../images/Emo207.gifאני נוטשת אותכן../images/Emo7.gif
ליומיים אני חוזרת ביום שישי בערב טוב לפחות זה למטרות כימעט טובות,כנס מופת[המשך של משצים><] אני יראה את כל החברים שלי מהקורס את חלק מהקבוצה[כי יש כמה ששובתים והם לא יוצאים לכנס

] ולשימחתי לא יהיו לי את הפאדיחות שציפיתי שיהיו כי אותו ילד מסתבר שהוא לא באXD אז אם יוליה ואלינה יצעקו "פאני לאב פלג,פאני פלוס פלג" לאפחד זה לא יזיזXDDD עכשיו סיימתי לארגן את הכל,אנחנו נוסעים לירוחם זה בישראל,ניראליXD כל מה שאני יודעת שזה באיזה חור בדרום>< גמכן מקום צחי מצא ללון בו>< מקווה לא לחזור עם קלקול קיבה,מאחלת לעצמי ליצעוק על מישהו[בטח אור רוזנברג המציק] כ"כ חזק שאני יחזור הביתה בלי קול[חלום חיי]XDDD אני מקווה שלא ישפכו עליי פטל/תה שוב פעם[תמיד זה קורה רק לי,חוץ מהפטל ששריקי פריקי שפך אותו בכוונה המאניק><] פאק מחר צריך לקום מוקדם מוקדם,כי האוטובוס בא בשבע ויש לי הרגשה רעה אני יקום בשבע וחצי ואז אני יגיע לביצפר ואין אוטובוס[זה כימעט קרה לי שנה שעברהXDD] כ"כ רציתי ליראות כמה חברים אבל הם לא יהיו בכנס הזה
תחזיקו לי אצבעות שאני יחזור הביתה צרודה,ושהרגליים שלי ימותו כדי שאני לא אצטרך לנקות חלונות בבית החדש[לכולם יש חלון אחד בחדר ורק אני נידפקתי עם שניים><] אדיוס בננות
תתגעגעו לי?
*אגב יובל אם את רואה את זה נכון איתי קורא לי מוני גינזבורג? חח יש בן אדם כזהXDDDD רציני הוא היה בערוץ 22 אני ושי לא הפסקנו ליצחוקD:* בייי3>