loli kiss

New member
הצבעתי ../images/Emo45.gif ואני שולחת להם אימייל..

על זה שמקפליי לא מועדמים ללהקת השנה .. זה ממש חוצפה
שלא נדבר על זה שהם הוציאו את מקפליי מהרשימה לפני כמה זמן ולא הייתה אפשרות להצביע להם ואז הם פתאום החזירו אותם וגרמו לזה שאפחד לא ידע שהם ברשימה והם צנחו למקום 10 !#@$%^&*)&^$#@!~@$%^&*)(^%$# לא נורא אנחנו נעלה אותם שוב לטופ

tzuf jones

New member
אין יותר משועמם ממני XD

אז נכנסתי
וואו את מהממת !!!!!!!!!!! ופוטוגנית !!!!!!!! וחמודה
( : אני לא מאמינה שאשכרה קראתי כל מה שכתבת שם חחח ואני וקריאה ?! כ"כ לא הולך ביחד XD אבל השיעמום.. השיעמום משתלט עליי מדקה לדקה .. (( :
.. צצופ :)

tzuf jones

New member
חחח בקצב קריאה שלי ?

אני קוראת בקצב של ילד בכיתה ג' ! XD לקח לי זמן XD מוגבלת שכמותי . אני מפגרת ועוד מודה בזה .. XD חחח ואין בעיה , בכיפ
רק אמרתי ת'אמת את מהמממממתתת ! :) אהממ הלוואי עליי אהממ :)

OneStepCloser

New member
חחחחח

גם אני קראתי כמו ילדה בכיתה ג' לפני איזה חצי שנה [אולי קצת יותר]
ואז התחלתי לקרוא פיקים והשתפרתי XD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gifלכל אלה שלא ראו../images/Emo36.gif

הסרטון שחן (MoVe AlOnG) הכינה [בצורה מושלמת!!!!!!] יצא פשוט מדהים לדעתי. אעאעאעאעאע כלכך התרגשתי לראות את עצמי
http://www.youtube.com/watch?v=QEkNPHY59BI וואי יש מלא בנות שהצלטמו, לא ידעתי שיש כלכך הרבה P: תודה לחן

m i c k e y 15

New member
הו גאד!! אני כל כך התפדחתיייייייי

כמה תמונות יש לי שם!! מהמפגשים משנה שעברההה XDDD אמאאאאא ועם ותיקות שהיו בפורם ועכשיו כבר לא
וראיתן איזה תמונה בחרתי בסוף.... הם ימותו עליי XDDD זה יצא ממש ממש מגניב! וחשבתי שתעשו את הדבר הזה גם עם "איןלנו שיער חלק אבל יש לנו בלה בלה בלה" אבל לא עשיתן חחחח כאילו לגבי השיער והעיניים XDD כל השאר מהמם!!

tzuf jones

New member
איזה יפהה!! [!!!!!]

חח חבל שאני לא באף תמונה, אבל יצא יפה !! כל הכבוד לכל מי שטרחה להכין / להצטלם / לצלם וכל זה...
יצא מאאגניב :)

m o r 1 0 2

New member
יצא מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

באסה שלא הציטלמתי
אבל הסרט יצא פשוט מדהים,כל הכבוד

talosh1234

New member
אעאעאעאעאעאעעאעא אני מתרגשת

יש לי 4 תמונות =O אבל אחת מהם מ ז ו ו י ע ה ! :-! אבל לא נורא XD סרטן ממש ממש יפה שאפו

למעלה