אז צריך להעלות שרשור חדש עם התאריך.. שנקבע [?!]
S Simple Girl 182 New member 2/12/07 #255 ../images/Emo55.gif אז צריך להעלות שרשור חדש עם התאריך.. שנקבע [?!]
ש ש י ר ווו ש New member 2/12/07 #258 מי את חושבת ביקשה מראש1 פוסטר של סאם 41?../images/Emo6.gif אאאאאאאננננננננניייייייי DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
מי את חושבת ביקשה מראש1 פוסטר של סאם 41?../images/Emo6.gif אאאאאאאננננננננניייייייי DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
י יעליקק New member 2/12/07 #259 ../images/Emo15.gif OMG כ"כ אני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את אמה רוברטס בבקשה תודה D: מקווהשזה לא זה החדש מראש1 שאמהעם השמלה האדומה כי כבר יש לי אותו .. תודה 3>
../images/Emo15.gif OMG כ"כ אני !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את אמה רוברטס בבקשה תודה D: מקווהשזה לא זה החדש מראש1 שאמהעם השמלה האדומה כי כבר יש לי אותו .. תודה 3>
M meningher New member 2/12/07 #266 ../images/Emo207.gif סרטון לתחרות! אז אני וחברה פרסמנו ביוטיוב סוף סוף את הקליפ שלנו. מקווה שתהנו http://www.youtube.com/watch?v=_4pNqYWCgPI
../images/Emo207.gif סרטון לתחרות! אז אני וחברה פרסמנו ביוטיוב סוף סוף את הקליפ שלנו. מקווה שתהנו http://www.youtube.com/watch?v=_4pNqYWCgPI
N N e r d y New member 2/12/07 #292 הייי אני מכירה אותה! היא ממול נכון? אממממ מיכל או משו? מי אלה הן ממש מוכרות לי כולן אבל אני לא מצליחה לזהות בגלל האיכות המעולה של יוטיוב =\
הייי אני מכירה אותה! היא ממול נכון? אממממ מיכל או משו? מי אלה הן ממש מוכרות לי כולן אבל אני לא מצליחה לזהות בגלל האיכות המעולה של יוטיוב =\
G GuitarSoundGirl New member 3/12/07 #327 ../images/Emo203.gifאיזה סירטון טוב חח, הוא ממש מצחיק../images/Emo6.gif
Y yaelsee New member 3/12/07 #339 הוו אני מכירה אותן!! אלה מיכל ואסדיאס ונופר יעקובי [רק אותן אני מכירה משם ] הן איתי בבלט [בעצם, רק נופר כי מיכל בקבוצה היותר מתקדמת] צילמתן במועצה וואי, מממממממממש אהבתי!
הוו אני מכירה אותן!! אלה מיכל ואסדיאס ונופר יעקובי [רק אותן אני מכירה משם ] הן איתי בבלט [בעצם, רק נופר כי מיכל בקבוצה היותר מתקדמת] צילמתן במועצה וואי, מממממממממש אהבתי!
Y yaelsee New member 3/12/07 #347 גם אם אני אגיד זה בטח לא ממש יעזור ../images/Emo122.gif הממ אני יעל סיסם, [וואו, זה נשמע ממש כאילו אני באיזה ראיון עבודה XD] אבל אני ב י'. תשאלי את נופר, היא בטוח מכירה אותי.
גם אם אני אגיד זה בטח לא ממש יעזור ../images/Emo122.gif הממ אני יעל סיסם, [וואו, זה נשמע ממש כאילו אני באיזה ראיון עבודה XD] אבל אני ב י'. תשאלי את נופר, היא בטוח מכירה אותי.