Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo207.gif בקשר למפגש..

יש לי כמה סימניות קטנות חמודות של מיקי מאוס שאני עשיתי.. יש לי 4 סימניות לתת, מישהי רוצה שאני אביא לה?

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif יאיי ^^ אנשים באמת רוצים ../images/Emo9.gif

אז 3 מהסימניות רוצים.. אז יש לי עוד 3 לתת [הצלחתי לעשות עוד 2]

kelly7i

New member
אני חייבת סימניה!XD

בדיוק היום חשבתי על זה שאני צריכה לאלתר משו, כי אני קוראת שוב כמה הארי פוטטרים לפני השביעי..XD אבל נראלי הספיקו כבר לבקש לפני..=[ אם ישאר.. גמאני אשמל לקבל
XD

mcfly danna

New member
../images/Emo207.gif

תורי להתבכיין..... אוקי, אז ככה... רבתי עם ההורים שלי כי פעם ראשונה בחיים שלי שהלך לי לא כ"כ טוב במתמטיקה, קיבלתי "רק" 75, וההורים שלי ממש מעצבנים אותי, אני לא יכולה עם העודף שלמות הזאת, אני פרפקצניסטית בהכחשה, בגללם!!! אבל "לא זה ממש גרוע, את חייבת להשתפר" אז פאק, פעם אחת לא הלך לי טוב, טיפה עידוד מהם היה יכול לעודד אותי קצת... ונכנסתי לבלוג שלי ויש לי 3 תגובות... 3?!?! זהו?! זה סתם מבאס ואולי אני לא אמשיך יותר כי בלאו הכי רק 3 ילדים קוראים את זה, אני עלולה להדרדר למצב שאני אכתוב לעצמי תגובות... יש לי 500 כניסות שבניהם 450 זה אני... אז תראו באיזה מצב אני.... והגיטרה שלי מעצבנת אותי, היא לא נחמדה אליי, אבל אני צריכה לעשות לה כמה שיחות נפש.... קיצקיץ אני צריכה כאפה וחיבוק... יש מתנדבת?

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני לא מבינה את ההורים שלך, אני הייתי מתה לקבל 75!! ובקשר לבלוג.. זה בסדר גמאני כמוך, פשוט תעשי הקפצות

mcfly danna

New member
גמאני לא מבינה אותם...

יואו הם כאלה מעצבנים, ובבלוג איך עושים הקפצות?!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif עושים פוסט חדש ורושמים בכותרת מה שא

מה שאת רוצה [אני רושמת את אותו הכותרת לאותו הפוסט שאני עושה לא הקפצה] ובתוך הפוסט רושמים 'למטה' או 'הקפצה' [אני בדרך כלל רושמת 'למטה']

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא נורא..קורה!! ובקשר לבלוג..אני בטוחה שיכנסו עוד..XDD נממ..אין סמיילי של כאפה אז תסתפקי בחיבוק!!

rox love BSM

New member
אמא שלי כזו..

מתי שיש לי ציונים של 70\75 אז במקום לעודד אותי היא מתחילה "למה לא התכוננת?,היית צריכה ללמוד יותר ובלה בלה בלה אני פשוט מתעלמת. אבל בכל מקרה
ואל תדאגי את תשתפרי פעם הבאה

talosh1234

New member
../images/Emo24.gif .....................................

תראי .. אם אני יגיד שאני מבינה אותך אני ישקר :/ כי אחותי לא מצליחה בלימודים (ט) ואחי התחיל להצליח רק בח' .. עכשיו הוא בי' .. זאת אומרת שהם כבר דיי רגילים .. אבל עדיין יש להם מידת ציפייה ממני כי אני ה"ילדה החכמה" בבית .. את יכולה לדבר עם אמא שלך ולהסביר לה שגם כשאת מתכוננת יכולות להיות לך ירידות , ולא יקרה כלום .. זה בסך הכל הציונים שלך והלימודים שלך .. היא יכולה להתערב בזה והיא גם יכולה שלא .. את יכולה להסביר לה שאם היא רוצה שתצליחי את צריכה את העידוד שלה .. ושלא תתיף בך מוסר לא טוב .. כי זה בחיים לא יעזור . יותר מזה אין לי מה להגיד :/ אז קבלי מלא חיבוקים
ובאמת שרק בהצלחה
מקווה שאמא שלך תבין :) טל

למעלה