1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif|ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif

התגעגנו..!!
נממ.. יש מצב שתפתחי את הסטיסטיקות? שמחה שנהנית!!

McFly rullz

New member
../images/Emo140.gifברוכה השבה!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

התגעגנו
בדיוק היום שאלתי מה עם סטטיסטיקות ואת חזרת הביתה

just orr

New member
ברוכה השבה ^^

אני שמחה שנהנית DD: אבל רגע, את תחזרי להיות מנהלת? או ששחר תישאר? או שתהיה מישהי אחרת..? טחחח סורי על הצפת השאלות, לא הבנתי פשוט חחח ^^" בכל מקרה, התגעגענו
ותנוחי לך XD

Bleed for Me

New member
אני עדין מנהלת,אתם לא תפטרו ממני כל כך מהר../images/Emo3.gif

שחר לא תשאר לנהל פה,היא רק עשתה בייביסיטר,תהיה מישהי אחרת בתנאי שאני אמצא אחת חחחח ותודה
גם אני התגעגעתי

Bleed for Me

New member
בהתחלה באהלים

וכשהתחיל גשם מטורף האהלים לא עמדו בזה ועברנו לחדרים.. ומתקלחים כולן ביחד..תאמיני לי שעושים את זה כל כך מהר ככה שזה לא מפריע לאף אחת..

loli kiss

New member
וואלקם בק ../images/Emo24.gif

וואי נראה שעבר מהר.. ודווקא ביקרת פה די הרבה
כן כן , היינו ילדות טובות P: כיף שחזרת אלינו, ולא לגיחה קצרה lol

חצמבוש

New member
../images/Emo207.gifאני נוטשת אותכן../images/Emo7.gif

ליומיים אני חוזרת ביום שישי בערב טוב לפחות זה למטרות כימעט טובות,כנס מופת[המשך של משצים><] אני יראה את כל החברים שלי מהקורס את חלק מהקבוצה[כי יש כמה ששובתים והם לא יוצאים לכנס:(] ולשימחתי לא יהיו לי את הפאדיחות שציפיתי שיהיו כי אותו ילד מסתבר שהוא לא באXD אז אם יוליה ואלינה יצעקו "פאני לאב פלג,פאני פלוס פלג" לאפחד זה לא יזיזXDDD עכשיו סיימתי לארגן את הכל,אנחנו נוסעים לירוחם זה בישראל,ניראליXD כל מה שאני יודעת שזה באיזה חור בדרום>< גמכן מקום צחי מצא ללון בו>< מקווה לא לחזור עם קלקול קיבה,מאחלת לעצמי ליצעוק על מישהו[בטח אור רוזנברג המציק] כ"כ חזק שאני יחזור הביתה בלי קול[חלום חיי]XDDD אני מקווה שלא ישפכו עליי פטל/תה שוב פעם[תמיד זה קורה רק לי,חוץ מהפטל ששריקי פריקי שפך אותו בכוונה המאניק><] פאק מחר צריך לקום מוקדם מוקדם,כי האוטובוס בא בשבע ויש לי הרגשה רעה אני יקום בשבע וחצי ואז אני יגיע לביצפר ואין אוטובוס[זה כימעט קרה לי שנה שעברהXDD] כ"כ רציתי ליראות כמה חברים אבל הם לא יהיו בכנס הזה
תחזיקו לי אצבעות שאני יחזור הביתה צרודה,ושהרגליים שלי ימותו כדי שאני לא אצטרך לנקות חלונות בבית החדש[לכולם יש חלון אחד בחדר ורק אני נידפקתי עם שניים><] אדיוס בננות
תתגעגעו לי?
*אגב יובל אם את רואה את זה נכון איתי קורא לי מוני גינזבורג? חח יש בן אדם כזהXDDDD רציני הוא היה בערוץ 22 אני ושי לא הפסקנו ליצחוקD:* בייי3>

למעלה