OO דאגי? 20? לא מסתדר לי.. הוא קטנצ'יק כזה..XDD טוב אבל בכל זאת שיהיה לו מזל טוב!!
1 1ספירוש1 New member 28/11/07 #28 ../images/Emo103.gifOO דאגי? 20? ../images/Emo2.gif לא מסתדר לי.. הוא קטנצ'יק כזה..XDD טוב אבל בכל זאת שיהיה לו מזל טוב!!
../images/Emo103.gifOO דאגי? 20? ../images/Emo2.gif לא מסתדר לי.. הוא קטנצ'יק כזה..XDD טוב אבל בכל זאת שיהיה לו מזל טוב!!
N N e r d y New member 28/11/07 #3 ../images/Emo207.gif שאלהה הסירטון שבצד בריבוע הקטן, מישי יודעת איזה סרטון זה? קישור? טנקס
M m o r 1 0 2 New member 28/11/07 #7 ../images/Emo45.gifXDD חפיף../images/Emo168.gif עדיין רואים את התמונה אבל אנל'א מכירה
ג גילולית New member 28/11/07 #6 נראה לי שזה מהריקוד שלהם בTRL אני לא בטוחה (זה אמור לזוז או סתם תמונה??)
B butbut New member 28/11/07 #8 That one../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif הופעה מאוד ישנה שלהם שלThat Girl ואחר ךכ הם מתחבקים כזה XDD http://www.youtube.com/watch?v=RtF_Wi6x6rk ס'חמודים וקטנים
That one../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif הופעה מאוד ישנה שלהם שלThat Girl ואחר ךכ הם מתחבקים כזה XDD http://www.youtube.com/watch?v=RtF_Wi6x6rk ס'חמודים וקטנים
S Simple Girl 182 New member 28/11/07 #10 ../images/Emo55.gif../images/Emo207.gif ראש 1 ומפגש פורום [?!] 1. גאש! ראיתם שראש 1 הורידו את הטור של להקת פופ בטופ 10 2. אני לא יודעת מה איתן, אבל חופשת חנוכה על מעט כבר באה ואנחנו צריכות להתחיל לחשוב על תאריך למפגש.. או שזאת רק אני [?!]
../images/Emo55.gif../images/Emo207.gif ראש 1 ומפגש פורום [?!] 1. גאש! ראיתם שראש 1 הורידו את הטור של להקת פופ בטופ 10 2. אני לא יודעת מה איתן, אבל חופשת חנוכה על מעט כבר באה ואנחנו צריכות להתחיל לחשוב על תאריך למפגש.. או שזאת רק אני [?!]
M McFlyRoni New member 28/11/07 #12 ../images/Emo109.gif ראיתי!!! ../images/Emo2.gif הם כלכך זונ*ת!!!!! אפילו ב"נבחרי 2007" שלהם הם לא שמו אותם!!! גאד איך התעצבנתי!! וארעאראראראראאר אני שונאת את היום הזה. דרך אגב- אמרו לנו שאולי לא תהיה לנו חופשת חנוכה אז אני מקווה שאני איכשהו אוכל להגיע למפגש
../images/Emo109.gif ראיתי!!! ../images/Emo2.gif הם כלכך זונ*ת!!!!! אפילו ב"נבחרי 2007" שלהם הם לא שמו אותם!!! גאד איך התעצבנתי!! וארעאראראראראאר אני שונאת את היום הזה. דרך אגב- אמרו לנו שאולי לא תהיה לנו חופשת חנוכה אז אני מקווה שאני איכשהו אוכל להגיע למפגש
S Simple Girl 182 New member 28/11/07 #14 ../images/Emo55.gif דווקא איך שזה נראה עכשיו, השביתה תמשיך גם אחרי חנוכה.. ואיך לראש 1 יש את החוצפה לא לשים את מקפליי בנבחרי השנה!@#$%^&*
../images/Emo55.gif דווקא איך שזה נראה עכשיו, השביתה תמשיך גם אחרי חנוכה.. ואיך לראש 1 יש את החוצפה לא לשים את מקפליי בנבחרי השנה!@#$%^&*
M McFlyRoni New member 28/11/07 #15 ../images/Emo109.gif א-א-א-מן! הם ממש חצופים וגם בטופ 10 הזה ארררררררררררר מה הם חושבים לעצמם? >__________________<
../images/Emo109.gif א-א-א-מן! הם ממש חצופים וגם בטופ 10 הזה ארררררררררררר מה הם חושבים לעצמם? >__________________<
G GuitarSoundGirl New member 28/11/07 #17 שלא נדבר כבר על "מעריב לנוער"../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
S Simple Girl 182 New member 28/11/07 #20 ../images/Emo55.gif לגמרי! הם היו צריכים לעשות ממוצע יחד. עם הקטגורייה של הלקת רוק, זה לא הוגן שמקפליי מגיעים תמיד למקום שני ואז בהחלטה טיפשית ביותר להעיף את כל הקטגורייה של להקת פופ
../images/Emo55.gif לגמרי! הם היו צריכים לעשות ממוצע יחד. עם הקטגורייה של הלקת רוק, זה לא הוגן שמקפליי מגיעים תמיד למקום שני ואז בהחלטה טיפשית ביותר להעיף את כל הקטגורייה של להקת פופ
G GuitarSoundGirl New member 28/11/07 #16 וואלה?! איזה מעצבן זה!! יש מצב שהשביתה עוד תהיה בחנוכה...מקווה שנפגש (למרות שבאמת אומרים שיקחו לנו אותה ).
וואלה?! איזה מעצבן זה!! יש מצב שהשביתה עוד תהיה בחנוכה...מקווה שנפגש (למרות שבאמת אומרים שיקחו לנו אותה ).
B baril New member 28/11/07 #18 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifראיתי #@!%!#^../images/Emo2.gif ס'קקות ;; אבל לפחות היה היום תמונה של פארמור D:
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifראיתי #@!%!#^../images/Emo2.gif ס'קקות ;; אבל לפחות היה היום תמונה של פארמור D:
L Lior1590 New member 28/11/07 #22 איך זה עיצבן אותי היו בבוקר!!! אני וחברה שלי שגם אוהבת את מקפליי קיללנו את ראש1 כל היום!! ראינו שיש את נבחרי השנה ופתחנו והתחלנו לחפש כמו מטורפות איפה מקפלי בשביל להצביע והם לא היו
איך זה עיצבן אותי היו בבוקר!!! אני וחברה שלי שגם אוהבת את מקפליי קיללנו את ראש1 כל היום!! ראינו שיש את נבחרי השנה ופתחנו והתחלנו לחפש כמו מטורפות איפה מקפלי בשביל להצביע והם לא היו
M m i c k e y 15 New member 28/11/07 #25 וואי איזה באסה...ואני מקווה שהתאריכים לא יהו ב-10 ולא ה-5 XDD כי אני לא פה...
Y yaelsee New member 28/11/07 #29 וגם לא בין ה 6-9 XDDD כי אז אני לא פה... אבל מיקי, את יותר חשובה ממני D: ראש1 קקות! גם אני ראיתי את זה היום בבוקר
וגם לא בין ה 6-9 XDDD כי אז אני לא פה... אבל מיקי, את יותר חשובה ממני D: ראש1 קקות! גם אני ראיתי את זה היום בבוקר