יש לך מייספייס?
R rox love BSM New member 30/11/07 #157 עוד../images/Emo207.gif אני יודעת ששמו את זה אלף פעם אבל מישהי יכולה בבקשה להעלות לי את השיר של twon bike אם זה השם שלהם..? פליז?
עוד../images/Emo207.gif אני יודעת ששמו את זה אלף פעם אבל מישהי יכולה בבקשה להעלות לי את השיר של twon bike אם זה השם שלהם..? פליז?
N N e r d y New member 30/11/07 #160 here you go ../images/Emo26.gif http://www.sendspace.com/file/8bcfz7 ואם כבר, אז למישהי יש את 7 weeks until the summer?? יש לי רק דמו =\
here you go ../images/Emo26.gif http://www.sendspace.com/file/8bcfz7 ואם כבר, אז למישהי יש את 7 weeks until the summer?? יש לי רק דמו =\
M m i c k e y 15 New member 1/12/07 #169 כי יש רק דמו הם לא עשו לזה ממש שיר.. יש להם כאלה חומרים שנשארו רק דמואים...
M m i c k e y 15 New member 1/12/07 #166 ../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifפוסטרים שיש לי פה- וזה הרבה../images/Emo70.gif הנה פוסטרים שיש לי והכמות שיש לי אותם....כמה פוסטרים יעני ואין לי 2 שהם אותו הדבר למשל: גרין דיי- 2 [הלהקה גרין דיי- 2 פוסטרים] נתחיל אוונסנס-5 כריסטינה אגילרה-2 רובי וויליאמס-2 בלו-1 דניאל רדקליף-2 ווסטלייף-3 לינקין פרק-1 גוד שארלוט-3 קורט קוביין-1 היהודים-3 מארון 5-1 איימי לי-1 אבריל לווין-5 [סיוון שמור לך ולעוד מישהי שתרצה..יש 5 אז תחלקו את זה בינכן XDD] ג'סטין טימברלייק-1 מטאליקה- חצי עמוד 1 נירוונה חצי דף 1 נייטוויש-1 רד הוט צ'ילי פפרס-1 גרין דיי-1 MCR-1 השמיניה-1 אבודים-3 AFI-1 מיוז-1 טוקיו הוטל-2 דרייק וג'וש-1 בוב ספוג-2 דה יוזד-1 HIM-1 אמה רוברטס-1 ויש לי גם כאלה של זמרים ישראלים וזה- יהודה לוי, הראל סקעת,הראל מויאל,נינט כלמיני כאלה וגם שחקנים אם בא לכם..רק תגידו איזה...
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifפוסטרים שיש לי פה- וזה הרבה../images/Emo70.gif הנה פוסטרים שיש לי והכמות שיש לי אותם....כמה פוסטרים יעני ואין לי 2 שהם אותו הדבר למשל: גרין דיי- 2 [הלהקה גרין דיי- 2 פוסטרים] נתחיל אוונסנס-5 כריסטינה אגילרה-2 רובי וויליאמס-2 בלו-1 דניאל רדקליף-2 ווסטלייף-3 לינקין פרק-1 גוד שארלוט-3 קורט קוביין-1 היהודים-3 מארון 5-1 איימי לי-1 אבריל לווין-5 [סיוון שמור לך ולעוד מישהי שתרצה..יש 5 אז תחלקו את זה בינכן XDD] ג'סטין טימברלייק-1 מטאליקה- חצי עמוד 1 נירוונה חצי דף 1 נייטוויש-1 רד הוט צ'ילי פפרס-1 גרין דיי-1 MCR-1 השמיניה-1 אבודים-3 AFI-1 מיוז-1 טוקיו הוטל-2 דרייק וג'וש-1 בוב ספוג-2 דה יוזד-1 HIM-1 אמה רוברטס-1 ויש לי גם כאלה של זמרים ישראלים וזה- יהודה לוי, הראל סקעת,הראל מויאל,נינט כלמיני כאלה וגם שחקנים אם בא לכם..רק תגידו איזה...
Y Yu vi New member 1/12/07 #167 MCR!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif אני... מאוד אשמח אם תוכלי להביא לי אותו.....
Y yaelsee New member 1/12/07 #174 וואי מיקי את אלופה!! אבל הבעיה שיש לך מלא מלא מלא שאני רוצה אז אני ארשום לך ואני אשמח אם תוכלי להביא לי משהו אז ככה:^^ *גוד שארלוט [אני מחפשת מלא מלא מלא זמן] *רד הוט צ'ילי פפרס [אותו דבר ] *AFI *דה יוזד המון המון המון תודה לך, אפילו אם לא תביאי כלום D: ד"א, כבר נגמרו לך השיפוצים בבית? איך יצא?
וואי מיקי את אלופה!! אבל הבעיה שיש לך מלא מלא מלא שאני רוצה אז אני ארשום לך ואני אשמח אם תוכלי להביא לי משהו אז ככה:^^ *גוד שארלוט [אני מחפשת מלא מלא מלא זמן] *רד הוט צ'ילי פפרס [אותו דבר ] *AFI *דה יוזד המון המון המון תודה לך, אפילו אם לא תביאי כלום D: ד"א, כבר נגמרו לך השיפוצים בבית? איך יצא?
M m i c k e y 15 New member 1/12/07 #182 אחלה אני אביא לך את דה יוזד AFI ואחד של גוד שארלוט כי יש עוד אחת שרוצה
D DoLi it is Me New member 2/12/07 #305 לאא פליז אני רוצצהה פליז פליז פליז פליז פליז פליז אני מחפשת שמוניים שנה פוסטרים שלו ושלשום קיבלתי פוסטר שלהם מבריטניה אבלאבל בכל זאת .. פלייז תוותריי לי פלייזזזזזז
לאא פליז אני רוצצהה פליז פליז פליז פליז פליז פליז אני מחפשת שמוניים שנה פוסטרים שלו ושלשום קיבלתי פוסטר שלהם מבריטניה אבלאבל בכל זאת .. פלייז תוותריי לי פלייזזזזזז
M m i c k e y 15 New member 1/12/07 #181 סיוון../images/Emo26.gifגם אחד של אוונסנס שמור לך אם את רוצה עוד אחד רק תגידי אפ אפחת אחרת לא תרצה אני אביא לך מה שנשאר
סיוון../images/Emo26.gifגם אחד של אוונסנס שמור לך אם את רוצה עוד אחד רק תגידי אפ אפחת אחרת לא תרצה אני אביא לך מה שנשאר
S Sivan McFLY New member 3/12/07 #340 ../images/Emo210.gifאעאעאעאע איזה סיון?! ><' כי אם זאת אני כןכן אני רוצההה!! DDDD:
S Simple Girl 182 New member 1/12/07 #189 ../images/Emo55.gif אהעהא!! מיקי יא נסגדת שכמוך! אפשר מרון ודרייק וגו'ש??
B baril New member 1/12/07 #190 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג |: אפשר את גוד שארלוט וטוקיו, ואת היהודים? פליייייייייייייז
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומג |: אפשר את גוד שארלוט וטוקיו, ואת היהודים? פליייייייייייייז
1 1ספירוש1 New member 1/12/07 #198 ../images/Emo103.gifמיקי?../images/Emo23.gif אפשר אחד של אבריל? פליייזז!!
M m o r 1 0 2 New member 1/12/07 #207 אני רוצה את מאטליקה ונירוונה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
D DoLi it is Me New member 2/12/07 #304 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיקסר מיקסר את מלכה ../images/Emo13.gif: אני רוצה את : מיוז. נייטויש נירוונה אבריל לאבין. איימי לי קורט קובין לינקין . בקשהה זה חשובב תווודה
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמיקסר מיקסר את מלכה ../images/Emo13.gif: אני רוצה את : מיוז. נייטויש נירוונה אבריל לאבין. איימי לי קורט קובין לינקין . בקשהה זה חשובב תווודה