screamin pittas

New member
../images/Emo207.gifאמ..שאלה..

אנחנו עושות איזה ברכה או משהו לחנוכה? כי ראיתי שפורומים אחרים עושים וחשבתי שיהיה נחמד אם נעשה גם..

../images/Emo138.gifחג חנוכה שמח-פורום ג'סטין טימברלייק!

*לא ידעתי לאן לשרשר אז פתחתי חדש-סליחה! היי! פורום ג'סטין טימברלייק מאחל לכם חג חנוכה מהנה,כייפי - והכי מתוק שיש ! [= נשמח לראות אתכם בפורום שלנו , פורום ג'סטין טימברלייק ! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=808

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif תרשי לי לומר משהו ...

ג'סטין טימברלייק ? תמות, שונאת אותך >< וחג חנוכה שמח גם לכם D:

butbut

New member
אוף אין לי מסן-אני עייפה-מחר צו ראשון-עשיתי

רגליים עם שעווה-וזה היה פאק**ג כואב!!!!>< פשוט שמתי את זה על העור וצרחתי כמו סדיסטית רצחנית ומטורפת ביותר>< שעווה=כואב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11....אני ממתי מתתי מתתי!!!>< ועכשיו בא לי לגזור פוני בובה למחר. XD הצטלמתי עם ההכנה לגזירה שלי.[יצא יפה!!!]XD אגב פסיכו אני רוצה לדבר איתך-אבל כמו שראית..המסן><

butbut

New member
חבל שאין נצלש אני מתה לדעת אם מתאים לי

בוני בובה או לא><

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif אעאעאעאעא *מתרגש נורא*

*מחייך כמו דביל* בוט המאגניבה והאגדית רוצה לדבר איתי D: סת םאני לא מתרגשת איתה אני מדברת איתה במסן כמעט כל יום [כן בטח ><] סתם אבל פעם דיברנו כמעט כל יום >< והיה לנו נורא כיף >< עד שהמחשב הדור-חדש-שמשחק-אותה-ישן התקלקל לה ואין לה מסן אני עצובה :( גם אני רוצה לדבר איתך 3>3>3>3>3>3>
המון לבבות בשבילך !!! [ת'אמת יש פה רק אחד XD] חפרתי P:

butbut

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאני מתגעגע..מוצ'ו מוצ'ו

XDD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif OMG

איזה מושלם עשית לעצמך פוני ... איך את עושה את זה כזה יפה ? אני אסתפר ואעדה פוני צד ופן יופ לפני המפגש XD ושרצית לדבר איתי במסן זה על נושא כלשהו או סתם ? ... 3333333333333 >

yaelsee

New member
הווו בהצלחה!!

אכן, שעווה זה כואב
פוני בובה - איכשהו, אני יודעת שעלייך זה יראה מהמם
[זה הדבר הכי קורב שמצאתי לפוני XDD]
אין מסן? תסתפקי בנו בפורום
הממ... לילה טוב?
שיהיה לך המון בהצלחה!
[אני כבר מחכה לחפירה שתהיה ברגע שתחזרי
]

butbut

New member
../images/Emo26.gifלבינתיים גזרתי וזה ארוך מחר אני יחשוב

לקצר.. איך זה נראה?

yaelsee

New member
../images/Emo12.gif

זה לא פייר בוט! את מהממת!
וגם מוכשרת בערך בכל דבר שקיים
[כולל לעשות לעצמך פוני]

ענבז

New member
וואו ממש יפה לך...גמאני הסתפרתי אתמול ../images/Emo13.gif

חח.. ווא איזה כיף לך.. את באמת יודעת לעשות כל דבר XDD את בבית ספר לאומניות או משהו כזה? תתחדשי , ענבז 3>

butbut

New member
חח לא>< אני בבית ספר מדעיXD

אבל הייתי רוצה להיות..רק שאי אפשר.

למעלה