפליי עושים תחרות של הגרייטס היטס!-הם מחפשים קליפ שיתבצע על השיר שלהם[מתוך הגרייטס היטס]. אנחנו בחרונו ברוב קולות את השיר i wanna hold you<<< ועכשיו מה שנותר זה לעשות קליפ-ולהעלות אותו ליוטיוב! :] עכשיו צריך לרעיון שיספיק בשביל איזה 20 בנות לקליפ אחד..:} וככה גם נייצד את ישראל-וגם יהיה מודעות!!!לישראל!!אצל מקפליי-ובפעם הבאה שהם עונים על שאלות שקשורות במעריצים של מקפליי-הם לא יענו בציניות:]

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gifאהה.. הבנתי ^^

את הקליפ אנחנו נצלם במפגש הפורום שיש לנו בחנוכה?

butbut

New member
../images/Emo31.gifלצערינו לא..ולכן נצטרך למצוא פיתרון..

לבעיית המרחק:]

talosh1234

New member
לדעתי כן צריך לעשות לזה מפגש ..

ופשוט מי שתבוא תהיה בקליפ .. ואחר כך אפשר לכתוב בכתוביות את כל אלה שלא יכלו להשתתף אבל שהיו חלק בזה ..

tzuf jones

New member
קר לך להגיד את זה !!

כי את גרה בת"א !! לי , את יודעת , יהיה קשה מאוד להגיעע לשם .. בספק אם אאני יבוא , ובחיים שלי לא הייתי באף מפגש .. אבל שיהיה לך בכיף

talosh1234

New member
אבל איזה פתרון אחר אפשר למצוא ? :/

וחוץ מזה את זה לא בעיה .. אם קצת שיכנוע נביא אותך [;

ענבז

New member
מסכימה שצריך מפגש אבל..

קודם כל צריך קונספט ותסריט והכל לא ניפגש סתם..אם ניפגש בלי הדברים האלה נצטרך עוד מפגש וזה כבר לא נראה לי אפשרי בואו נקבע מפגש לשבוע הבא ועד אז נגבש הכל :)

למעלה