mcfly rocks

New member
וואי איזה אדיר! כיף לך! הקנאה! הקנאהההה!!!

איך בא לי!!!!! וואי ממש תהני ותצלמי מלא מלא תמונות ותעלי אותן וואי איזזה כיף לך! כבר אמרתי את זה.... אני במקומך הייתי נטרפת פה לגמרי ומפוצצת את הפורום! ברור שמותר לךלהתרגש! את חייייייייייבת להתרגש!!! תהנייייייייייייייייייייי!!!!!! תנסי לגעת בהם ואז אל תתקלחי!
חעחעחחע חג שמחחחח לכולםם!!!
mcfly rockcs!!!!!!!!!!!
i am danny's surfer babe!!!!

DoLi it is Me

New member
ביץ'! חח סתם תהנו ../images/Emo8.gif

כנראה שאתן כבר שם ^_^ או שבמטוס ><. בקיצור תהננו D: כיף לכן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאומפגגג../images/Emo2.gif

תהנו OOOOO: זונות ]; אני כלכך מקנאה בכן אני אתגעגע
תעשו חיים ~מן הסתם, הופעה של מק *קנאה*~;;

loli kiss

New member
יאא תהנוו ../images/Emo24.gif

*הקנאה* באלי גםם
בכל אופן תהנו בטירוף
ואל תשכחו לחפור ולהעלות המון תמונות כשתחזרו חח

יעליקק

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo15.gif גאש ><

אין מישהו שיש לו חיים יותר חרא משלי. אין מישהו שיש לו חברות [כן בטח, חברות] יותר חרא משלי >< מצטערת שאני שוב פורקת אבל אני חייבת. אני לא אכתוב פה מי ומה, אני רק אכתוב שאני שונאת את החברות האלה. ש ו נ א ת כאלה קקות >< אני גם רוצה להיות ביצ'ית כמוהן פעם אחת, שייבכו גם הן ויגידו לעצמן בלב איזה מגעילה יעל, כדי שיבינו מה הן עושות לי. חראות >< לא, אני לא רוצה לשתף. אני רק רוצה חיבוק

../images/Emo24.gif

לכל אחת יש את החברות האלה.. לא נורא.. מתישהו הן מבינות כמה חארות הן.. אני כבר החזרתי לביצ'ית החמודה שהייתה החברה שלי פעם[ואני עדיין לא מאמינה על עצמי..]>> הייתה איזה ילדה ביסודי שלא סבלתי.. היא הייתה כל כך סנובית וסתומה.. היא כל הזמן ירדה עלי כמו לא יודעת מה... עד שהגיע היום שלכל הכתה נמאס ממנה ומהגועל שלה.. כולם התחילו לשיר עליה שירים.. עד שיום אחד בשיעור דרמה עשינו מין משחק כזה ובאמצע היינו צריכים לעשות פריז. כל אחד היה צריך להגיד משו, אני הייתי אחרונהוהייתי כזה עם היד בפוזה של 'תן לי כיף!' אז זה מה שאמרתי, סובבתי את היד שלי שמאלה והיא במקרה עמדה מאחורי והעפתי לה כזאת כאפה מצלצלת שאפחד בחיים לא שמע
אני כ"כ נהנתי, היא התחילה לבכות וכל הכיתה צחקה עליה.. מאז כבר עברתי בצפר ולפני שבוע נודע לי שהחברות הכי טובות שלה עשו עליה חרם!!!!!!!! איזה עולם אכזר..חחחחחחחחח
אז מה שרציתי להגיד בכל הסיפור הזה זה שלא לדאוג- כל אחד מקבל את מה שמגיע לו... מקווה שעזרתי!

just orr

New member
חיבוק- בכיף ../images/Emo24.gif

קרה לי כבר שרציתי להיות מגעילה למישו רק בגלל שככה הוא מתנהג אלי, אבל בסוף לא עשיתי את זה. למרות שממש רציתי.. שיבין פעם אחת איך אני מרגישה... אבל אני פשוט.. לא כזאת. לא יכולתי להתנהג ככה כי זה לא האופי שלי. וכמו שאני רואה, גם את ככה.. וזה לא דבר רע. ^^ את ממש לא חייבת לשתף, אבל חיבוק אני תמיד נותנת בשמחה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחיבוק|

אל תהיה עצובה בגללן!! תזכרי שתמיד יש לך את הפורום שאת יכולה לפרוק את הכל!!
ורק תדעי שהן לא שוות את זה!!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo207.gif OMFG!@#$%^&*

מישהי ראתה עכשיו היטס? בכל מקרה לא רק שהיה את
אלא שעכשיו יש את התוכנית של מר-יודע-הכל ומישהי שאלה אם היא תראה את מקפליי שוב ואז מר-יודע-הכל אמר שהיא תפגוש אותה ולא רק זה, אלא היא תלך עם קורל לשופינג [הוא אמר עוד משהו אבל לא הספקתי לקרוא] מישהי יודעת על זה משהו או שאני הולכת לקבל התקף לב!

FallOutGirl

New member
../images/Emo32.gif

מחר יום אחרון שלי כאן
אני מקווה שדניאל מצאה מחליפה או שהיא כבר תסתדר איכשהו. אני טסה ללונדון
חמישי בבוקר ^^ ולא.. אני לא אהיה בחמישי בערב בהופעה של מקפליי
כי מראש בחרתי שתי הופעות אחרות שכבר יש לי להן כרטיסים מלפני חודשיים ואמא לא מסכימה לי יותר משתי הופעות. חבל. קיצור. המשך שבוע טוב

rox love BSM

New member
*חתימה חדשה*

ורק שתדעו שזה היה מאד קשה למצוא ציטוט של הארי וזה לא כזה מושקע כי זה לא נותן להכניס הרבה תווים..

rox love BSM

New member
לא הוא לא...

הוא חש אירי! יש לו דוד שגר באירלנד אז הוא שכנע את עצמו שהוא אירי XDDDD

למעלה